Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
-οι "πράσινοι" θα κυμανθούν από 42,5 μέχρι 44. Μια πιθανή τιμή είναι γύρω στο 43.
-οι "γαλάζιοι" θα είναι γύρω στο 34,5.
-οι "κόκκινοι" έχουν κι αυτοί μια ελαφρά υποχώρηση υπέρ των "πρασίνων", γύρω στο 7,5.
-οι "λαϊκοορθόδοξοι" θα κινηθούν κατά ...πάσα πιθανότητα στο 5 με 5,5.
-οι "συριζαίοι" θα είναι γύρω στο 4,5 ίσως και 4,8, αν δεν έχουν διαρροές προς τους "πράσινους"
-οι "οικολόγοι" έχουν μια μικρή άνοδο και θα είναι γύρω στο 3.
ΠΗΓΗ:PRESS.BLOGSPOT.GR

Άνετη αυτοδυναμία που μπορεί να αγγίξει και τις 157 έδρες(!) δίνει το πρώτο κύμα των exit polls. Το πρώτο κύμα προέρχεται κατά κύριο λόγο από τα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα). Στους πρωινούς ψηφόρους η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ. είναι πάνω από 6 μονάδες.
ΠΑΣΟΚ 42,5% -43%(!)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 36%-36,5%
ΚΚΕ 7,5% - 8%
ΛΑΟΣ 4,5% - 5,5%
ΣΥΡΙΖΑ 3% - 3,5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2% - 2,5%
ΠΗΓΗ:TROKTIKO.BLOGSPOT.COM
Ερχονται.......Ας ελπίσουμε ο Γιωργος να δώσει νέο ήθος στην πολιτική σκηνή και να εξαφανισει τα πράσινα λαμόγια.....

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
έλα σκόρδα.....

τη μια μας λες θα το βουλώσεις από επιλογή και την άλλη όταν σου λέω δεν έχεις δικαίωμα να ομιλείς γιατί αυτοαναίρεσες αυτό καθαυτό το δικαίωμά σου με λες φασίστα.

τρικυμία κρανιακή.

Η ψήφος είναι στη Δημοκρατία ο υπέρτατος λόγος.
Εάν δεν το καταλαβαίνεις ναι είμαι φασίστας.

Χαχα. Γράφε τέτοια περσόνα και βλέπω να κρατάνε το μήνυμά σου και να το παρουσιάζουν με υπογραμμισμένο το σημείο "ναι, είμαι φασίστας" λέγοντυας ότι αυτές είναι δηλώσεις του περσόνα και δεν χωρούν αμφισβήτησης, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Άσε που μπορεί να γράψουν και το υπόλοιπο στα ρώσικα ώστε να μην καταλαβαίνει και κανένας τι ήταν τα υπόλοιπα που έγραψες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχα. Γράφε τέτοια περσόνα και βλέπω να κρατάνε το μήνυμά σου και να το παρουσιάζουν με υπογραμμισμένο το σημείο "ναι, είμαι φασίστας" λέγοντυας ότι αυτές είναι δηλώσεις του περσόνα και δεν χωρούν αμφισβήτησης, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Άσε που μπορεί να γράψουν και το υπόλοιπο στα ρώσικα ώστε να μην καταλαβαίνει και κανένας τι ήταν τα υπόλοιπα που έγραψες

Και άμα το κάνουν ξέρεις ο περσόνας δε θα μπορέσει να πηδήξει το βράδυ!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πραγματι, συνηθης πρακτικη τους!!!!

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Στην Καβάλα συνέβη μάλλον το ευτράπελο της ημέρας!
Ανήρ ο οποίος ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής… δεν πάτησε ποτέ! Σαν να μην υπήρχε, σαν να μην ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται την προκαθορισμένη ώρα στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα ώστε να κυλήσει καλύτερα και γρηγορότερα η ψηφοφορία.
Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ. Ο εν λόγω κύριος είχε το θράσος να πάει στο εκλογικό τμήμα ώρες μετά για να ψηφίσει! Να ασκήσει δηλαδή το δικαίωμά του αν και δεν είχε φροντίσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.
Εκεί λοιπόν, όπως πληροφορούμαστε, τον… ενημέρωσαν ότι ήταν μέλος της εφορευτικής και έπρεπε να βρισκόταν εκεί από τις 6 το πρωί. Σύμφωνα πάντα με τα όσα πληροφορηθήκαμε, εκείνος αντέδρασε με εξαιρετικά αγενή τρόπο χρησιμοποιώντας μάλιστα γνωστή φράση… του πεζοδρομίου.
Η δικαστική αντιπρόσωπος ζήτησε την σύλληψή του.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

11.20
Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει με τις εφορευτικές επιτροπές σε πολλά εκλογικά τμήματα σε όλη την Ήπειρο.
Πιο τρανταχτό παράδειγμα, το 183 εκλογικό τμήμα των Ιωαννίνων, όπου το πρωί υπήρχε μόνο ένα άτομο που εκτελούσε χρέη γραμματέα και ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος ο οποίος αναγκάστηκε να εκτελεί χρέη εφορευτικής επιτροπής μοιράζοντας ψηφοδέλτια και φακέλους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περίπου η ίδια ή ελαφρά καλύτερη είναι η εικόνα και σε πολλά άλλα εκλογικά τμήματα, αλλά όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος δεν μπορεί να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η εκλογική διαδικασία με 2 ή έστω 3 άτομα μόνο. 

