Επισκέπτης
Kαταρχάς ποιοι εμείς;!εδω εσεις βαλατε τον βαρεμενο
...και την μποκοτα...
Oι Συριζαίοι,Πασόκοι,ΚΚεδές τί να υποθέσω;!
Kαταρχάς ποιοι εμείς;!εδω εσεις βαλατε τον βαρεμενο
...και την μποκοτα...
Στείλε το please και από εμένα γιατί με έχουν κατα ταπώσει οι πατριώτες!!!Μάγκα μου, είσαι σε φόρμα τις τελευταίες μέρες.
Σε περιποιείται καλά το ρωσίδι στη φωτό απ'ότι φαίνεται.
Οι νοθευμενοι ειναι ομως απο εκει φιλε μου και αποτελουν ως πιο ασπροι τα ανωτερα στρωματα.Ξερεις οπως στη πολυεθνικη Αμερικη που ανεφερες,που οι ασπροι ταλαιπωρουν τους υπολοιπους εδω και κατι αιωνες και βγαλαν και εναν αραπακο για Προεδρο για να το ξεφτιλιζουν καθε μερα και αυτος να το κανει γαργαρα.Αν και τωρα τελευταια η κυριαρχη και πολυεθνικη Αμερικη κανει ολο κατι πυραυλικες επικυψεις σε κατι μη πολυεθνικους οπως οι ΡωσσοιΔεν είναι μαλακίες οι γενιτσαροί αλλά Τουρκάλες πήδαγαν,οπότε να η νόθευση του αίματος!!!
Τώρα αν το έκαναν για να ασπρίσουν,δεν ξέρω!!!
Συμφωνούμε.Οι νοθευμενοι ειναι ομως απο εκει φιλε μου και αποτελουν ως πιο ασπροι τα ανωτερα στρωματα.Ξερεις οπως στη πολυεθνικη Αμερικη που ανεφερες,που οι ασπροι ταλαιπωρουν τους υπολοιπους εδω και κατι αιωνες και βγαλαν και εναν αραπακο για Προεδρο για να το ξεφτιλιζουν καθε μερα και αυτος να το κανει γαργαρα.Αν και τωρα τελευταια η κυριαρχη και πολυεθνικη Αμερικη κανει ολο κατι πυραυλικες επικυψεις σε κατι μη πολυεθνικους οπως οι Ρωσσοι
Να αποφευγεται τα νοθευμενα και τις μπομπεςΣυμφωνούμε.
To συμπέρασμα;!
Kαταρχάς ποιοι εμείς;!
Oι Συριζαίοι,Πασόκοι,ΚΚεδές τί να υποθέσω;!
Υποθέτω θέλετε να πείτε αποφεύγετε,δηλαδή εμείς!!!Να αποφευγεται τα νοθευμενα και τις μπομπες
Οχί αλοίμονο!!!εαν δεν αυτοπροσδιοριστεις χτυπαω στα τυφλα....αλλα γιατι κρινεις μονο τον ψινακη και οχι τις υποψηφιοτητες μποκοτα και βαρεμενου...εκτος βεβαια εαν τους θεωρεις σοβαρους και οτι οντως "στολιζουν" τα ψηφοδελτια? σε και περιπτωση παντως καποιοι φρεναρανε την υποψηφιοτητα ψινακη και καποιοι αλλοι ψηφοφοροι βγαλανε βουλευτη τον μπεκρη κοροβεση (μπεκρης βαση της μαρτυριας του βουλευτη λεβεντη του ΣΥΝ)
Οι γενιτσαροι πηδάγαν γενιτσαριώτισσες έτσι;!
Αυτό λέω,μας αιχμαλωτίζαν και μας έβαζαν να μεταξύ μας λες;!ΜΑΛΛΟΝ θα εννοεις βαση της δικης σου λογικης οτι οι γενιτσαροι(ελληνες που ειχαν παει στα γενιτσαρ ογλαν) πηδαγαν ελληνιδες (που δεν τις ειχαν παρει στα γενιτσαρ ογλαν)
Στείλε το please και από εμένα γιατί με έχουν κατα ταπώσει οι πατριώτες!!!
Παρέθεσε αποδείξεις ρε,δεν σε πιστεύω!!!και ας μην ξεχναμε το τζιμακο το πανουση το "αναρχικο" που τα επιανε απο την καπιταλιστρια αγγελοπουλου οταν δουλευες στο ραδιοφωνο της.
Υποθέτω θέλετε να πείτε αποφεύγετε,δηλαδή εμείς!!!
Δεν αλλάζει κάτι πάντως με αυτά που λες!!!
Nα πούμε και για τα χαρέμια με Ελληνίδες,δεν νομίζω να υπήρχαν τότε προφυλακτίκα,φαντάσου γέννες!!!
Παρέθεσε αποδείξεις ρε,δεν σε πιστεύω!!!
Ο Καρατζαφέρης αυτήν την μικρή περιουσία πώς την έφτιαξε ρε γαμώτo;!
Φτυνοντάς αίμα,είμαι σίγουρος!!!
Αλλάζεις κουβέντα,για τον Καρατζαφέρη να μου απαντήσεις!!!δεν εκανε εκπομπη ο πανουσης στο ραδιοφωνο της αγγελοπουλου?.....πως ανεχοταν να δουλευει στην καπιταλιστρια αγγελοπουλου? οντας "αναρχικος"...δεν νομιζω οτι εχει καταγγειλει καποιος τον καρατζαφερης για το πως εκανε την περιουσια του σε σχεση με το βαρδινογιαννη ας πουμε που λενε οτι εσπαγε εμπαργκο του οηε
Ωραία πολιτογραφούνταν Τούρκος λοιπόν,στην Ελλάδα διέμενε όμως!!!ναι οταν ομως οι ελληνιδα απο το χαρεμι γενουσε το παιδι του τουρκου γινοταν αποδεχτη αυτη και το "μπασταρδο" παιδι της στο "χωριο" της σε μια εποχη με εντονη αντιπαραθεση ελληνων οι τουρκων ή το παιδι εντασοταν στο τουρκικο εθνος που ανηκε ο πατερας του....γιατι οι ελληνιδα θα διαλεγε ο γιος της "μιγας" να γινει "ελληνας" και να υφισταται φορολογια ως χριστιανος ( βαση των διαταξεων του κορανιου) και να μην τον πολιτογραφουσε "τουρκο" για να εχει και προνομια
Ε... χαρεμια στην Ελλαδα? Δε νομιζω.. Ο μονος που ειχε,ο Αλης ειχε ενα γιο που δε τον ειχε κανει με καμμια απο τις ελληνιδες που πηδαγε.Μαλακας ηταν αλλωστε ? Χαρεμια ειχε ως επι το πλειστον εκτος σημερινης Ελλαδος και πολυ λιγες ελληνιδες επιλεγοντουσαν.Να σου υπενθυμισω οτι οι Τουρκοι ειχαν παρει ολα τα Βαλκανια οποτε καταλαβαινεις τι επιλογες μουνιου ειχαν σιγα μη παιρναν ελλεινιδες.Αν καποια ηταν τοσο τυχερη και καπατσα να αρπαξει το σπορο του Πασα,το παιδι που γεννιοταν ζουσε στη τουρκοκρατουμενη Ελλαδα ως ανωτεροσ Τουρκος .Μιλαμε για απειροελαχιστες περιπτωσεις αν υπαρχουν.Τα αρσενικα τα μαζευαν κατα χιλιαδες ομως οι οθωμανοι.Υποθέτω θέλετε να πείτε αποφεύγετε,δηλαδή εμείς!!!
Δεν αλλάζει κάτι πάντως με αυτά που λες!!!
Nα πούμε και για τα χαρέμια με Ελληνίδες,δεν νομίζω να υπήρχαν τότε προφυλακτίκα,φαντάσου γέννες!!!
Και ανοίξαμε διάλογο για να συμφωνήσουμε;!Ε... χαρεμια στην Ελλαδα? Δε νομιζω.. Ο μονος που ειχε,ο Αλης ειχε ενα γιο που δε τον ειχε κανει με καμμια απο τις ελληνιδες που πηδαγε.Μαλακας ηταν αλλωστε ? Χαρεμια ειχε ως επι το πλειστον εκτος σημερινης Ελλαδος και πολυ λιγες ελληνιδες επιλεγοντουσαν.Να σου υπενθυμισω οτι οι Τουρκοι ειχαν παρει ολα τα Βαλκανια οποτε καταλαβαινεις τι επιλογες μουνιου ειχαν σιγα μη παιρναν ελλεινιδες.Αν καποια ηταν τοσο τυχερη και καπατσα να αρπαξει το σπορο του Πασα,το παιδι που γεννιοταν ζουσε στη τουρκοκρατουμενη Ελλαδα ως ανωτεροσ Τουρκος .Μιλαμε για απειροελαχιστες περιπτωσεις αν υπαρχουν.Τα αρσενικα τα μαζευαν κατα χιλιαδες ομως οι οθωμανοι.
Αλλα για να συμφωνησω και σε κατι μαζι σου θα σου πω οτι σιγουρα οι Ελληνες εχουν νοθευτει
με διαφορους και για αυτο αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι σα γαμω το κερατο μου.
Αρα μακρια απο τις νοθειες πασης φυσεως ;)
Ωραία πολιτογραφούνταν Τούρκος λοιπόν,στην Ελλάδα διέμενε όμως!!!
Ρε δεν υπήρχε Ελληνικό κράτος τότε!!!στην ελλαδα διεμενε αλλα αυτος ο "ΜΙΓΑΣ" (που πολιτογραφοταν "τουρκος") που ειχε και αυτος την επιλογη τα δικα του παιδια με την ελληνιδα που θα παντρευοταν(και αυτος) να γινουν ελληνες ή τουρκοι. Εαν διαλεγε τα παιδια του να τα ενταξει στο ελληνικο εθνος τοτε βαση του κορανιου θα σκοτωνοταν αυτος και ολοι του οι οικογενεια που εχριστιαστηκαν και εφυγαν απο το ισλαμ.