Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Όπως ήθελα να δω και το 1ο τετ-α-τετ debate. Επίσης άκουσα ότι η διασπορά του 10% στην επικράτεια, θα δώσει από τις 9 το βράδυ αποτέλεσμα.

Έχει να γίνει στο site μέχρι 3 το πρωΐ της πουτάνας μου φαίνεται - πάρτε νέο server. :cheesy: :rockon:

εμένα προσωπικά όπως ξέρεις πλέον στα πελέ μου......
Σαν ποδοσφαιρικό αγώνα το βλέπω. Μπάρτσα εναντίον ολυμπιακου...
Εχω κλείσει VIP στο καμπ νου και περιμένω  :cum: :cum:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δηλαδη ο τζεφρι ειναι μεσσι???? :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άρα είσαι μάλλον κοντά σε αυτό που έλεγα σαν worst-case scenario για τη ΝΔ (βλέπε Juve-Gayroi 7-0 :cheesy:).

Κι εμένα βέβαια στα παλιά μου τα Adidas - σε κουβέντα να βρισκόμαστε. :rolleyes:

Ο str8 που είναι να μας δώσει το δικό του input?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άρα είσαι μάλλον κοντά σε αυτό που έλεγα σαν worst-case scenario για τη ΝΔ (βλέπε Juve-Gayroi 7-0 :cheesy:).

Κι εμένα βέβαια στα παλιά μου τα Adidas - σε κουβέντα να βρισκόμαστε. :rolleyes:

Ο str8 που είναι να μας δώσει το δικό του input?

κάνει απέλπιδα προσπάθεια να μην κάνει αυτοδυναμία ο τζέφρυς....

αχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Οι εκλογές συστήθηκαν όχι για απεγκλωβισμό από την κρίση, αλλά για την σύσταση ενός διακομματικού κέντρου εξουσίας που θα ηγεμονεύουν οι τραπεζίτες και θα επιβάλλουν συγκεκριμένες οικονομικές πολιτικές του Κεφαλαίου. Τα δυο εναλλασσόμενα κόμματα, σταθερά στην Εξουσία εδώ και χρόνια, έρχονται σ’ αυτή τη χρονική περίοδο να απαντήσουν στις πιέσεις και απαιτήσεις του τραπεζικού συστήματος. Ένα σύστημα που σχεδιάζει κατά το δοκούν τις προσδοκίες των ανθρώπων, διαμορφώνοντας κυνικά το μέλλον όλων μας, αποτυπώνοντάς το στα δικά του λογιστικά κέρδη.

Οι εξαρτήσεις που έχουν τα πολιτικά κόμματα με την οικονομική ολιγαρχία, τοπική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια, καθώς και οι δεσμεύσεις απέναντι στην Ε.Ε. και τους άλλους διεθνής οργανισμούς οικονομικής υποδούλωσης, δεν αφήνουν περιθώρια για «ξεσφίξιμο του ζωναριού», ανεξάρτητα από το ποιος θα κυβερνήσει.

Το ελληνικό Κράτος εντάσσεται σε ένα ενιαίο διεθνές πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό μπλοκ, πάντα πρόθυμο στην εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, πολυεθνικών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Οι διαρθρωτικές αλλαγές για πάγωμα μισθών, περικοπές και φοροεπιθέσεις, έχουν την σφραγίδα των Βρυξελλών και τις επιταγές της Ε.Ε. για συμμόρφωση στη συνθήκη του Μάαστριχτ, οπότε όποιο σχήμα και να προκύψει από τις εκλογές θα καταρτίσει σκληρότατο και αντικοινωνικό προϋπολογισμό το 2010. Ένα σχήμα διοίκησης απολύτως απαραίτητο για τις δυνάμεις της τυραννίας , που θα επιταχύνει την οικονομική πειθαρχία και τον οικονομικό ολοκληρωτισμό, σημαίνει ότι ο μηχανισμός του Κεφαλαίου θα πρέπει να απορροφήσει όλο τον κοινοβουλευτικό υπόκοσμο

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ο επικεφαλης του ψηφοδελτιου επικρατειας του ΛΑΟΣ παντως, Κοραντης, πρωην διπλωματης, λιγο πριν τις εκλογες διορισε και την κορη και τον γιο του στο διπλωματικο σωμα. Ωραιος και τιμιος νεποτιστης! 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο επικεφαλης του ψηφοδελτιου επικρατειας του ΛΑΟΣ παντως, Κοραντης, πρωην διπλωματης, λιγο πριν τις εκλογες διορισε και την κορη και τον γιο του στο διπλωματικο σωμα. Ωραιος και τιμιος νεποτιστης! 
γιαυτο μπηκε στο ψηφοδελτιο επικρατειας,για να κανει αυτο
αλλιως γιατι να μπει :2funny:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Πρωτος μισθος 3.000 στο διπλωματικο σωμα. Ας τους πουλησουμε πατριωτικο παραμυθι στους ψηφοφορους-προβατα, και εμεις ας βολςψουμε τους δικους μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρωτος μισθος 3.000 στο διπλωματικο σωμα. Ας τους πουλησουμε πατριωτικο παραμυθι στους ψηφοφορους-προβατα, και εμεις ας βολςψουμε τους δικους μας.
ετσι δεν πρεπει τυπε?
τι σου κανει εντυπωση? :2funny:

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ετσι 5-6 πραγματα για να περναει η ωρα...

1)Ολη αυτη η απαξιωση και το χαλι που εχει καταντησει η χωρα μας ξεκινησε απ το 81 και απ τον πατερα του αυριανου πρωθυπουργου.Δυστυχως απο ολη αυτη τη μποχα και τη σαπιλα δεν ξεφυγαν και τα περισσοτερα στελεχη της Ν.Δ. που ταυτιστηκαν πληρως.
2)Για ποια δημοκρατια μιλαμε οταν κατα βαση κυβερνουν οι μεγαλοεκδοτες?Οταν πηγαινουν και ψηφιζουν ανεργοι-γιαγιαδες-εγκληματιες?Ας ριξουμε καμμια ματια στους ορους της δημοκρατιας στην Αρχαια Ελλαδα και θα δουμε οτι σε καμμια περιπτωση δεν βιωνουμε δημοκρατια.
3)Ποια η διαφορα του ΠΑΣΟΚ με το ΠΑΚ??Παπανδρεου-Σκανδαλιδης-Σημιτης κ.τ.λ. μηπως καποτε κατεβαιναν σε πορειες εναντιον της Ευρωπαικης ενωσης?Μεγαλη σταθεροτητα ιδεων...
4)Απο αυριο θα αποποινικωποιηθει το χασις???
5)Η βιλα στην Εκαλη προεκυψε απο φιλικο δανειο??
6)Γιατι τα pumpers ειναι η ποιο διασημη μαρκα στις πανες?
7)Ποιος θα γυριζει τη <<κουταλα>>απο αυριο?
8)Μηπως τη Παρασκευη που μας περασε(2/10/09)σε πολλες δημοσιες υπηρεσιες ελαβαν χωρα κερασματα για την αναμενωμενη προαγωγη απο Δευτερα?

Τρεξτε λοιπον ολοι αυριο να ψηφισετε παρτε και τη κουτση γιαγια με το σταυρωμενο ψηφοδελτιο ετσι για τη γιορτη της Δημοκρατιας :boobies:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Gatoulis δεν έχω λόγο να διαφωνώ σε όσα είπες. Συμφωνώ και μάλιστα συμφωνώ και επαυξάνω στο ακόλουθο:
3)Ποια η διαφορα του ΠΑΣΟΚ με το ΠΑΚ??Παπανδρεου-Σκανδαλιδης-Σημιτης κ.τ.λ. μηπως καποτε κατεβαιναν σε πορειες εναντιον της Ευρωπαικης ενωσης?Μεγαλη σταθεροτητα ιδεων...
Το Πα.Σο.Κ άλλαξε την ιδεολογία του και μετέβαλε τα πιστεύω του προσχορώντας σε εκείνα που κατέκρινε. Μάλιστα επί Πα.Σο.Κ και με πρωτοστάτες πασόκους μπήκαμε στην ΟΝΕ.

Ωστόσο εδώ θα διαφωνήσω.
2)Για ποια δημοκρατια μιλαμε οταν κατα βαση κυβερνουν οι μεγαλοεκδοτες?Οταν πηγαινουν και ψηφιζουν ανεργοι-γιαγιαδες-εγκληματιες?Ας ριξουμε καμμια ματια στους ορους της δημοκρατιας στην Αρχαια Ελλαδα και θα δουμε οτι σε καμμια περιπτωση δεν βιωνουμε δημοκρατια.
Η ψήφος είναι καθολική. Έτσι ήταν στην Ελλάδα από τότε που ιδρύθηκε. Απλά μετά το ΒΠΠ άρχισαν να ψηφίζουν και οι γυναίκες. Φυσικά να ψηφίζουν και οι γιαγιάδες. Θα ήθελες όταν μεγαλώσεις να σου στερήσουν τα πολιτικά σου δικαιώματα; Φυσικά και οι άνεργοι. Θα ήθελες να χάσεις τη δουλειά σου και να σου πουν ότι δεν ψηφίζεις; Φυσικά και οι εγκληματίες εάν δεν έχουν τιμωρηθεί με στέρηση του εκλέγειν. Κάποιος μπορεί να προσθέσει ακροβατώντας στα όρια της πλάκας και τις γυναίκες που έχουν περίοδο εκείνες τις ημέρες και είναι τα νεύρα τους κρόσια.
Μάλλον θα εννοείς ότι δεν πρέπει να έχει δικαίωμα του εκλέγειν αυτός που είναι ανίκανος για εκλέγεσθαι. Ίσως...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=20pt]ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ[/size]

1. Όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να βάζουν σταυρό σε νέα πρόσωπα, που δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ. Την ανανέωση στα κόμματα μπορούν να την επιβάλουν οι ψηφοφόροι, αν οι ηγεσίες των κομμάτων αδυνατούν.
Δεν είναι δυνατόν να βάζεις σταυρό από τη ΝΔ σε Μπασιάκο, Κοντό και από το ΠΑΣΟΚ σε Πάγκαλο, Αποστολάκη και Βάσω Παπανδρέου. :uglystupid:

2. ΟΧΙ στην αποχή. Με το μην εκ φέρεις προτίμηση επί της κάλπης, ουσιαστικά αποφασίζουν άλλοι για σένα. Σκέψου ότι έτσι φανατικοί ψηφοφόροι προσηλωμένοι στα κόμματά τους, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. 

3. ΟΧΙ στο άκυρο - λευκό. Τα ποσοστά των κομμάτων υπολογίζονται επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, μετά την αφαίρεση άκυρων και λευκών ψηφοδελτίων. Ουσιαστικά στηρίζετε αναλογικά τα κόμματα που περνάνε το όριο του 3% .

4. Ψήφος διαμαρτυρίας. Αν διαφωνείτε με τα κόμματα εξουσίας, μπορείτε να ψηφίσετε κάποιο μικρό κόμμα μειώνοντας τη δύναμη του δικομματισμού...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωστόσο εδώ θα διαφωνήσω.Η ψήφος είναι καθολική. Έτσι ήταν στην Ελλάδα από τότε που ιδρύθηκε. Απλά μετά το ΒΠΠ άρχισαν να ψηφίζουν και οι γυναίκες. Φυσικά να ψηφίζουν και οι γιαγιάδες. Θα ήθελες όταν μεγαλώσεις να σου στερήσουν τα πολιτικά σου δικαιώματα; Φυσικά και οι άνεργοι. Θα ήθελες να χάσεις τη δουλειά σου και να σου πουν ότι δεν ψηφίζεις; Φυσικά και οι εγκληματίες εάν δεν έχουν τιμωρηθεί με στέρηση του εκλέγειν. Κάποιος μπορεί να προσθέσει ακροβατώντας στα όρια της πλάκας και τις γυναίκες που έχουν περίοδο εκείνες τις ημέρες και είναι τα νεύρα τους κρόσια.
Μάλλον θα εννοείς ότι δεν πρέπει να έχει δικαίωμα του εκλέγειν αυτός που είναι ανίκανος για εκλέγεσθαι. Ίσως...

ο καθένας σ αυτή τη χώρα σκέφτεται μια μαλακία και την πετάει......
και σαφώς είναι καλή ιδέα να μην ψηφίζουν οι γιαγιάδες. Αλλά είναι ακόμα καλύτερη να μην ψηφίζουν πρώτα αυτοί που ΔΕΝ θέλουν να ψηφίζουν οι γιαγιάδες.

από τη μια υπάρχει βάση στον τρόπο σκέψης από την άλλη η έλλειψη διανοητικής επεξεργασίας (πετάμε μια μαλακία κι όποιον πάρει ο χάρος) της σκέψης δείχνει το επίπεδο της σημερινής κοινωνίας.
Σαφώς και ΝΑ ψηφιζουν οι γιαγιάδες. ΔΕ μπορούν όμως να έχουν λόγο για την Παιδεία, την εργασία, την εξωτερική πολιτική, τα έργα υποδομής. Απ την άλλη μπορούν να έχουν λόγο για το ασφαλιστικό, την Υγεία, και τον Πολιτισμό.
Για παράδειγμα, είναι βέβαιο ότι εάν έκανες μια στατιστική δημοσκόπηση και ρώταγες 100 νέους εάν θα προτιμούσαν να παίρνουν οι γέροι σύνταξη 100 Ευεώ λιγότερα και να τα παίρνουν τα εγγόνια τους για Ράλφ Λώρεν και ιποντ δε χρειάζεται να δημοσιοποιήσουμε τα αποτελέσματα. Σε αντίστοιχη ερώτηση π.χ. του να αφαιρέσουμε το εκλογικό δικαίωμα σε καταληψίες φοιτητές, δε χρειάζεται να κανουμε δημοσκόπηση σε γέροντες και γριούλες για να μάθουμε τη γνώμη τους......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom