Έχω βάλει φωτος παραπίσω - check it out. Εγώ βάζω mute πάντως. Δε χρειάζεται ν' ακούω, μόνο να βλέπω.τι διάλο, θα κάθομαι να βλέπω τηλεόραση μπας και την πετύχω την κυρία, έχω περιέργεια τώρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Καλά έκανε και καταποντίστηκε η ΝΔ. Άκου εκεί κεντρικό πολιτικό μήνυμα το «ούτε μία ψήφος χαμένη»
Από πού κι ως που ρε ξευτίλες ξέρετε εσείς καλύτερα από εμένα αν η δικιά μου ψήφος θα είναι χαμένη για εμένα; Στο σπίτι μου σας έχω και μένετε ή στο πορτοφόλι μου.
Όταν σε ψήφιζα κύριε πριν έξι χρόνια, σε ψήφισα για μία τετραετία όχι για μέχρι να εξασφαλίσεις την επόμενη νίκη. Και όταν σε ξαναψήφιζα το 2007, σε ψήφισα πάλι για τέσσερα χρόνια και όχι για δύο μπας και μοιραστείτε λέει το κόστος της κρίσης με τον Γιωργάκη.
Εγώ ψήφισα Καραμανλή το 2007 γιατί πίστευα ότι στα δύσκολα θα ήταν καλύτερος από τον Γιωργάκη και εκείνος, στα δύσκολα σηκώθηκε και έφυγε για να αφήσει λέει στον Γιωργάκη να φάει λίγα από τα σκ..τα που μας μαγειρεύουν και οι δυο μαζί τα τελευταία 35 χρόνια.
Έχεις δηλαδή ένα στρατηγό στον πόλεμο και στην κρίσιμη μάχη βρίσκει δικαιολογία για να μην ηγείται του στρατεύματος για να μην επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος της ήττας και μετά έρχεται και σου λέει, μην ανησυχείς, όταν ο άλλος καταστραφεί και ο πόλεμος τελειώσει, εμείς εδώ θα είμαστε να ξανακάνετε κάποιον από εμάς στρατηγό.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που βγαίνει από αυτές τις εκλογές δεν έχει να κάνει με την νουδούλα αλλά με τον Γιωργάκη. Κέρδισε άνετα τις εκλογές λέγοντας ένα τεράστιο ψέμα. Είπε ότι μία τέτοια μεγάλη κρίση, θα την ξεπεράσουμε χωρίς ουσιαστικές θυσίες αλλά με παροχές μέχρι τα Χριστούγεννα. Σε εκατό μέρες δηλαδή. Όταν τόσες και τόσες χώρες δυνατότερες από εμάς δεν έχουν ακόμα καταφέρει να την ξεπεράσουν κι ας έχουν κάνει μεγάλες θυσίες.
Κέρδισε δηλαδή τις εκλογές χαϊδεύοντας αυτιά και λέγοντας καταφανή ψέματα. Όχι συγκεκαλυμμένα αλλά απροκάλυπτα χοντρά ψέματα.
Δημιούργησε σχολή λοιπόν και να μου το θυμηθείτε. Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε πολιτικό αρχηγό να βγαίνει στα μπαλκόνια και να λέει έστω και μισές αλήθειες…
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό αυτών των εκλογών.
Από πού κι ως που ρε ξευτίλες ξέρετε εσείς καλύτερα από εμένα αν η δικιά μου ψήφος θα είναι χαμένη για εμένα; Στο σπίτι μου σας έχω και μένετε ή στο πορτοφόλι μου.
Όταν σε ψήφιζα κύριε πριν έξι χρόνια, σε ψήφισα για μία τετραετία όχι για μέχρι να εξασφαλίσεις την επόμενη νίκη. Και όταν σε ξαναψήφιζα το 2007, σε ψήφισα πάλι για τέσσερα χρόνια και όχι για δύο μπας και μοιραστείτε λέει το κόστος της κρίσης με τον Γιωργάκη.
Εγώ ψήφισα Καραμανλή το 2007 γιατί πίστευα ότι στα δύσκολα θα ήταν καλύτερος από τον Γιωργάκη και εκείνος, στα δύσκολα σηκώθηκε και έφυγε για να αφήσει λέει στον Γιωργάκη να φάει λίγα από τα σκ..τα που μας μαγειρεύουν και οι δυο μαζί τα τελευταία 35 χρόνια.
Έχεις δηλαδή ένα στρατηγό στον πόλεμο και στην κρίσιμη μάχη βρίσκει δικαιολογία για να μην ηγείται του στρατεύματος για να μην επωμιστεί μόνος του όλο το βάρος της ήττας και μετά έρχεται και σου λέει, μην ανησυχείς, όταν ο άλλος καταστραφεί και ο πόλεμος τελειώσει, εμείς εδώ θα είμαστε να ξανακάνετε κάποιον από εμάς στρατηγό.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που βγαίνει από αυτές τις εκλογές δεν έχει να κάνει με την νουδούλα αλλά με τον Γιωργάκη. Κέρδισε άνετα τις εκλογές λέγοντας ένα τεράστιο ψέμα. Είπε ότι μία τέτοια μεγάλη κρίση, θα την ξεπεράσουμε χωρίς ουσιαστικές θυσίες αλλά με παροχές μέχρι τα Χριστούγεννα. Σε εκατό μέρες δηλαδή. Όταν τόσες και τόσες χώρες δυνατότερες από εμάς δεν έχουν ακόμα καταφέρει να την ξεπεράσουν κι ας έχουν κάνει μεγάλες θυσίες.
Κέρδισε δηλαδή τις εκλογές χαϊδεύοντας αυτιά και λέγοντας καταφανή ψέματα. Όχι συγκεκαλυμμένα αλλά απροκάλυπτα χοντρά ψέματα.
Δημιούργησε σχολή λοιπόν και να μου το θυμηθείτε. Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε πολιτικό αρχηγό να βγαίνει στα μπαλκόνια και να λέει έστω και μισές αλήθειες…
Πιο πολύ με κάποιες newscasters στη ΝΕΤ να σου πω - μόλις είχα feedback όμως ότι λέει πολύ κι από κοντά. Έχει πολύ εκφραστικά μάτια επίσης.Είσαι "άρρωστος milfάκιας" pristine, για να φτιάχνεσαι με την Παπακώστα
Η κατάσταση σου είναι μη αναστρέψιμη
Τι να κάνουμε? Όταν ήμουν τσιπιρίκος, γούσταρα τις συμμαθήτριές μου. Έτρωγα τρελή χυλόπιττα βέβαια, οπότε βολευόμουνα με τα μπάζα.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά εξελέγη ο Ανατολάκης με το ΛΑΟΣ???
Ο Ανατολάκης ο γνωστός? Ο δικός μας? Το Κλαδευτήρι????
κατσε να τολμησει κανας βουλευτης του ΛΑΟΣ να παει στην ΝΔ , θα τον κλαδεψει ο ανατολακης κι θα μεινει εκτος Βουλης για κανα χρόνο!!!!
Παντως η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι (ο ορος μπουρδελο ξεφτιλιζει τους οικους ανοχης οι οποιοι εχουν αδεια λειτουργιας και καποια οραγανωση)
Εκλεψαν ολοκληρο κινητηρα αεροσκαφους
www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/]Http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/ [/url]
Αν δεν ήταν το μεγαλύτερο κοπρόσκυλο που γνώρισε ο τόπος, δε θα γινόταν αυτό που έγινε Mr Απογοητευμένε. Ένα πράγμα δεν περίμενε ο κόσμος - σκάνδαλα και αυτό ήταν που είχαμε μετά την απογραφή.Καλά έκανε και καταποντίστηκε η ΝΔ. Άκου εκεί κεντρικό πολιτικό μήνυμα το «ούτε μία ψήφος χαμένη»
Είχε πει σεμνά και ταπεινά και οι δικοί του ήταν μια απ' τα ίδια. Το κακό όμως και αυτό που θύμωσε τον κόσμο (γιατί ο κόσμος θύμωσε και πολύ καλά ξηγήθηκε), ήταν ότι τους κάλυψε πλήρως. Τότε - όχι τώρα στα ψηφοδέλτια. Πήγε στη ΔΕΘ πέρσι και είπε πως ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Ε, πάρ' τ' αρχίδια μου τώρα και πάνε σπίτι σου. Με την ίδια ακριβώς λογική θα πάει και ο Γιώργος - να είσαι σίγουρος. Η περίοδος ανοχής έχει πέσει από τα 6 χρόνια στα 3.
Ο ηθοποιός? Ωραίος τύπος - τον έχω δει σε πρόζα στο θέατρο. Δεν ξέρω βέβαια που βρίσκεται πολιτικά.Την καλύτερη πολιτική ανάλυση έκανε ο Τσιβιλίκας χθες στο Alter.
Τον κοίταζαν σα χαζοί τα κομματόσκυλα.
Δεν τον είδα όμως - βλέπω πάντα ΝΕΤ.
Παντως η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι (ο ορος μπουρδελο ξεφτιλιζει τους οικους ανοχης οι οποιοι εχουν αδεια λειτουργιας και καποια οραγανωση)
Εκλεψαν ολοκληρο κινητηρα αεροσκαφους
www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/]Http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%AE%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85/ [/url]
Μετά το 44% του Giorgos, τίποτα δεν είναι απίθανο σε αυτή τη χώρα!
Πριν λίγο τον έδειξε στη ΝΕΤ και επανέλαβε τις γνωστές του αερολογίες....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ο ηθοποιός? Ωραίος τύπος - τον έχω δει σε πρόζα στο θέατρο. Δεν ξέρω βέβαια που βρίσκεται πολιτικά.
Δεν τον είδα όμως - βλέπω πάντα ΝΕΤ.
Άσε ρε με τη ΝΕΤ σου να πούμε !
Mr. Global Moderator - πολύ μου μπαίνετε τελευταία eh?Άσε ρε με τη ΝΕΤ σου να πούμε !
Και οι 2 - ναι.Είναι και ο Ανατολάκης του εθνικοπατριωτικού χώρου;
Ο σεξογιατρός βγήκε;
Μάλλον και ο ΜαρκογιαννάκηςΑλογοσκούφης, Φάνη Πάλλη, Ζαγορίτης, Κασίμης, ο θείος του τέως Αχιλλέας , ο Παπαληγούρας, Μπασιάκος, η Παπακώστα, ο Μελάς, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Σταύρου, ο Ρεγκούζας, ο Σαλαγκούδης, η Ράγιου.
Έτσι για αρχή...
Τομπουλο
pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ας πω και εγω καποια πραγματα τα οποια ειναι προσωπικη γνωμη και εκτιμησεις.
Αυτες τις εκλογες ητανε η πρωτη φορα που δεν ψηφισα.Σαν και εμενα υπηρξανε αρκετοι.Ο Καραμανλης υπεστη βαρια ηττα,λογω των κακων συνεργατων που ειχε(υπουργοι,παρατρεχαμενοι) τους οποιους δεν τιμωρησε,και οι οποιοι ειχανε πολυ ψηλα τον αμανε και καποιοι κανανε περιουσια εις βαρος του ελληνικου λαου.
Η διαφορα Πασοκ και Νδ ειναι πλασματικη,πολλοι νεοδημοκρατες δεν κατεβηκανε να ψηφισουνε για να τιμωρησουνε το κομμα τους,οπως και οι περισσοτεροι υπολοιποι ψηφοφοροι.
Η Νδ χρειαζοτανε να το παθει αυτο,για να καταλαβουνε οτι ο λαος δεν ξεχνα συμπεριφορες και αλαζονειες και δεν ειναι ζωα
Πιστευω οτι σαν πολιτικος,ο Καραμανλης υπερτερει του Παπανδρεου.Απο τους υποψηφιους που ακουγετε οτι κατεβενουν για νεοι προεδροι της Νεας Δημοκρατιας,κανεις δεν εχει το ειδικο βαρος που χρειαζετε.Ο Καραμανλης θεωρω οτι μετα απο λιγα χρονια θα ξαναεπιστρεψει ως προεδρος της Νεας Δημοκρατιας
Κατι που εχει περασει στο ντουκου,ειναι οτι το Μαρτιο που μας ερχετε υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξαναγινουν εκλογες!! λογω προεδρου της δημοκρατιας.
Μακαρι ο Παπανδρεου να δειξει δυναμη και αποφασιστικοτητα και να μην παρασυρθει απο τα λαμογια πο εχει καθε πρωθυπουργος διπλα του,αλλιως δεν τον βλεπω και αυτον να κλεινει 3ετια,
Αυτες τις εκλογες ητανε η πρωτη φορα που δεν ψηφισα.Σαν και εμενα υπηρξανε αρκετοι.Ο Καραμανλης υπεστη βαρια ηττα,λογω των κακων συνεργατων που ειχε(υπουργοι,παρατρεχαμενοι) τους οποιους δεν τιμωρησε,και οι οποιοι ειχανε πολυ ψηλα τον αμανε και καποιοι κανανε περιουσια εις βαρος του ελληνικου λαου.
