Βυζάρες χωρίς δεύτερη σκέψη.Το πιο εμφανές σημείο σωματικής και σεξουαλικής διαφοροποίησης των 2 φύλων.Επόμενο είναι ο άντρας να "καρφώνει" τα βυζιά.Και όσο μεγαλύτερα και πιο στητά, τόσο το καλύτερο.Μου έχει τύχει εμένα να κάτσει βυζαρού απέναντι μου στον ηλεκτρικό και κατέβηκα 2-3 στάσεις μετά μέχρι να μου πέσει ο πούτσος και να μπορέσω να σηκωθώ όρθιος χωρίς να γελάσει όλο το βαγόνι...Το συναίσθημα να τα γλείφεις, να τα χαιδεύεις, να τα χουφτώνεις, να τα ζουλάς, να τα κουνάς πάνω κάτω, να τα θηλάζεις, να τα σκαμπιλίζεις είναι μοναδικό.Όταν δε, γαμάς βυζαρού και οι βυζάρες της κουνιούνται, μπορείς να πας στον άλλο κόσμο και να επιστρέψεις...Όταν βλέπω στο δρόμο ωραία γυναίκα το βλέμμα μου έχει προκαθορισμένη από το DNA διαδρομή: βυζιά - πρόσωπο - κώλος.Και οι ίδιες οι γυναίκες γνωρίζουν ότι οι βυζάρες είναι top.Όπως έγραψε και ένα παληκάρι παραπάνω αν βρεθείτε σε πηγαδάκι άβυζων γυναικών όπου σχολιάζουν βυζαρού, θα τρελαθείτε...Σας το λέω εκ πείρας.Το τι ζήλεια υπάρχει και το τι θάψιμο πέφτει δεν έχει προηγούμενο.Αφού όταν άκουγα τα σχόλια τους κι έβλεπα το φαρμάκι στο πρόσωπό τους έλεγα ότι η κακομοίρα η βυζαρού που σχολίαζαν στην παραλία θα πνιγόταν από τη γλωσσοφαγιά.Και κάτι άλλο.Όπως και στην αγορά, έτσι και στις γυναίκες το σπάνιο είναι το ακριβό.Τέλειο κώλο μπορεί να βρεις να έχει 1 στις 100 γυναίκες.Τέλεια βυζαρού όμως θα βρεις 1 στο 1.000.000 !Γι'αυτό και στα μπουρδέλα σήμερα υπάρχει τρελή έλλειψη.Τέλεια κωλαρού βλέπεις συχνά.Την κοπέλα της φωτό όμως μπορεί και να μην τη δεις ποτέ στη ζωή σου.