boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Θέμα του λαού είναι η απλή αναλογική καθώς και ο κάθε εκλογικός νόμος ή των κομμάτων? Μα τι λέτε εδώ πέρα ρε σεις?
Έλα εντάξει τα'μπλεξα ζητώ ταπεινά συγγνώμη ουφ
Θέμα του λαού είναι η απλή αναλογική καθώς και ο κάθε εκλογικός νόμος ή των κομμάτων? Μα τι λέτε εδώ πέρα ρε σεις?
εσύ είσαι δικιά μας.
Ρε μην τα λες παραέξω αυτά ρεεε θα μας πάρουνε με τις πέτρες ρεεεε
δεν οφτοπικάρω άλλο, είμαι on probation
χθες πρασινισε ολη η Ελλαδα και ξεπρασινισες εσυ.
Λες να είχε μέσον στην κλαδική το πρασινοπούλι?
Την απόφασή του να αναστείλει κάθε κομματική του δραστηριότητα και να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά μου καθήκοντα, ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά την αποτυχία του να εισέλθει στη Βουλή.
]
Kαι τι θα διδάξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τις μακακίες που έκανε τόσα χρόνια ως τσάρος της οικονομίας
Ή κιθάρα άνευ διδασκάλου
αυτό....
Ο πολιτικος χαρτης της Ελλαδας αλλαξε μετα τις χθεσινες βουλευτικες εκλογες.
Οι Πατριωτικες Δυναμεις με μπροσταρη το ΛΑΟΣ μπορουν να παιξουν αποφασιστικο ρολο στο πολιτικο γιγνεσθαι! ;)
2)Μηπως πιστευουν (οι αλλοδαποι),οτι η νεα κυβερνηση θα "ενισχυσει" σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο το καθεστως "μπατε-σκυλοι-αλλεστε" της προηγουμενης κυβερνησης?
3)Μηπως ευελπιστουν οτι ετσι θα μπορεσουν να φερουν στη δηθεν "Γη της Επαγγελιας-Ελλαδα",και τα αδερφια,ξαδερφια,θειους,μαναδες,πατεραδες και παιδια τους?
Την απόφασή του να αναστείλει κάθε κομματική του δραστηριότητα και να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά μου καθήκοντα, ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά την αποτυχία του να εισέλθει στη Βουλή.
Περισσότερη ξάπλα δηλαδή - εξαιρετικά νέα.Την απόφασή του να αναστείλει κάθε κομματική του δραστηριότητα και να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά μου καθήκοντα, ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, μετά την αποτυχία του να εισέλθει στη Βουλή.