Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο ρε περσονα, εισαι τελικα (kalo paidi), αλλα πες μου
ποιος τα κανει αυτα τα συνταγματα.. :uglystupid:
Ραφακι το χανεις το στοιχηματακι... :2funny:...-ωραια ριμα ετσι-... ;)

Ηθελες και 10%...6% και με ζορι...μη σας περασει και ο ξε-τσιπρας... :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εισασταν εσεις στην εξουσια, τα μελη της εφορευτικης θα ηταν <<αναγκασμενα>> ισως να πληρωνουν,για να συμμετεχουν στη αψογη... :2funny:...δημιο-κρατικη... :2funny:...διαδικασια...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ θα της γάμαγα τα ράμματα πρώτα και μετά θα με πήγαιναν αυτόφορο.
ένα σάλτο πίσω από το γραφείο και τα μούτρα της θα γινόταν κρέας.

θα την έκανα να βλέπει κάλπη και να κλάνει ψηφοδέλτια.

άντε με τους παλιομαλάκες... απαιτούν να γίνεις υπαλληλάκος τους με το έτσι θέλω.
ας τους κόψουν ένα μεροκάμματο 20-30 ευρώ, ίσα ίσα να μην σε πιάνουν και μαλάκα.

για αυτό είσαι ρε τσολιάς ψωλιάς!όχι φίφες :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αποστολή εξετελέσθει, μαύρη μαυρίλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ραφακι το χανεις το στοιχηματακι... :2funny:...-ωραια ριμα ετσι-... ;)

Ηθελες και 10%...6% και με ζορι...μη σας περασει και ο ξε-τσιπρας... :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εισασταν εσεις στην εξουσια, τα μελη της εφορευτικης θα ηταν <<αναγκασμενα>> ισως να πληρωνουν,για να συμμετεχουν στη αψογη... :2funny:...δημιο-κρατικη... :2funny:...διαδικασια...

soi 6 Αυτα αυριο, μην εισαι τοσο βιαστικος.. :uglystupid:

Χασω δεν χασω παντως θα περασω καλα.... αυτο εχει σημασια..

Ψηφισες ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ψηφοφορία με μουσική δωματίου...
Μια διαφορετική εμπειρία βιώνουν οι ψηφοφόροι στο δήμο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, καθώς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα υπό τους ήχους μελωδιών του Τσαϊκόφσκι, του Μπετόβεν και άλλων διάσημων μουσουργών.

:2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Οχι και δημιο-κρατικη ρε φιλε, που το ειδες αυτο, μηπως ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ κι δεν το πηρα χαμπαρι...
Παντως παλιοκουφαλα, αστα αυτα και εσυ την Τιμας την "μοναρχια"  :uglystupid:...

κατα τα αλλα κανεις γαργαρα...  :dancing:

soi 6 ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ !!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παιδιά μάλλον έχει κλειδώσει η αυτοδυναμία. Ό,τι και να λέμε...
Η διαφορά θα κινηθεί στο 5-7%

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• karadora.jpg
    karadora.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 25

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι και δημιο-κρατικη ρε φιλε, που το ειδες αυτο, μηπως ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ κι δεν το πηρα χαμπαρι...
Παντως παλιοκουφαλα, αστα αυτα και εσυ την Τιμας την "μοναρχια"  :uglystupid:...

κατα τα αλλα κανεις γαργαρα...  :dancing:

soi 6 ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ !!!
Oχι ρε ραφ δεν το συνηθιζω...να ψοφιζω... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατω αν δεν κανω λαθος ειναι οι <<ΚΟΚΚΙΝΟΙ>>...(αρχιδια κοκκινοι)...στην εξουσια... :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά αυτό με τη Μπακογιάννη είναι το χειρότερο σενάριο. Να έχεις υποψηφίους πρωθυπουργούς Παπανδρέου και Μπακογιάννη...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Oχι ρε ραφ δεν το συνηθιζω...να ψοφιζω... :2funny: :2funny: :2funny:

Κατω αν δεν κανω λαθος ειναι οι <<ΚΟΚΚΙΝΟΙ>>...(αρχιδια κοκκινοι)...στην εξουσια... :2funny: :2funny:

Θα σου δειξω μια εικονα και πες μου αν ειμαι σωστος
ή λαθος...... :2funny: :2funny: :2funny:

Μηπως εισαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• molotov.jpg
    molotov.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 27

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου δειξω μια εικονα και πες μου αν ειμαι σωστως
ή λαθος...... :2funny: :2funny: :2funny:

Μηπως εισαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορει να ειναι στοιχειο πολιτικου αυτοπροσδιορισμου, ενα κοκτειλ μολοτωφ...

Υ.Γ. ωραιος ο νικολας....ετσι?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
σκόρδα απεργία σημαίνει αποχή από το έργο: έργο στα ελληνικά είναι η εργασία ή το καθήκον/υποχρέωση.

Μείζον Ελληνικό λεξικό Τεγόπουλος/Φυτράκης

Η ψήφος είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο στις δημοκρατίες.

