Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι?  :huh:
γουσταρεις τις σοσιαλιστικες ιδεολογιες ε? μην ξεχνας οτι αυτες οι ιδεολογιες εκαναν τις συμπατριωτισσες σου πουτανες και τους αντρες σας μαφιοζους ( στα λεω πολυ απλοϊκα , αλλα μαλλον καταλαβαινεις τι εννοω)
φιλε ειναι σοσιαλιστικο το πασοκ; :think:
αλλα και αν δεν ηταν ο κομμουνισμος πως θα ειχαμε εμεις εδω την νταρια....  :think: respect στον κομμουνισμο που γεμισε την ελλαδα καλο και φθηνο μουνι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στους "πασοκτζου" θα κανω εκπτωσεις :rockon: :rockon: :rockon:
στους πασοκτζηδες θα λες ...κλινεται...θα σε μαθω και ελληνικα ....και απο κοντα αν κατεβω αθηνα θα με μαθεις εσυ την ρωσικη γλωσσα.... :pipa3:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μια χαρα ηταν τα παλια τα χρονια στη χωρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τοτε γιατι εφυγες?
παντως εγω ειμαι ευγνωμων στον κομμουνισμο που  :knockinb: :knockinb: καθε βδομαδα , διαφορετικα γκομενακια ,και μαλλον και εσεις δεν εχετε παραπονο γιατι αμοιβεστε αδρα

προς gl : της τα λεω απλα για να τα καταλαβαινει...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ειναι σοσιαλιστικο το πασοκ; :think:
αλλα και αν δεν ηταν ο κομμουνισμος πως θα ειχαμε εμεις εδω την νταρια....  :think: respect στον κομμουνισμο που γεμισε την ελλαδα καλο και φθηνο μουνι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κοιτα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες αλλα εγω με την βλακεια μου ηρθα εδω και νομιζα οτι θα κατσω ενα καλοκαιρι... αλλα οπως βλεπεις εμπλεξα :2funny: :2funny: :2funny: κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο για την χωρα μου, πηγαινω εκει αρκετα συχνα και περναω σουπερ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τοτε γιατι εφυγες?
παντως εγω ειμαι ευγνωμων στον κομμουνισμο που  :knockinb: :knockinb: καθε βδομαδα , διαφορετικα γκομενακια ,και μαλλον και εσεις δεν εχετε παραπονο γιατι αμοιβεστε αδρα

προς gl : της τα λεω απλα για να τα καταλαβαινει...
καλα κανεις.... :rockon:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στους πασοκτζηδες θα λες ...κλινεται...θα σε μαθω και ελληνικα ....και απο κοντα αν κατεβω αθηνα θα με μαθεις εσυ την ρωσικη γλωσσα.... :pipa3:
αντε θα μου κανεις και ιδιαιτερα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοιτα δεν ξερω πως ειναι οι αλλες αλλα εγω με την βλακεια μου ηρθα εδω και νομιζα οτι θα κατσω ενα καλοκαιρι... αλλα οπως βλεπεις εμπλεξα :2funny: :2funny: :2funny: κατα τα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο για την χωρα μου, πηγαινω εκει αρκετα συχνα και περναω σουπερ!
σωπα μωρε καλη ειναι και η ελλαδιτσα καλη και η ρωσια...χρημα να υπαρχει και καλη παρεα....

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Το ΠΑΣΟΚ.  

Ο Γιώργος Παπανδρέου και όλος ο παρασιτικός εκσυγχρονιστικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τάσσονται ΑΝΟΙΚΤΑ, χωρίς κανένα ενδοιασμό και συστολή, υπέρ των ιδεολογικών και πολιτικών κελευσμάτων των πλανητικών κέντρων εξουσίας. 

Ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις μεγάλες υπονομεύσεις που υφίσταται εσωτερικά, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας εικοσαετίας που τόλμησε να πει, έστω με μισόλογα, κάποια ΟΧΙ στους πλανητικούς κηδεμόνες και να πάει «κόντρα». 

Είναι και αυτός ο βασικός λόγος που θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν. 

Το διακύβευμα, συνεπώς, αυτών των εκλογών συνίσταται σε τούτο: Θα ανατρέψουν τον Καραμανλή, θα ισοπεδώσουν τηΝ.Δ. και θα φέρουν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα ή θα αποτύχουν; 

Με τη συνειδητή και όχι συναισθηματική ψήφο μας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να αποτύχουν. 

Αν το πετύχουν μας περιμένουν γρήγορα μεγάλες εθνικές συμφορές ...; "

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία του Πούτιν και η συμμετοχή μας σε αγωγούς (Ναμπούκο, Μπουργας - Αλεξ/λη), που ξεκάθαρα οι ΗΠΑ δεν θέλουν να υλοποιηθούν, στηρίζοντας τους αγωγούς που αναβαθμίζουν στρατηγικά την Τουρκία.

Πιστεύεται ότι ο Γιωργάκης θα συνεχίσει την ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία ή θα κάνει πίσω ???    

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία του Πούτιν και η συμμετοχή μας σε αγωγούς (Ναμπούκο, Μπουργας - Αλεξ/λη), που ξεκάθαρα οι ΗΠΑ δεν θέλουν να υλοποιηθούν, στηρίζοντας τους αγωγούς που αναβαθμίζουν στρατηγικά την Τουρκία.

Πιστεύεται ότι ο Γιωργάκης θα συνεχίσει την ενίσχυση των σχέσεων μας με τη Ρωσία ή θα κάνει πίσω ???    
οχι φιλε θα παει με τον φυσικο μας συμμαχο τις ΗΠΑ....

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
η νταρια κοιταει να τα κανει πλακακια με την κυβερνηση που ερχεται.. ;)

ολες...οπου η δυναμη και η εξουσια..

απο πισω αυτες.. ;)

Ενα μεγαλο μπραβο στον Γιωργο Παπανδρεου,ο οποιος επελεξε να εχει ως υποψηφια στο κομμα του,μια γυναικα η οποια πριν απο 1 χρονο,εβαλε την ανηλικη κορη της να κανει γυμνη φωτογραφιση μαζι της,για λογαριασμο του εβδομαδιαιου life style περιοδικου Down Town.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ.

prezatv.blogspot.com/ 2007/09/blog-post_3784.html

Συνημμένα

• Jr Barba exo3.jpg
    Jr Barba exo3.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • vana+barba+PASOK.jpg
    vana+barba+PASOK.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 23

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny:
εισαι καψουρεψιμο γκομενακι  ;)
αλλα πες μου γλυκια μου εδω τρως 100ευρα αβερτα , εκει πανω οι κομμουνιστες σου εδιναν να τρως μιζερια ...δε συμφωνεις?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ελπίζω ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ποιούς πάει να βγάλει πάλι και να αλλάξει στάση έστω και την τελευταία στιγμή της ψήφου,έστω τότε!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωπα μωρε καλη ειναι και η ελλαδιτσα καλη και η ρωσια...χρημα να υπαρχει και καλη παρεα....
ναι ρε πολυ καλη η χωρα σας, αλιος δεν θα καθομουνα :rockon: :rockon: :rockon:
παντου υπαρχουν και τα καλα και τα κακα, ετσι οπως το'πες χρημα να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

πιστευω οτι ο γιωργακης θα κανει πισω.

ειναι συναισθηματικα δεμενος με αμερικη. οτι πει η μαμα του. ;)

το αλλο που ειπε σημερα το ακουσατε?

θα μπουν λεει νεα κριτηρια στις προσληψεις δημοσιων υπαλληλων. τερμα η αδιαφανεια.

το πιασατε τι σημαινει αυτο?

ερχεται κυμα πασοκων νεοδιορισθεντων που θα ικανοποιουν τα κριτηρια διαφανειας.. ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα μπουν λεει νεα κριτηρια στις προσληψεις δημοσιων υπαλληλων. τερμα η αδιαφανεια.

το πιασατε τι σημαινει αυτο?
τερμα στην συνεντευξη....τωρα κατευθειαν θα δειχνεις την καρτα μελους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom