Αγαπητε στρ8..δικαιωμα του καραμανλη ειναι να μην συνεργαστει και να θελει να κυβερνησει μονο τους αλλα αυτο δεν ειναι και δημοκρατικο...
να σου θυμισω οτι πολλες ευρωπαικες κυβερνησεις ειναι κυβερνησεις συνασπισμου. Θα ισχυριστεις οτι στην ελλαδα οι κυβερνησεις συνασπισμου δεν ειναι εφικτες
και εγω θα σου απαντησω σε συνδιασμο με το προηγουμενο επιχειρημα οτι "δημοκρατικη παραταξη" καποτε αγωνιστηκε για την απλη αναλογικη και δεν ειναι δυνατον σημερα να παιρνει 155 βουλευτες μια κυβερνηση του 38%---δηλαδη πρακτικα του 35% λογω της φθορας που θα εχει μεσα στην τετραετια
Φασιστας αγαπητε ("σοβαρε κεντροδεξιε" στρ8 οπως σε προσφωνει ο ιδεολογικος αντιπαλος ενφορσερ ) ειναι αυτος που εχει 7% σαν την παπαρηγα που λεει δεν συνεργαζομαι με κανεναν ξεροντας απο την μια οτι απο το 7% δεν θα παει στο 47% και απο την αλλη αυτος που εαν ειχε 35% με την βοηθεια του 7% του λαος θα ηταν πρωθυπουργος τωρα και οχι....τριανταφυλλιδης
Δεν θυμάμαι να έχω αποκαλέσει ποτέ φασίστα εσένα ή τις απόψεις σου όποτε γιατί προσπαθείς να μου αποδείξεις ότι δεν είναι;
Πέραν τούτου μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα...
Το 35% σημαίνει δεύτερο κόμμα και άρα δεν έχει πάνω από 100 έδρες...
Για να είναι εφικτή η συνεργασία για το σχηματισμό κυβέρνησης πρέπει η νδουλα να είναι πρώτο κόμμα...
Αυτό το ενδεχόμενο δεν παίζει...
Για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, απαιτούνται δύο τουλάχιστον...
Αν η νδουλα δεν θέλει, προς τί ο πανικός του λαος;
Αυτή χάνει, έτσι δεν είναι;
Ή μήπως όχι;
Πολύπλοκα θέματα...
Καλύτερα να ασχοληθείς με την (μη) υποψηφιότητα της Μπάρμπα...