11.10
Με προβλήματα τα οποία όμως αντιμετωπίσθηκαν άμεσα, ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και στα εκλογικά κέντρα της Πελοποννήσου.

Στις περιφέρειες Καλαμάτας και Κορίνθου δήλωσαν ασθενείς αντικαταστάθηκαν 4 και 5 αντίστοιχα δικαστικοί αντιπρόσωποι σε ισάριθμα εκλογικά τμήματα με αποτέλεσμα να αντικατασταθούν ενώ αρκετά εκλογικά τμήματα λειτουργούν με μειωμένα μέλη εφορευτικών επιτροπών, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν για να αναλάβουν καθήκοντα.
Δεν έλειψε μάλιστα και η συμβολή των Αρχών, για τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών, κυρίως σε χωριά των περιφερειών Σπάρτης και της Καλαμάτας.

11.00:
Στις περιφέρειες Καλαμάτας και Κορίνθου, για λόγους ασθενείας, αντικαταστάθηκαν 4 και 5 αντίστοιχα δικαστικοί αντιπρόσωποι σε ισάριθμα εκλογικά τμήματα, ενώ αρκετά εκλογικά τμήματα λειτουργούν με μειωμένα μέλη εφορευτικών επιτροπών, αφού οι πολίτες δεν παρουσιάστηκαν για να αναλάβουν καθήκοντα. Για τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας σε εκλογικά τμήματα χωριών των περιφερειών Σπάρτης και της Καλαμάτας, χρειάστηκε η συμβολή των αστυνομικών αρχών.

9.15:
Στο Εκλογικό Τμήμα Ωρεών Ευβοίας, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν εμφανίστηκε το πρωί να αναλάβει τα καθήκοντά του και με καθυστέρηση ανέλαβε ο αναπληρωτής του να κάνει τις εκλογές.

9.00:
Καθυστερημένα άνοιξε η κάλπη και στο 103ο Τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, του οποίου η δικαστική αντιπρόσωπος... παρακοιμήθηκε.

8.55:
Η διαδικασία στο 332ο Τμήμα του Νομού Ηλείας άρχισε καθυστερημένα, αφού ο σάκκος της δικαστικής αντιπροσώπου, με όλα τα παραίτητα υλικά που περιέχει, έμενε κλειδωμένος στο αυτοκίνητό της, του οποίου τα κλειδιά είχαν χαθεί.

8.50:
Σύλληψη πολίτη στο Β΄ Εκλογικό Τμήμα Αγρινίου, ο οποίος αφού ψήφισε επέστρεψε στο εκλογικό τμήμα απαιτώντας να... του επιστραφεί η ψήφος του! Εκτός από την αναστάτωση και τις κλωτσιές που δέχθηκε η κάλπη του τμήματος, δεν υπήρξε καμία άλλη αναστάτωση και η ψηφοφορία συνεχίστηκε κανονικά μετά τη σύλληψη του ...πρώτου μετανοημένου της ημέρας

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και άμα το κάνουν ξέρεις ο περσόνας δε θα μπορέσει να πηδήξει το βράδυ!!!

μου έχουν γαμήσει την ψυχολογία στο μπουρδέλα......

παρεμπιπτόντως, να ενημερώσουμε το φίλο μας τον αρκάνς το δάσκαλο ότι αυτή η ξεφτίλα με τις εφορευτικες και τους τζάμπα υπαλλήλους όταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για μια μέρα χτυπάνε διχίλιαρο είναι από τις μέγιστες απάτες του εκλογικού συστήματος της Ελλάδας.
Η όλοι μισθό, ή όλοι τζάμπα.
Καταλάβατε λαμόγια δικηγόροι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

παρεμπιπτόντως, να ενημερώσουμε το φίλο μας τον αρκάνς το δάσκαλο ότι αυτή η ξεφτίλα με τις εφορευτικες και τους τζάμπα υπαλλήλους όταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για μια μέρα χτυπάνε διχίλιαρο είναι από τις μέγιστες απάτες του εκλογικού συστήματος της Ελλάδας.

Και " διέταξε" και τη σύλληψή του η άλλη άκου θράσος ρε πούστη μου!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και " διέταξε" και τη σύλληψή του η άλλη άκου θράσος ρε πούστη μου!!!

αφού ρε πρασινοφρουρέ ο έλληνας ψοφάει για εξουσία...
δώστου μια ώρα στολή και θα πάει στο αυτόφωρο τη μισή γειτονιά........

Κατά τα λοιπά οι έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε φασίστες.

gagas

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
28
Πόντοι
0
Να παμε ολοι να ψηφισουμε.....!!!οχι μονο φωνες και posts...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Όχι δεν είναι ρατσιστες και φασίστες. Ακόμη και αυτό προυποθέτει ένα μίνιμουν μυαλού, σοβαρότητας, οργάνωσης . Απλοί μαλάκες καθυστερημένοι κατσικόβλαχοι αρχοντοχωριάτες είναι  :jerking:.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι δεν είναι ρατσιστες και φασίστες. Ακόμη και αυτό προυποθέτει ένα μίνιμουν μυαλού, σοβαρότητας, οργάνωσης . Απλοί μαλάκες καθυστερημένοι κατσικόβλαχοι αρχοντοχωριάτες είναι   :jerking:.

μπαν μπαν μπαν κύριοι μοντεράτορες......
βρίζει ανερυθρίαστα ο εν λόγω χρήστης......

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ θα της γάμαγα τα ράμματα πρώτα και μετά θα με πήγαιναν αυτόφορο.
ένα σάλτο πίσω από το γραφείο και τα μούτρα της θα γινόταν κρέας.

θα την έκανα να βλέπει κάλπη και να κλάνει ψηφοδέλτια.

άντε με τους παλιομαλάκες... απαιτούν να γίνεις υπαλληλάκος τους με το έτσι θέλω.
ας τους κόψουν ένα μεροκάμματο 20-30 ευρώ, ίσα ίσα να μην σε πιάνουν και μαλάκα.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16

περσονα δεν ειναι 2000 ευρω.μια ξαδερφη μου που ειναι δικηγορος,και την εχουν βαλει δικαστικη αντιπροσωπο,θα παρει 950 με ολα τα εξοδα μεσα.(ξενοδοχεια,φαγητο,βενζινες).καθαρα τις μενουν γυρω 700 ευρω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
περσονα δεν ειναι 2000 ευρω.μια ξαδερφη μου που ειναι δικηγορος,και την εχουν βαλει δικαστικη αντιπροσωπο,θα παρει 950 με ολα τα εξοδα μεσα.(ξενοδοχεια,φαγητο,βενζινες).καθαρα τις μενουν γυρω 700 ευρω.
γιατί λίγα είναι για μια μέρα;
άλλοι τα παίρνουν σε ένα μήνα καθαρίζοντας χέστρες και σφουγγαρίζοντας σκάλες

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
γιατί λίγα είναι για μια μέρα;
άλλοι τα παίρνουν σε ένα μήνα καθαρίζοντας χέστρες και σφουγγαρίζοντας σκάλες
ρε φιλε δεν ειπα οτι ειναι λιγα.αν εδιναν λιγοτερα δεν θα πηγαινε κανενας ομως.στα αρχιδια τους,το κρατος(κομματα)θελουν να κανουν την δουλεια τους αυτοι.ας γινοσουνα και εσυ δικηγορος να εβγαζες και εσυ μεροκαματο τετοιο. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης

Όχι δεν είναι ρατσιστες και φασίστες. Ακόμη και αυτό προυποθέτει ένα μίνιμουν μυαλού, σοβαρότητας, οργάνωσης . Απλοί μαλάκες καθυστερημένοι κατσικόβλαχοι αρχοντοχωριάτες είναι   :jerking:.

κλαφτε κλαφτεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν σας αρεσει στην ζιμπαμπουε γρηγορα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε δεν ειπα οτι ειναι λιγα.αν εδιναν λιγοτερα δεν θα πηγαινε κανενας ομως.στα αρχιδια τους,το κρατος(κομματα)θελουν να κανουν την δουλεια τους αυτοι.ας γινοσουνα και εσυ δικηγορος να εβγαζες και εσυ μεροκαματο τετοιο. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

έτσι σου λέει..

Υ.Γ.
έχω βγάλει και μεγαλύτερο μεροκάματο...
αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Οπως ξέρεις έχω ένα θέμα με το δίκαιο.
Δε μπορεί να δουλεύουμε τις ίδιες ώρες, να κάνουμε τα ίδια περίπου πράγματα (εφορευτική και αντιπρόσωποι), εσύ να παίρνεις 1000 και γω 0......
την αντισυνταγματικότητα τη βλέπεις;

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
έτσι σου λέει..

Υ.Γ.
έχω βγάλει και μεγαλύτερο μεροκάματο...
αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Οπως ξέρεις έχω ένα θέμα με το δίκαιο.
Δε μπορεί να δουλεύουμε τις ίδιες ώρες, να κάνουμε τα ίδια περίπου πράγματα (εφορευτική και αντιπρόσωποι), εσύ να παίρνεις 1000 και γω 0......
την αντισυνταγματικότητα τη βλέπεις;

Μπραβο ρε περσονα, εισαι τελικα (kalo paidi), αλλα πες μου
ποιος τα κανει αυτα τα συνταγματα.. :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Έτσι είναι, περίπου 950 € για τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Όμως υπάρχουν εκλογικά επιδόματα για αρκετές εκατοντάδες άτομα που δεν εμπλέκονται πάντα στην εκλογική διαδικασία και σε αρκετές περιπτώσεις είναι αρκετά υψηλά μέχρι και 3.000 €(πχ όλοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών).

Από την άλλη, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που προσφέρουν ουσιαστικά στην εκλογική διαδικασία δεν παίρνουν απολύτως τίποτα, εκτός του γραμματέα που παίρνει 100 €.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom