- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.657
- Πόντοι
- 42.697
μόνο ρουφιάνοι...Κατά τα λοιπά οι έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε φασίστες.
το εθνικό μας σπόρ
μόνο ρουφιάνοι...Κατά τα λοιπά οι έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε φασίστες.
Ραφακι το χανεις το στοιχηματακι... ...-ωραια ριμα ετσι-... ;)Μπραβο ρε περσονα, εισαι τελικα (kalo paidi), αλλα πες μου
ποιος τα κανει αυτα τα συνταγματα..
εγώ θα της γάμαγα τα ράμματα πρώτα και μετά θα με πήγαιναν αυτόφορο.
ένα σάλτο πίσω από το γραφείο και τα μούτρα της θα γινόταν κρέας.
θα την έκανα να βλέπει κάλπη και να κλάνει ψηφοδέλτια.
άντε με τους παλιομαλάκες... απαιτούν να γίνεις υπαλληλάκος τους με το έτσι θέλω.
ας τους κόψουν ένα μεροκάμματο 20-30 ευρώ, ίσα ίσα να μην σε πιάνουν και μαλάκα.
Ραφακι το χανεις το στοιχηματακι... ...-ωραια ριμα ετσι-... ;)
Ηθελες και 10%...6% και με ζορι...μη σας περασει και ο ξε-τσιπρας...
Αν εισασταν εσεις στην εξουσια, τα μελη της εφορευτικης θα ηταν <<αναγκασμενα>> ισως να πληρωνουν,για να συμμετεχουν στη αψογη... ...δημιο-κρατικη... ...διαδικασια...
μπαν μπαν μπαν κύριοι μοντεράτορες......
βρίζει ανερυθρίαστα ο εν λόγω χρήστης......
Αν εισασταν εσεις στην εξουσια, τα μελη της εφορευτικης θα ηταν <<αναγκασμενα>> ισως να πληρωνουν,για να συμμετεχουν στη αψογη... ...δημιο-κρατικη... ...διαδικασια...
Oχι ρε ραφ δεν το συνηθιζω...να ψοφιζω...Οχι και δημιο-κρατικη ρε φιλε, που το ειδες αυτο, μηπως ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ κι δεν το πηρα χαμπαρι...
Παντως παλιοκουφαλα, αστα αυτα και εσυ την Τιμας την "μοναρχια" ...
κατα τα αλλα κανεις γαργαρα...
soi 6 ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ !!!
Oχι ρε ραφ δεν το συνηθιζω...να ψοφιζω...
Κατω αν δεν κανω λαθος ειναι οι <<ΚΟΚΚΙΝΟΙ>>...(αρχιδια κοκκινοι)...στην εξουσια...
Δεν μπορει να ειναι στοιχειο πολιτικου αυτοπροσδιορισμου, ενα κοκτειλ μολοτωφ...Θα σου δειξω μια εικονα και πες μου αν ειμαι σωστως
ή λαθος......
Μηπως εισαι.....
Δικαίωμα είναι και η στρατιωτική θητεία σύμφωνα με τον ακριβή ορισμό στο Σύνταγμα. Υποχρεωτική, αλλά και δικαίωμα ταυτόχρονα - ξυς τ' αρχίδια σου που λένε και στο χωριό μου Mr. Ανεπιθύμητε.σκόρδα απεργία σημαίνει αποχή από το έργο: έργο στα ελληνικά είναι η εργασία ή το καθήκον/υποχρέωση.
Μείζον Ελληνικό λεξικό Τεγόπουλος/Φυτράκης
Η ψήφος είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο στις δημοκρατίες.
Ξεκαθάρισε πρώτα τις έννοιες και το ξανασυζητάμε.
Δεν μπορει να ειναι στοιχειο πολιτικου αυτοπροσδιορισμου, ενα κοκτειλ μολοτωφ...
Υ.Γ. ωραιος ο νικολας....ετσι?