erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Και μετα και μετα;
Του εδειξες τη συλλογη σου απο αφρικανικα ομοιωματα φαλων;
μετά έφυγε :o
Και μετα και μετα;
Του εδειξες τη συλλογη σου απο αφρικανικα ομοιωματα φαλων;
Χωρις να τον πηδηξεις;μετά έφυγε :o
Πες τις το η θα την ΓΑΜΗΣΕΙΣ,Η ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ,κυνήγα το όνειρο σου και ας σε κάψει.ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως να γαμησω τι διπλανη γειτονισσα???
Μ αρέσει που το θέμα μπήκε στην κατηγορία sex,γενικά.ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως να γαμησω τι διπλανη γειτονισσα???
Περιμενε, μαθαινουμε τα πουτσοχαμπερα της Εριναλ...Μ αρέσει που το θέμα μπήκε στην κατηγορία sex,γενικά.
Παπάρια μάντολες. Αυτό το θέμα δεν προκειται να εχει sex ούτε γενικά,πόσω μάλλον ειδικά.
Ωραία γιατί κι εγώ με καύλες ξυπνησα.Περιμενε, μαθαινουμε τα πουτσοχαμπερα της Εριναλ...
Χωρις να τον πηδηξεις;
Σ αυτή την περίπτωση "την είχες γαμήσει"Αν τον πηδούσα μετά θα μου φόρτωναν την διαχείριση :-
Αμα γινοσουν διαχειριστρια θα ειχες την ευκαιρια για gangbankΑν τον πηδούσα μετά θα μου φόρτωναν την διαχείριση :-
ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως να γαμησω τι διπλανη γειτονισσα???
Αμα γινοσουν διαχειριστρια θα ειχες την ευκαιρια για gangbank
Πάντως απο τότε άρχισα να βγαίνω με τα νεγκλιζε μπαλκόνι να ποτίζω τα λελούδια για να τον βλέπω να λιώνει (η πουτάνα)
Να ερθουμε να σου ποτισουμε το λιγο γκαζον στο μουνακι σου;
Πάντως απο τότε άρχισα να βγαίνω με τα νεγκλιζε μπαλκόνι να ποτίζω τα λελούδια για να τον βλέπω να λιώνει (η πουτάνα)
Αναφτρες τυπε μου.καριολες
Να ερθουμε να σου ποτισουμε το λιγο γκαζον στο μουνακι σου;
μπορει να ειναι scin to μουνακι της τυπεΝα ερθουμε να σου ποτισουμε το λιγο γκαζον στο μουνακι σου;
Κανε ορεξη, δε γαμαω το ΣΚ
ετσι τυπερε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως να γαμησω τι διπλανη γειτονισσα???