στους "πασοκτζου" θα κανω εκπτωσεις
η νταρια κοιταει να τα κανει πλακακια με την κυβερνηση που ερχεται.. ;)
ολες...οπου η δυναμη και η εξουσια..
απο πισω αυτες.. ;)
στους "πασοκτζου" θα κανω εκπτωσεις
φιλε ειναι σοσιαλιστικο το πασοκ;γιατι?
γουσταρεις τις σοσιαλιστικες ιδεολογιες ε? μην ξεχνας οτι αυτες οι ιδεολογιες εκαναν τις συμπατριωτισσες σου πουτανες και τους αντρες σας μαφιοζους ( στα λεω πολυ απλοϊκα , αλλα μαλλον καταλαβαινεις τι εννοω)
στους πασοκτζηδες θα λες ...κλινεται...θα σε μαθω και ελληνικα ....και απο κοντα αν κατεβω αθηνα θα με μαθεις εσυ την ρωσικη γλωσσα....στους "πασοκτζου" θα κανω εκπτωσεις
τοτε γιατι εφυγες?μια χαρα ηταν τα παλια τα χρονια στη χωρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες αλλα εγω με την βλακεια μου ηρθα εδω και νομιζα οτι θα κατσω ενα καλοκαιρι... αλλα οπως βλεπεις εμπλεξα κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο για την χωρα μου, πηγαινω εκει αρκετα συχνα και περναω σουπερ!φιλε ειναι σοσιαλιστικο το πασοκ;
αλλα και αν δεν ηταν ο κομμουνισμος πως θα ειχαμε εμεις εδω την νταρια.... respect στον κομμουνισμο που γεμισε την ελλαδα καλο και φθηνο μουνι....
καλα κανεις....τοτε γιατι εφυγες?
παντως εγω ειμαι ευγνωμων στον κομμουνισμο που καθε βδομαδα , διαφορετικα γκομενακια ,και μαλλον και εσεις δεν εχετε παραπονο γιατι αμοιβεστε αδρα
προς gl : της τα λεω απλα για να τα καταλαβαινει...
αντε θα μου κανεις και ιδιαιτεραστους πασοκτζηδες θα λες ...κλινεται...θα σε μαθω και ελληνικα ....και απο κοντα αν κατεβω αθηνα θα με μαθεις εσυ την ρωσικη γλωσσα....
σωπα μωρε καλη ειναι και η ελλαδιτσα καλη και η ρωσια...χρημα να υπαρχει και καλη παρεα....κοιτα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες αλλα εγω με την βλακεια μου ηρθα εδω και νομιζα οτι θα κατσω ενα καλοκαιρι... αλλα οπως βλεπεις εμπλεξα κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο για την χωρα μου, πηγαινω εκει αρκετα συχνα και περναω σουπερ!
Το ΠΑΣΟΚ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και όλος ο παρασιτικός εκσυγχρονιστικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τάσσονται ΑΝΟΙΚΤΑ, χωρίς κανένα ενδοιασμό και συστολή, υπέρ των ιδεολογικών και πολιτικών κελευσμάτων των πλανητικών κέντρων εξουσίας.
Ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις μεγάλες υπονομεύσεις που υφίσταται εσωτερικά, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας εικοσαετίας που τόλμησε να πει, έστω με μισόλογα, κάποια ΟΧΙ στους πλανητικούς κηδεμόνες και να πάει «κόντρα».
Είναι και αυτός ο βασικός λόγος που θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν.
Το διακύβευμα, συνεπώς, αυτών των εκλογών συνίσταται σε τούτο: Θα ανατρέψουν τον Καραμανλή, θα ισοπεδώσουν τηΝ.Δ. και θα φέρουν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα ή θα αποτύχουν;
Με τη συνειδητή και όχι συναισθηματική ψήφο μας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να αποτύχουν.
Αν το πετύχουν μας περιμένουν γρήγορα μεγάλες εθνικές συμφορές ...; "
Αγαπούλα σε αυτούς θα άξιζε ενα αυταρχικό δωρεάνστους "πασοκτζου" θα κανω εκπτωσεις
οχι φιλε θα παει με τον φυσικο μας συμμαχο τις ΗΠΑ....Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία του Πούτιν και η συμμετοχή μας σε αγωγούς (Ναμπούκο, Μπουργας - Αλεξ/λη), που ξεκάθαρα οι ΗΠΑ δεν θέλουν να υλοποιηθούν, στηρίζοντας τους αγωγούς που αναβαθμίζουν στρατηγικά την Τουρκία.
Πιστεύεται ότι ο Γιωργάκης θα συνεχίσει την ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία ή θα κάνει πίσω ???
η νταρια κοιταει να τα κανει πλακακια με την κυβερνηση που ερχεται.. ;)
ολες...οπου η δυναμη και η εξουσια..
απο πισω αυτες.. ;)
κοιτα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες αλλα εγω με την βλακεια μου ηρθα εδω και νομιζα οτι θα κατσω ενα καλοκαιρι... αλλα οπως βλεπεις εμπλεξα κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο για την χωρα μου, πηγαινω εκει αρκετα συχνα και περναω σουπερ!
ναι ρε πολυ καλη η χωρα σας, αλιος δεν θα καθομουνασωπα μωρε καλη ειναι και η ελλαδιτσα καλη και η ρωσια...χρημα να υπαρχει και καλη παρεα....
ουυυυυυυυυ σιγουρος να σαι...ελπίζω ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ποιούς πάει να βγάλει πάλι και να αλλάξει στάση έστω και την τελευταία στιγμή της ψήφου,έστω τότε!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία του Πούτιν και η συμμετοχή μας σε αγωγούς (Ναμπούκο, Μπουργας - Αλεξ/λη), που ξεκάθαρα οι ΗΠΑ δεν θέλουν να υλοποιηθούν, στηρίζοντας τους αγωγούς που αναβαθμίζουν στρατηγικά την Τουρκία.
Πιστεύεται ότι ο Γιωργάκης θα συνεχίσει την ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία ή θα κάνει πίσω ???
οχι φιλε θα παει με τον φυσικο μας συμμαχο τις ΗΠΑ....
τερμα στην συνεντευξη....τωρα κατευθειαν θα δειχνεις την καρτα μελους....θα μπουν λεει νεα κριτηρια στις προσληψεις δημοσιων υπαλληλων. τερμα η αδιαφανεια.
το πιασατε τι σημαινει αυτο?
ομπαμα και ξερο ψωμι.........είμαι σίγουρος 100% ότι θα ακολουθήσει τις ΗΠΑ, ενάντια στα εθνικά συμφέροντά μας...