Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πιστεύεις πραγματικά ότι το θέλουν αυτό;  :think:
Εγω δε πιστευω τιποτα...
Απλα καταθετω εναν ευλογο προβληματισμο...
Κι ας τον θεωρουν καποιοι οτι κανει μονο για βιβλιο Αρλεκιν...
Αλλωστε μου προκαλουν "τον γελωτα" καποιοι που νομιζουν οτι με το ΠΑΣΟΚ,θα αλλαξουν τα πραγματα...
Οπως ειπε και ο Λαζοπουλος,η Ελλαδα γυρισε σελιδα..ΣΤΟ ΙΔΙΟ βιβλιο ομως... ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ..
Χτες λοιπον,μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων,στους χωρους των πανηγυρισμων,ειχε μαζευτει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος αλλοδαπων με σημαιες και λαβαρα του ΠΑΣΟΚ (Ισως και πανω απο χιλιοι Πακιστανοι,Μαυροι,Αλβανοι κλπ κλπ),οι οποιοι πανηγυριζαν σα τρελλοι και για μια στιγμη αισθανθηκα οτι ημουνα σε αλλη χωρα...
Αληθεια ΤΙ προσδοκουν ΑΥΤΟΙ (λαθρομεταναστες και μη),απο τη νεα κυβερνηση?Αν κερδιζε ξανα η Νεα Δημοκρατια,θα βγαιναν αραγε στους δρομους?Και ερωτω λοιπον...
1)Μηπως παιζεται καποιο "παιχνιδι" πισω απο τις πλατες των Ελληνων πολιτων και υπαρχουν τιποτα "μυστικες" συμφωνιες του Γιωργου με Ευρωπη και Αμερικανους (εξ ου και το ΑΜΕΣΟ τηλεφωνημα Ομπαμα),για το θεμα των λαθρομεταναστων?
2)Μηπως πιστευουν (οι αλλοδαποι),οτι η νεα κυβερνηση θα "ενισχυσει" σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο το καθεστως "μπατε-σκυλοι-αλλεστε" της προηγουμενης κυβερνησης?
3)Μηπως ευελπιστουν οτι ετσι θα μπορεσουν να φερουν στη δηθεν "Γη της Επαγγελιας-Ελλαδα",και τα αδερφια,ξαδερφια,θειους,μαναδες,πατεραδες και παιδια τους?
4)Μηπως υπαρχει συμφωνια,να νομιμοποιηθουν ολοι οι "παροικουντες την Ιερουσαλημ-Ελλαδα" και σιγα σιγα να δωθει σε καποιους η υπηκοοτητα και το δικαιωμα του "εκλεγειν" και "εκλεγεσθαι"?
ΤΙ απο ολα αυτα μπορει να συμβαινει?
Και αν οντως κατι απο ολα αυτα ισχυει,οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ αλλα και ολοκληρος ο Ελληνικος λαος το γνωριζε πριν παει στις καλπες?
Η μηπως προκειται για ενα εντελως ΤΥΧΑΙΟ γεγονος,χωρις ΚΑΜΜΙΑ σημασια και οι λαθρομεταναστες βγηκαν στους δρομους ενεργωντας αυθορμητα η υπο το ρητο "Οπου γαμος και χαρα,η Βασιλω πρωτη"?
Η τελος τελος...εκαναν "πουλακια" τα ματια μου και οι Μαυροι που εβλεπα ηταν Ελληνες που το "παρακαναν" στην ηλιοθεραπεια? :think:

Πουλακια εκαναν τα ματακια σου αγαπητε πιπινο..χεχεχεχε
και μην λες τετοια για τους φιλους  που το "παρακαναν" στην ηλιοθεραπεια γιατι
θα σε πουνε ΦΑΣΙΣΤΑ και εσενα....οι προσινορουφιανοι το καταλαβες...

Αστους να ρουφιανεψουν, τωρα ηρθε η σειρα τους.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ................
Έχεις καταλάβει ότι ρωτάς μόνο και δε μας λες εσύ τι πιστεύεις? Εσύ ή αυτός που το έγραψε από κει που το ξεσήκωσες - δεν έχει σημασία. :rolleyes:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Έχεις καταλάβει ότι ρωτάς μόνο και δε μας λες εσύ τι πιστεύεις? Εσύ ή αυτός που το έγραψε από κει που το ξεσήκωσες - δεν έχει σημασία. :rolleyes:
Η ερωτησεις μου ειναι ρητορικες και δε το ξεσηκωσα απο πουθενα,καθοτι ημουν αυτοπτης μαρτυς...
Δε συνηθιζω να αναπαραγω κειμενα απο αλλους,παρα εκθετω τις αποψεις και τους προβληματισμους μου για πραγματα στα οποια εχω ιδιαν αποψη..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  υπουργειο Προστασιας του Πολιτη θα καθιερωσει το ΠΑΣΟΚ

Αρχιζω να νοιωθω σαν πουτάνα !!!!

Αυτη η αλλαγη με Βασω-Χρυσοχοιδη κλπ κλπ κατι μου θυμιζει αλλα δεν ξερω τι !!!

τελικα εθνικη αναταΣη ή αναταΞη θα κανει ο Γιωργος ??? Μια το εν λεει μια το αλλο !!! Αναταξη σημαινει οτι βαζω κατι στην θέση του !!!

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ..
Χτες λοιπον,μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων,στους χωρους των πανηγυρισμων,ειχε μαζευτει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος αλλοδαπων με σημαιες και λαβαρα του ΠΑΣΟΚ (Ισως και πανω απο χιλιοι Πακιστανοι,Μαυροι,Αλβανοι κλπ κλπ),οι οποιοι πανηγυριζαν σα τρελλοι και για μια στιγμη αισθανθηκα οτι ημουνα σε αλλη χωρα...
Αληθεια ΤΙ προσδοκουν ΑΥΤΟΙ (λαθρομεταναστες και μη),απο τη νεα κυβερνηση?Αν κερδιζε ξανα η Νεα Δημοκρατια,θα βγαιναν αραγε στους δρομους?Και ερωτω λοιπον...
1)Μηπως παιζεται καποιο "παιχνιδι" πισω απο τις πλατες των Ελληνων πολιτων και υπαρχουν τιποτα "μυστικες" συμφωνιες του Γιωργου με Ευρωπη και Αμερικανους (εξ ου και το ΑΜΕΣΟ τηλεφωνημα Ομπαμα),για το θεμα των λαθρομεταναστων?
2)Μηπως πιστευουν (οι αλλοδαποι),οτι η νεα κυβερνηση θα "ενισχυσει" σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο το καθεστως "μπατε-σκυλοι-αλλεστε" της προηγουμενης κυβερνησης?
3)Μηπως ευελπιστουν οτι ετσι θα μπορεσουν να φερουν στη δηθεν "Γη της Επαγγελιας-Ελλαδα",και τα αδερφια,ξαδερφια,θειους,μαναδες,πατεραδες και παιδια τους?
4)Μηπως υπαρχει συμφωνια,να νομιμοποιηθουν ολοι οι "παροικουντες την Ιερουσαλημ-Ελλαδα" και σιγα σιγα να δωθει σε καποιους η υπηκοοτητα και το δικαιωμα του "εκλεγειν" και "εκλεγεσθαι"?
ΤΙ απο ολα αυτα μπορει να συμβαινει?
Και αν οντως κατι απο ολα αυτα ισχυει,οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ αλλα και ολοκληρος ο Ελληνικος λαος το γνωριζε πριν παει στις καλπες?
Η μηπως προκειται για ενα εντελως ΤΥΧΑΙΟ γεγονος,χωρις ΚΑΜΜΙΑ σημασια και οι λαθρομεταναστες βγηκαν στους δρομους ενεργωντας αυθορμητα η υπο το ρητο "Οπου γαμος και χαρα,η Βασιλω πρωτη"?
Η τελος τελος...εκαναν "πουλακια" τα ματια μου και οι Μαυροι που εβλεπα ηταν Ελληνες που το "παρακαναν" στην ηλιοθεραπεια? :think:

εσυ η πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο απο κανα μεταναστη η πρεπει να εχεις φαει μυθικη πουτσα απο κανενα αραπη...
Αρε Ελλαδα με τα φαντασματα σου......

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η πλακα ηταν επισης οτι ειχαν επιβιβαστει σε ενα μπορντω Chrysler Stratus καμπριο καμμια 10αρια Πακιστανοι με σημειες του ΠΑΣΟΚ και ειχε βουλιαξει το καυμενο το αμαξι.
Οσον αφορα την αποψη μου...
ΔΕΝ εχω αποψη...ΘΕΛΩ απλα να πιστευω οτι ΤΖΑΜΠΑ χαιροντουσαν...Και οτι θα βρεθει μια κυβερνηση να εφαρμοσει επιτελους τους νομους και να σταματησει η χωρα μας να ειναι μπατε-σκυλοι-αλλεστε...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν έχεις άποψη - μάλιστα. Δε με εκπλήσσεις καθόλου - αναμενόμενο. :rolleyes:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εσυ η πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο απο κανα μεταναστη η πρεπει να εχεις φαει μυθικη πουτσα απο κανενα αραπη...
Αρε Ελλαδα με τα φαντασματα σου......
Μπα...τιποτα απο τα 2 δεν εχει συμβει...
και η  αληθεια ειναι οτι δεν τους φοβαμαι μιας και οι περισσοτεροι εχουν ερθει για να βρουν ενα κομματι ψωμι να φανε και δε γουσταρουν να μπλεκουν σε τετοιου ειδους φασαριες...
Οι πραγματικοι εχθροι βρισκονται αναμεσα μας...Στους "Ελληνες" δηλαδη...
Ανθρωποι που η υπαρξη τους και μονο αποτελει υβρη για τη κοινωνια και τη πατριδα μας...
Και που πολλες φορες,για παρτη τους και μονο,περναει απο το μυαλο μου οτι θα επρεπε να φτασουμε στο ΠΑΤΟ και να υιοθετησουμε πρακτικες αλλων ετων για τη συμορφωση τους...
Οπως ας πουμε δωρεαν διακοπες σε ειδικα διαμορφωμενους χωρους στα νησια του Αργοσαρωνικου...

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αφου εκλεχτηκε και ο Ανατολακης βουλευτης,μπορουμε να αρχισουμε να μεταναστευουμε.....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αγαπητοί φίλοι. Κάποια στιγμή ο Κων/νος Καραμανλής είπε ότι  «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο». Αυτό που εννοούσε όμως είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο. Πελάτες είναι οι μισοί ¨Ελληνες. Πουτάνες είναι οι άλλοι μισοί. Τσατσάδες είναι αυτοί που κυβερνούν. Μπράβοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τις τσατσάδες. Οι μετανάστες είναι αυτό που λέμε «μάθανε ότι γαμιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι».

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν έχεις άποψη - μάλιστα. Δε με εκπλήσσεις καθόλου - αναμενόμενο. :rolleyes:
Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αφου εκλεχτηκε και ο Ανατολακης βουλευτης,μπορουμε να αρχισουμε να μεταναστευουμε.....
Ο λαός είναι πανέξυπνος - δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα. Απλά δε θα ξαναβγούν - όπως κάποια φρούτα της Λάμψης παλιότερα.

Άσχετο - ο Τραγάκης βγήκε να συζητάνε ενδιαφέροντα πράγματα για τον Ολυμπιακό στο καφενείο της Βουλής? :boobies:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Σε λίγο θα αποκαλυφθεί και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ που ακούστηκε ποτέ σε προεκλογική περίοδο(δείχνοντας πόσο αδίστακτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ)

Το χάρισμα χρεών από κάρτες και δάνεια....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Η πλακα ηταν επισης οτι ειχαν επιβιβαστει σε ενα μπορντω Chrysler Stratus καμπριο καμμια 10αρια Πακιστανοι με σημειες του ΠΑΣΟΚ και ειχε βουλιαξει το καυμενο το αμαξι.
Οσον αφορα την αποψη μου...
ΔΕΝ εχω αποψη...ΘΕΛΩ απλα να πιστευω οτι ΤΖΑΜΠΑ χαιροντουσαν...Και οτι θα βρεθει μια κυβερνηση να εφαρμοσει επιτελους τους νομους και να σταματησει η χωρα μας να ειναι μπατε-σκυλοι-αλλεστε...

Εξω ολα τα ΠΑΚΙΑ απο την Ελλαδα....
Φωτια και τσεκουρι στους Προσκυνημενους...... Πασοκια ακουτε...

Καρατζαφυρερ ΖΕΙΣ εσυ μας ΟΔΗΓΕΙΣ...

Ζητω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

Υπαρχουν και καλλιτερες χωρες κοντα στο Πακισταν για εισαγωγη αμα γουσταρουμε...

Ζητω η ΤΑΥΛΑΝΔΗ.. και ο Βασιλιας της :uglystupid: :uglystupid:

τα λεμε....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...
Εμένα πάλι καθόλου. Πατριώτη, μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας μου φαίνεται. :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom