Επισκέπτης
όπως πας
σε λίγο θα γαμήσουν κι εσένα....
Εσενα παντως ο κωλος σου φαινεται να την εχει καταβρει ηδη ε?
όπως πας
σε λίγο θα γαμήσουν κι εσένα....
Καλά εσύ πίστευε ακόμα ότι είσαι καθαρόαιμος Έλληνας,δεν σε εμποδίζω!!!
Την κατάντια της χώρας πάντως την βλέπεις,δεν νομίζω από όσο τουλάχιστον ξέρω να υπάρχει ξένος στα υπουργεία ή προθυπουργός!!!
Y.Γ.Βέβαια όλα θα αλλάξουν αν κυβερνήσει το Λάος!!!
Σαν δυσλεκτικό,ούτε την λέξη δεν μπορεί να γράψει σωστά, η λάθος ορθογραφία από ταχύτητα τον ενόχλησε!!!
Δεν θα πέσω στο επιπεδό σου,εγώ στην λέω και χωρίς να σε βρύζω χυδαία,πατριώτη της δεκάρας!!!Ναι τι συμπτωση...αυτη η γαμημενη ταχυτητα παντα τα "υ" γαμαει...
"βρυσε" με τωρα και εσυ να εκτονωθεις λιγο
ο ασπρουλιάρης είπεαγαπητε εαν ειμαστε ελληνες ντεμεκ ή οχι δεν αποδυκνυεται απο το να λες εσυ οτι επι 400 χρονια μας πηδαγανε οι τουρκοι...αλλωστε οι "τουρκοι" της μογγολιας εχουν μογγολοειδη χαρακτηριστικα και οι "τουρκοι" της τουρκιας μεσογειακα
Μια φορά ανόθευτος Έλληνας δεν είσαι!!!αγαπητε εαν ειμαστε ελληνες ντεμεκ ή οχι δεν αποδυκνυεται απο το να λες εσυ οτι επι 400 χρονια μας πηδαγανε οι τουρκοι...αλλωστε οι "τουρκοι" της μογγολιας εχουν μογγολοειδη χαρακτηριστικα και οι "τουρκοι" της τουρκιας μεσογειακα
και από την ως άνω φοβερή διαπίστωση τι συνάγεται;αγαπητε εαν ειμαστε ελληνες ντεμεκ ή οχι δεν αποδυκνυεται απο το να λες εσυ οτι επι 400 χρονια μας πηδαγανε οι τουρκοι...
αλλωστε οι "τουρκοι" της μογγολιας εχουν μογγολοειδη χαρακτηριστικα και οι "τουρκοι" της τουρκιας μεσογειακα
Δεν θα πέσω στο επιπεδό σου,εγώ στην λέω και χωρίς να σε βρύζω χυδαία,πατριώτη της δεκάρας!!!
και από την ως άνω φοβερή διαπίστωση τι συνάγεται;
αγαπητε εαν ειμαστε ελληνες ντεμεκ ή οχι δεν αποδυκνυεται απο το να λες εσυ οτι επι 400 χρονια μας πηδαγανε οι τουρκοι...
Πέντε πόστ,50 χυδαιότητες διαποτισμένς με πατριωτισμό!!!συγνωμη δεν ειμαι τοσο οριτζιναλ πατριωτης οσο εσυ...
μηπως εισαι και λοιπον φαντασιωπληκτος τοτε συμφωνα με τις επαγωγες σου?
Κοιτα ρε κατι ξεφωνημενες πουστρες αριστερες...τι γινεται?Εκλειψαν οι κνιτισες και πηρατε τις θεσεις τους?
ομιλείτε ελληνικά;συγνωμη δεν ειμαι τοσο οριτζιναλ πατριωτης οσο εσυ...
μηπως εισαι και λοιπον φαντασιωπληκτος τοτε συμφωνα με τις επαγωγες σου?
Κοιτα ρε κατι ξεφωνημενες πουστρες αριστερες...τι γινεται?Εκλειψαν οι κνιτισες και πηρατε τις θεσεις τους?
ο ελληνισμός υπάρχει όπου πατησε πόδι έλληνα αυτοκράτορα (αλέξανδρος, ιουστινιανός, βουκεφάλας κλπ)
απλώς όλοι αυτοί στη συνέχεια ξεχαστήκανε και τώρα με την έλευση των ελ (2012) θα ξυπνήσουν.
ομιλείτε ελληνικά;
Δυστυχως ενας απο αυτους που προωθουνε την θεωρια των "Ε" ειναι αριστερος και αναφερομαι στο ΠΑΛΜΟ....ας μην παιρνει ολη την δοξα ο λιακοπουλος που δεν ειναι μελος του λαος
οπως θα παραδεχτεις οτι η θεωρια της ομαδας "ε" προβοκαρετε και απο τον πασοκτζη χαρδαβελλα
είναι ισχυρό επιχείρημα όμως
ΕΣΎ πρέπει να τον αποδείξεις λάθος
Και όχι με "επιστημονικές" έρευνες και "στατιστικές αναλύσεις"
Επαιξές και έχασες!!!δυστυχως δεν μπορω να γυρισω στο χρονο για να αποδειψω ποιο πηδαγε ποιον παρα μονο επιστημονικα να δουμε το θεμα
ό πάλμος κατεβαίνει υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ ε;
Επαιξές και έχασες!!!