Η διαφορα Πασοκ και Νδ ειναι πλασματικη,πολλοι νεοδημοκρατες δεν κατεβηκανε να ψηφισουνε για να τιμωρησουνε το κομμα τους,οπως και οι περισσοτεροι υπολοιποι ψηφοφοροι.
Η Νδ χρειαζοτανε να το παθει αυτο,για να καταλαβουνε οτι ο λαος δεν ξεχνα συμπεριφορες και αλαζονειες και δεν ειναι ζωα
Πιστευω οτι σαν πολιτικος,ο Καραμανλης υπερτερει του Παπανδρεου.Απο τους υποψηφιους που ακουγετε οτι κατεβενουν για νεοι προεδροι της Νεας Δημοκρατιας,κανεις δεν εχει το ειδικο βαρος που χρειαζετε.Ο Καραμανλης θεωρω οτι μετα απο λιγα χρονια θα ξαναεπιστρεψει ως προεδρος της Νεας Δημοκρατιας
Κατι που εχει περασει στο ντουκου,ειναι οτι το Μαρτιο που μας ερχετε υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξαναγινουν εκλογες!! λογω προεδρου της δημοκρατιας.
Μακαρι ο Παπανδρεου να δειξει δυναμη και αποφασιστικοτητα και να μην παρασυρθει απο τα λαμογια πο εχει καθε πρωθυπουργος διπλα του,αλλιως δεν τον βλεπω και αυτον να κλεινει 3ετια,
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την καλύτερη πολιτική ανάλυση έκανε ο Τσιβιλίκας χθες στο Alter.
[/quote] έχεις δίκιο. Ήταν φοβερός! και τα είπε ως απλός πολίτης και όχι ως πολιτικάντης η δημοσιογράφος. Τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο, γιατί τα έψαλλε σε ΟΛΟΥΣ
[/quote] έχεις δίκιο. Ήταν φοβερός! και τα είπε ως απλός πολίτης και όχι ως πολιτικάντης η δημοσιογράφος. Τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο, γιατί τα έψαλλε σε ΟΛΟΥΣ
Αν δεν ήταν το μεγαλύτερο κοπρόσκυλο που γνώρισε ο τόπος, δε θα γινόταν αυτό που έγινε Mr Απογοητευμένε. Ένα πράγμα δεν περίμενε ο κόσμος - σκάνδαλα και αυτό ήταν που είχαμε μετά την απογραφή.
Είχε πει σεμνά και ταπεινά και οι δικοί του ήταν μια απ' τα ίδια. Το κακό όμως και αυτό που θύμωσε τον κόσμο (γιατί ο κόσμος θύμωσε και πολύ καλά ξηγήθηκε), ήταν ότι τους κάλυψε πλήρως. Τότε - όχι τώρα στα ψηφοδέλτια. Πήγε στη ΔΕΘ πέρσι και είπε πως ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Ε, πάρ' τ' αρχίδια μου τώρα και πάνε σπίτι σου. Με την ίδια ακριβώς λογική θα πάει και ο Γιώργος - να είσαι σίγουρος. Η περίοδος ανοχής έχει πέσει από τα 6 χρόνια στα 3.
Καλά που μου τα θύμισες κι αυτά. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά ο Κωστάκης τους κάλυψε τότε στη ΔΕΘ γιατί ήταν αυτοί που ουσιαστικά κυβερνούσαν και φοβήθηκε να τους εκθέσει. Φοβήθηκε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του γιατί στην πραγματικότητα δεν κυβερνούσε αυτός αλλά ο Ρουσόπουλος.
Με τον Κωστάκη είχα βαρεθεί να ακούω για συμβούλους. Ποτέ δεν έκανε κάτι από δική του πρωτοβουλία, πάντα κάποιος σύμβουλος τον προέτρεπε.
Μόνο για συμβούλους του Γιωργάκη να ακούσω τώρα και δε θέλω τίποτε άλλο….
Θέλω να δω τη Λίνα Κλείτου σήμερα - κόρη πρώην υπουργού της ΝΔ και φανατίλα απ' ότι λένε στην ΕΡΤ.Αυτή η Γαβρά λες και περιέγραφε τον επιτάφιο ήτανε.
Με μαύρο βέλο & πλερέζα θα βγει - ότι πρέπει για σενάριο με χήρες.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ρε παιδια μια ερωτηση;το σεναριο να παει ο κωστακης για προεδρος δημοκρατιας δεν παιζει;ωστε να βολευτουν ολοι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 145
- Εμφανίσεις
- 7K