Αλλάζεις κουβέντα,για τον Καρατζαφέρη να μου απαντήσεις!!!
γιατι ξερεις με ποια απατεωνια απεκτησε την περιουσια του και δεν την ξερει η ελευθεροτυπια και να μην την εχει κανει "σημαια"?
Αλλάζεις κουβέντα,για τον Καρατζαφέρη να μου απαντήσεις!!!
Ενταξει δε λεω καλα και τα μπινελικια αλλα καπου τα βαριεσαι ρε παιδι μου Αν και εχω την εντυπωση παικτη πως πας να κανεις αβαβα τη βασικη μας διαφορα.Εσυ εισαι υπερ της νοθειας ενω εγω ειμαι κατα ;)Και ανοίξαμε διάλογο για να συμφωνήσουμε;!
Aντέ στον διάλαγο ρεεε!!!
Εδώ μπαίνεις στο στρατόπεδο των πατριωτών και την λες στους αντί-πατριώτες ή το αντίθετο,ουδετερότητα και ελεύθερη λογική σκέψη δεν επιτρέπεται!!!
Εδώ κάνεις λάθος!!!Ενταξει δε λεω καλα και τα μπινελικια αλλα καπου τα βαριεσαι ρε παιδι μου Αν και εχω την εντυπωση παικτη πως πας να κανεις αβαβα τη βασικη μας διαφορα.Εσυ εισαι υπερ της νοθειας ενω εγω ειμαι κατα ;)
Ρε δεν υπήρχε Ελληνικό κράτος τότε!!!
Τουρκία θεωρούμασταν,σε αφήνω αλλά που να ξυπνήσεις!!!
Τα δουλικά λοιπόν τα πηδάγαν και για πλάκα τα αφεντικά αν ήθελαν!!!
Ανόθευτος λαός κανείς από τους δύο λαούς δεν είναι ναι!!!θα σου θυμισω οτι στο ζαλλογο πεθαναν καποιες ελληνιδες για να μην τις βιασουν αρα δεν ειναι και κανονας και δεν βγαινει απο καποια εστω μαρτυρια οτι τα μπασταρδακια ενσωματωνονταν στηνελληνικη κοινωνια....με την λογικη αυτη δεν υπαρχει περσικο εθνος επειδη η περσες ηταν κατακτημενοι στους ελληνες επι 300 χρονια.
Γιατί ρε η ελευθεροτυπία κράχτης είναι;!γιατι ξερεις με ποια απατεωνια απεκτησε την περιουσια του και δεν την ξερει η ελευθεροτυπια και να μην την εχει κανει "σημαια"?
Ανόθευτος λαός κανείς από τους δύο λαούς δεν είναι ναι!!!
Αυτές ναι πέθαναν αλλά άλλες;!
Θα το πάμε πολύ μακρυά ακόμα βλέπω και βαριέμαι,εντάξει έχεις δίκιο είσαστε ανόθευτοι καθαρόμαια ντόπερμαν,αμά πια μεχρί το πρωί θα μιλάς και θα κενολογείς!!!
Για πες μου ρε άρχοντα!!!δεν μας ειπε ομως πως γινεται οι ουίγαροι της κινας να μην εχουν τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των τουρκων της τουρκιας αφου ανηκουν στην μογγολικη οικογενεια
Γιατί ρε η ελευθεροτυπία κράχτης είναι;!
Κανόνας είναι οτί το χοντρό χρήμα ποτέ δεν είναι καθαρό!!! ;)
Για παρέθεσε λίγο πώς αποκτήθει η περιουσία Παπανδρέου,Καραμανλή,Τσίπρα και Αλαβάνου,να σε παρδεχτώ και να γουστάρετε!!!
Τώρα με κούφανες!!!δεν λεω πως ειμαστε ανοθευτοι αλλα υπομονη η επιστημη της γεννετικης προχωραει και αφου μπορουν να γινουν εξετασεις dna για να δουμε ποιος ειναι γιος ποιους καποια στιγμη θα δουμε σε ποιο ποσοστο εχουμε ξενο αιμα και εαν οι προσμιξεις ηταν λιγες οι οχι
Για πες μου ρε άρχοντα!!!
Πάντως Τούρκοι και Έλληνες μοιάζουμε,οι άσπροι τουλάχιστον!!! ;)
Για Παπανδρέου,Καραμανλή,Τσίπρα και Αλαβάνου επίσης σενάρια δεν είναι για το μαύρο χρήμα τους;!εαν δεν υπαρχει εστω και απο μια εγημεριδα της αριστερας υπονοια για συνδεση καρατζαφερη και μαυρου χρηματος...θα κανω σεναρια για να σε ικανοποιησω?
Δηλαδή οι Ελληνές π.χ. πιστεύεις ξεχωρίζουν στην Ισλανδία;!ασπροι ειναι και οι ισλανδοι....εχουν σχεση οι ισλανδοι με τους τουρκους?
Για Παπανδρέου,Καραμανλή,Τσίπρα και Αλαβάνου επίσης σενάρια δεν είναι για το μαύρο χρήμα τους;!
Οπά εκεί που μας βολεύει κάνουμε σενάρια!!!
Δηλαδή οι Ελληνές π.χ. πιστεύεις ξεχωρίζουν στην Ισλανδία;!
Υ.Γ.Μιλάω μόνο εξωτερικά!!! ;)
Ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας δηλαδή έχουν γίνει;!γιατι εχει γινει υπουργος ή δημοσιος λειτουργος ο καρατζαφερης για να εχουμε εστω και υπονοια?
Νομίζεις!!!νομιζω οτι ενας μεσος ελληνας ξεχωριζει στην ισλανδια (φαινεται οτι δεν ειναι ισλανδος)