Επισκέπτης
Εγω γουσταρω μια λουριδα γκαζον, να μου γαργαλαει τη μυτη.μπορει να ειναι scin to μουνακι της τυπε
Εγω γουσταρω μια λουριδα γκαζον, να μου γαργαλαει τη μυτη.μπορει να ειναι scin to μουνακι της τυπε
Η μοναδική λύση για να πλησιάσεις κάποια χωρίς να φανείς λιγούρης και δίνοντας την αίσθηση του φυσιολογικού ( κ όχι του πεσίματος) είναι η απλή κοινωνική προσέγγιση που μέρα με την μέρα αυξάνει την οικειότητα.
ζητα της baking powder για να μπεις στο σπιτι αφου βεβαιωθεις οτι λειπει ο συζηγος απο το σπιτι και γαμησετην μεχρι τελικης πτωσεως
ετσι τυπε
Γιατι ρε οπου φυγει φυγει μετα ο κακομοιρος;Αν τον πηδούσα μετά θα μου φόρτωναν την διαχείριση :-
Mπα εγω την κόβω να εχει artistic γραμμή αλλά 80'ς.μπορει να ειναι scin to μουνακι της τυπε
Του το λεμε τοσην ωρα του μαλακα.ετσι τυπε
και μετα καλα σαραντα μεχρι να γαμησει...
συμφωνω με τον τεως ανακτα, ως προς το concept, αλλα εν μερει: χτυπας την πορτα με το προσχημα "ζαχαρη" επειδη εφτιαχνες καφε. Και απο εκει θα δεις πού το παει...
you can do it!
Γιατι ρε οπου φυγει φυγει μετα ο κακομοιρος;
εσυ εισαι και πολυ τυποςMπα εγω την κόβω να εχει artistic γραμμή αλλά 80'ς.
υπονοεις οτι ο σιντ ειναι ο αχαχουχας τυπε? :SΤου το λεμε τοσην ωρα του μαλακα.
Ανοιξε θεμα κι εφυγε ο Μητσος χωρις να πει ενα ευχαριστω.
ο αχαχουχας δεν εχει κλωνους τυπε :-υπονοεις οτι ο σιντ ειναι ο αχαχουχας τυπε? :S
Θα μας πει ο βλαχοντετεκτιβ που παρακολουθει τις IP μαςυπονοεις οτι ο σιντ ειναι ο αχαχουχας τυπε? :S
ΙΣΧΥΕΙΙΙΙο αχαχουχας δεν εχει κλωνους τυπε :-
γιαυτο μου εκανε εκπληξη αυτο που ποσταρε το σκατομουτρο τυπεο αχαχουχας δεν εχει κλωνους τυπε :-
ηλεκτρονικο φακελωμα και ετσι τυπε?Θα μας πει ο βλαχοντετεκτιβ που παρακολουθει τις IP μας
Τυπε, εσφαλα. Το παιρνω πισω αυτο που ειπα για τον Μητσο.γιαυτο μου εκανε εκπληξη αυτο που ποσταρε το σκατομουτρο τυπε
Ο Μαυρικης με γκλιτσα και καπα...ηλεκτρονικο φακελωμα και ετσι τυπε?
δεν ειναι σωστο να τον δυσφημεις τυπεΤυπε, εσφαλα. Το παιρνω πισω αυτο που ειπα για τον Μητσο.
και εγω τον πιστευω τυπε...δεν εχει κλωνους..μαλλον καποιοι κακεντρεχεις τους δημιουργουν και λενε οτι ειναι ο αχαχουχας :-δεν ειναι σωστο να τον δυσφημεις τυπε
εχει δηλωσει κατηγορηματικα οτι δεν εχει κλωνους
εγω τον πιστευω παντως