Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
[size=6pt](και κάνε και κάτι, γιατί στην ελβετία έχουν πρόβλημα....δεν κλείνει η πόρτα του χρηματοκιβωτίου από τον όγκο των χρημάτων)[/size]
Εγω δε πιστευω τιποτα...Πιστεύεις πραγματικά ότι το θέλουν αυτό;
Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ..
Χτες λοιπον,μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων,στους χωρους των πανηγυρισμων,ειχε μαζευτει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος αλλοδαπων με σημαιες και λαβαρα του ΠΑΣΟΚ (Ισως και πανω απο χιλιοι Πακιστανοι,Μαυροι,Αλβανοι κλπ κλπ),οι οποιοι πανηγυριζαν σα τρελλοι και για μια στιγμη αισθανθηκα οτι ημουνα σε αλλη χωρα...
Αληθεια ΤΙ προσδοκουν ΑΥΤΟΙ (λαθρομεταναστες και μη),απο τη νεα κυβερνηση?Αν κερδιζε ξανα η Νεα Δημοκρατια,θα βγαιναν αραγε στους δρομους?Και ερωτω λοιπον...
1)Μηπως παιζεται καποιο "παιχνιδι" πισω απο τις πλατες των Ελληνων πολιτων και υπαρχουν τιποτα "μυστικες" συμφωνιες του Γιωργου με Ευρωπη και Αμερικανους (εξ ου και το ΑΜΕΣΟ τηλεφωνημα Ομπαμα),για το θεμα των λαθρομεταναστων?
2)Μηπως πιστευουν (οι αλλοδαποι),οτι η νεα κυβερνηση θα "ενισχυσει" σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο το καθεστως "μπατε-σκυλοι-αλλεστε" της προηγουμενης κυβερνησης?
3)Μηπως ευελπιστουν οτι ετσι θα μπορεσουν να φερουν στη δηθεν "Γη της Επαγγελιας-Ελλαδα",και τα αδερφια,ξαδερφια,θειους,μαναδες,πατεραδες και παιδια τους?
4)Μηπως υπαρχει συμφωνια,να νομιμοποιηθουν ολοι οι "παροικουντες την Ιερουσαλημ-Ελλαδα" και σιγα σιγα να δωθει σε καποιους η υπηκοοτητα και το δικαιωμα του "εκλεγειν" και "εκλεγεσθαι"?
ΤΙ απο ολα αυτα μπορει να συμβαινει?
Και αν οντως κατι απο ολα αυτα ισχυει,οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ αλλα και ολοκληρος ο Ελληνικος λαος το γνωριζε πριν παει στις καλπες?
Η μηπως προκειται για ενα εντελως ΤΥΧΑΙΟ γεγονος,χωρις ΚΑΜΜΙΑ σημασια και οι λαθρομεταναστες βγηκαν στους δρομους ενεργωντας αυθορμητα η υπο το ρητο "Οπου γαμος και χαρα,η Βασιλω πρωτη"?
Η τελος τελος...εκαναν "πουλακια" τα ματια μου και οι Μαυροι που εβλεπα ηταν Ελληνες που το "παρακαναν" στην ηλιοθεραπεια?
Έχεις καταλάβει ότι ρωτάς μόνο και δε μας λες εσύ τι πιστεύεις? Εσύ ή αυτός που το έγραψε από κει που το ξεσήκωσες - δεν έχει σημασία.Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ................
Η ερωτησεις μου ειναι ρητορικες και δε το ξεσηκωσα απο πουθενα,καθοτι ημουν αυτοπτης μαρτυς...Έχεις καταλάβει ότι ρωτάς μόνο και δε μας λες εσύ τι πιστεύεις? Εσύ ή αυτός που το έγραψε από κει που το ξεσήκωσες - δεν έχει σημασία.
Αν εχει γραφτει απο αλλον,ζητω συγγνωμη μιας και δεν εχω το χρονο να διαβασω ολα τα μηνυματα του νηματος απο χτες το βραδυ..
Χτες λοιπον,μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων,στους χωρους των πανηγυρισμων,ειχε μαζευτει ενας αρκετα μεγαλος αριθμος αλλοδαπων με σημαιες και λαβαρα του ΠΑΣΟΚ (Ισως και πανω απο χιλιοι Πακιστανοι,Μαυροι,Αλβανοι κλπ κλπ),οι οποιοι πανηγυριζαν σα τρελλοι και για μια στιγμη αισθανθηκα οτι ημουνα σε αλλη χωρα...
Αληθεια ΤΙ προσδοκουν ΑΥΤΟΙ (λαθρομεταναστες και μη),απο τη νεα κυβερνηση?Αν κερδιζε ξανα η Νεα Δημοκρατια,θα βγαιναν αραγε στους δρομους?Και ερωτω λοιπον...
1)Μηπως παιζεται καποιο "παιχνιδι" πισω απο τις πλατες των Ελληνων πολιτων και υπαρχουν τιποτα "μυστικες" συμφωνιες του Γιωργου με Ευρωπη και Αμερικανους (εξ ου και το ΑΜΕΣΟ τηλεφωνημα Ομπαμα),για το θεμα των λαθρομεταναστων?
2)Μηπως πιστευουν (οι αλλοδαποι),οτι η νεα κυβερνηση θα "ενισχυσει" σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο το καθεστως "μπατε-σκυλοι-αλλεστε" της προηγουμενης κυβερνησης?
3)Μηπως ευελπιστουν οτι ετσι θα μπορεσουν να φερουν στη δηθεν "Γη της Επαγγελιας-Ελλαδα",και τα αδερφια,ξαδερφια,θειους,μαναδες,πατεραδες και παιδια τους?
4)Μηπως υπαρχει συμφωνια,να νομιμοποιηθουν ολοι οι "παροικουντες την Ιερουσαλημ-Ελλαδα" και σιγα σιγα να δωθει σε καποιους η υπηκοοτητα και το δικαιωμα του "εκλεγειν" και "εκλεγεσθαι"?
ΤΙ απο ολα αυτα μπορει να συμβαινει?
Και αν οντως κατι απο ολα αυτα ισχυει,οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ αλλα και ολοκληρος ο Ελληνικος λαος το γνωριζε πριν παει στις καλπες?
Η μηπως προκειται για ενα εντελως ΤΥΧΑΙΟ γεγονος,χωρις ΚΑΜΜΙΑ σημασια και οι λαθρομεταναστες βγηκαν στους δρομους ενεργωντας αυθορμητα η υπο το ρητο "Οπου γαμος και χαρα,η Βασιλω πρωτη"?
Η τελος τελος...εκαναν "πουλακια" τα ματια μου και οι Μαυροι που εβλεπα ηταν Ελληνες που το "παρακαναν" στην ηλιοθεραπεια?
Μπα...τιποτα απο τα 2 δεν εχει συμβει...εσυ η πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο απο κανα μεταναστη η πρεπει να εχεις φαει μυθικη πουτσα απο κανενα αραπη...
Αρε Ελλαδα με τα φαντασματα σου......
Δε λες καλα που δεν ειχε βγει και η Σαρρη?Αφου εκλεχτηκε και ο Ανατολακης βουλευτης,μπορουμε να αρχισουμε να μεταναστευουμε.....
Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...Δεν έχεις άποψη - μάλιστα. Δε με εκπλήσσεις καθόλου - αναμενόμενο.
Ο λαός είναι πανέξυπνος - δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα. Απλά δε θα ξαναβγούν - όπως κάποια φρούτα της Λάμψης παλιότερα.Αφου εκλεχτηκε και ο Ανατολακης βουλευτης,μπορουμε να αρχισουμε να μεταναστευουμε.....
Η πλακα ηταν επισης οτι ειχαν επιβιβαστει σε ενα μπορντω Chrysler Stratus καμπριο καμμια 10αρια Πακιστανοι με σημειες του ΠΑΣΟΚ και ειχε βουλιαξει το καυμενο το αμαξι.
Οσον αφορα την αποψη μου...
ΔΕΝ εχω αποψη...ΘΕΛΩ απλα να πιστευω οτι ΤΖΑΜΠΑ χαιροντουσαν...Και οτι θα βρεθει μια κυβερνηση να εφαρμοσει επιτελους τους νομους και να σταματησει η χωρα μας να ειναι μπατε-σκυλοι-αλλεστε...
Εμένα πάλι καθόλου. Πατριώτη, μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας μου φαίνεται.Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...