Ξεκαθάρισε πρώτα τις έννοιες και το ξανασυζητάμε.
Δικαίωμα είναι και η στρατιωτική θητεία σύμφωνα με τον ακριβή ορισμό στο Σύνταγμα. Υποχρεωτική, αλλά και δικαίωμα ταυτόχρονα - ξυς τ' αρχίδια σου που λένε και στο χωριό μου Mr. Ανεπιθύμητε.

Σημασία για μένα έχει το αποτέλεσμα και όχι η θεωρία, sorry. Το αποτέλεσμα είναι η επιλογή που κάνουν κάποια εκατομμύρια κομματόσκυλα, αγράμματοι, παραπληγικοί στον εγκέφαλο, άρρωστοι παππούδες που τους έχει σταυρώσει ο γιος ήδη το ψηφοδέλτιο και τους πάνε σηκωτούς μέχρι το παραβάν, :uglystupid: καθώς και 18χρονα κοριτσάκια που όχι μόνο δεν ξέρουν ακόμα τι σημαίνει δουλειά & ανεργία, αλλά ούτε από που κλάνει το μπαρμπούνι. :jerking:

Θα μου πεις αυτός είναι ο ορισμός της Δημοκρατίας. Μαζί σου - αλλά σεβάσου το γεγονός ότι υπάρχουν και ορισμένοι που δεν τρελαίνονται και ιδιαίτερα να μπουν μέσα σε αυτό το στατιστικό μέγεθος παρέα με τη υπόλοιπη μάζα. Πόσοι είναι οι υγιώς σκεπτόμενοι ψηφοφόροι σε αυτή τη χώρα Mr. Μουνίνιο? Για δώσε μου μια εκτίμηση.... :rolleyes:

(ΥΓ) Αυτή τη φορά θα ψηφίσω, αν και είναι πολύ περισσότερες αυτές που απλά έχω αράξει στο σπίτι μια που δε μου λέει και πολλά η συγκεκριμένη διαδικασία - για τους λόγους που προανέφερα. Ειδικά οι δυό μας τα έχουμε συζητήσει ξανά στο παρελθόν αυτά και έχεις συμφωνήσει, μια και μπορώ να τεκμηριώσω τη θέση μου και κατά συνέπεια τη συγκεκριμένη επιλογή.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν μπορει να ειναι στοιχειο πολιτικου αυτοπροσδιορισμου, ενα κοκτειλ μολοτωφ...

Υ.Γ. ωραιος ο νικολας....ετσι?

Μου κανείς ελιγμούς κατ εξακολούθηση  :dancing:, παρόλο που δεν είσαι αιλουροειδές !!
Αλλά δεν πειράζει αφού έχω καταλάβει ότι έχεις πιάσει το νόημα της
"Μοναρχίας", μου είσαι συμπαθέστατος….

Εγω θα παω να μαυρισω (to paidi) ! :grin: :grin: :grin: :grin:

Ο Νικολας ειναι ωραιος...

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Είναι αφύσικο για μια πλειοψηφία να κυβερνά, επειδή μια πλειοψηφία σπάνια μπορεί να είναι οργανωμένη και ενωμένη για μια κοινή δράση, ενώ μια μειοψηφία μπορεί.
Ζαν-Ζακ Ρουσώ, 1712-1778,  Γαλλοελβετός φιλόσοφος

και

Οι πολιτικοί είναι παντού ίδιοι: Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια .
Νικίτα Χρουστσόφ, 1894-1971  Σοβιετικός ηγέτης

πηγη :

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
6
Πραγματικα ο κοσμος ειναι ηληθιος.Οχι γιατι δεν συμφωνει με το κομμα που στηριζω εγω.Θα ηταν παραλογο αλλωστε να το ελεγα γι'αυτο.Αλλα ρε πουστη μου ημαρτον!Θα βγαλετε πρωθυπουργο τον Παπανδρεου;;Εναν ανθρωπο το λιγοτερο ηληθιο;Το πασοκ δεν εχει δωσει ξεκαθαρες θεσεις σε κανενα ζητημα και κυριως στην οικονομια.Το δημοσιο χρεος θα αυξηθει με τεραστιους ρυθμους δεν το καταλαβαινετε;Θελει να αγορασει παλι τον οτε και την ολυμπιακη.Αυτο το εκλογικο αποτελεσμα θα ειναι το χειροτερο για την χωρα και μακαρι να βγω λαθος.Αλλα αν στα επομενα 4 χρονια δειτε την χωρα να πηγαινει κατα διαολου,οσοι ψηφισετε πασοκ,πηγαινετε στον καθρεφτη και ριξτε μια μουτζα στους εαυτους σας.Θα την αξιζετε και με το παραπανω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
να σας βάλω ένα δύσκολο γρίφο?

Πως θα σας φαινόταν, στις βουλευτικές εκλογές να ρίχνατε δύο ψήφους?

Η μία θα πήγαινε στο κόμμα που θέλετε να κυβερνήσει (χωρίς σταυρό, βάσει λίστας θα προέκυπταν οι αντιπρόσωποι) και η άλλη ψήφος θα ήταν επιλογή βουλευτή που θέλετε να είναι στην βουλή.

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ προϋπόθεση ο βουλευτής που επιλέγετε στην δεύτερη ψήφο να ανήκει στο ίδιο κόμμα που ψηφίσατε με την πρώτη ψήφο.

Πολιτισμικό βραχυκύκλωμα.

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760