rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...
Εμενα αντιθετως με εκπλησουν οι εκατομμυρια εκπροσωποι του ειδους Homus-Ellinaras που εχουν αποψη επι παντως επιστητου...
Εχεις δικιο τελικα...Δε θα επρεπε και μενα να με εκπλησουν...Επρεπε να τους ειχα "συνηθισει" οπως και εσυ...Εμένα πάλι καθόλου. Πατριώτη, μάλλον δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας μου φαίνεται.
Τελειώσαμε με τις εκλογές, ώρα για μας κυβερνήσουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ
Ποιά πιστεύεται ή προβλέπεται να είναι η σύνθεσή του;;;;;;
π.χ Υπουργείο εσωτερικών : Πρωτόπαππας
Υπουργείο εξωτερικών :Λοβέρδος
Υπουργείο Παιδείας : Διαμαντοπούλου
Υπουργείο Τουρισμού: Ερνέστος Χαραλαμπόπουλος
Υπουργείο Περβάλλοντος: Γερουλάνος
κλπ...............................
περναει απο το μυαλο μου οτι θα επρεπε να φτασουμε στο ΠΑΤΟ και να υιοθετησουμε πρακτικες αλλων ετων για τη συμορφωση τους...
Οπως ας πουμε δωρεαν διακοπες σε ειδικα διαμορφωμενους χωρους στα νησια του Αργοσαρωνικου...
εγώ έχω άλλες προτάσεις
Υπουργείο Τουρισμού .. Ντάρια
Υπουργείο Παιδείας .. Μαρία η Σαλονικιά
Δίκαιο έχεις .............αλλά δεν θα μας αφήσουν να μαμησουμε
Να μας μαμησουν θέλουν
ετσι που γίνανε τα πράγματα.. χαλάρωσε να το απολαύσεις...
Αφου εκλεχτηκε και ο Ανατολακης βουλευτης,μπορουμε να αρχισουμε να μεταναστευουμε.....
Δεν πάει άλλο, με ΄χουνε ξεκωλόσει όλοι τους τόσα χρόνια
Δεν πάει άλλο, με ΄χουνε ξεκωλόσει όλοι τους τόσα χρόνια
43% ψήφισαν και ελπίζουν σε έναν άνθρωπο αποδεδειγμένα μειωμένης αντίληψης και ευφυίας.
εεεε τότε δεν θα έχεις και ανάγκη να χαλαρώσεις...
Παντως η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι (ο ορος μπουρδελο ξεφτιλιζει τους οικους ανοχης οι οποιοι εχουν αδεια λειτουργιας και καποια οραγανωση)
[size=12pt]Εκλεψαν ολοκληρο κινητηρα αεροσκαφους[/size]
www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/]Http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/ [/url]
Να πω κάτι τελευταίο γιατί το γαμήσαμε το θέμα - δεν είναι κακό να έχεις άποψη για τα πάντα, πόσο μάλλον όταν τεκμηριώνεις την άποψή σου με σαφή και συγκροτημένο τρόπο.Εχεις δικιο τελικα...Δε θα επρεπε και μενα να με εκπλησουν...Επρεπε να τους ειχα "συνηθισει" οπως και εσυ...
Ποιος μιλησε για το 70 και τους Συνταγματαρχες?οπως οι φιλοι σου οι συνταγματαρχες το 70 τοσο .....που δερναν το κοσμο στο παρκο Εατ Εσα.....
Καλα λεω εγω οτι απο σημερα θα βγαινουν οι πικραμενοι και θα λενε καθε μαλακια που θα σκεφτονται....
ουστ απο εκει !!!!!!