kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
και εγω τον πιστευω τυπε...δεν εχει κλωνους..μαλλον καποιοι κακεντρεχεις τους δημιουργουν και λενε οτι ειναι ο αχαχουχας :-
και εγω τον πιστευω τυπε...δεν εχει κλωνους..μαλλον καποιοι κακεντρεχεις τους δημιουργουν και λενε οτι ειναι ο αχαχουχας :-
βαζουν και κατι προβοκατορικα αβαταρ τυπε :Sκαι εγω τον πιστευω τυπε...δεν εχει κλωνους..μαλλον καποιοι κακεντρεχεις τους δημιουργουν και λενε οτι ειναι ο αχαχουχας :-
Αυτό που λες,ότι η γκόμενα το βγάζει το πουτανί....Είναι τέτοιο το στύλ της,το ντύσιμο της?.....Προκαλεί με τον τρόπο της,με το ντύσιμο?δε με νοιαζει ακριβως η κοινωνικη σχεση οσο η ερωτικη μ αυτη τη γκομενα να στο πω ετσι!! αφου η γκομενα το βγαζει το πουτανι λεμεεεε....
βαζουν και κατι προβοκατορικα αβαταρ τυπε :S
μιλαμε για πολυ αλητηριους τυπους
[
Μη του κωλοτριβεσαι. Δεν γαμαει Ελλεηνιδες κατω των 50.εσύ δεν είσαι μόνδ; Κάντους κανένα μπάνιο το λοιπον..
βαζουν και κατι προβοκατορικα αβαταρ τυπε :S
μιλαμε για πολυ αλητηριους τυπους
:S
και με δοντια :SΜη του κωλοτριβεσαι. Δεν γαμαει Ελλεηνιδες κατω των 50.
έχω μια απο έναν που ήρθε να μου πληρώσει κοινόχρηστα ενώ δεν ήμουν διαχείριση την θες;
Μη του κωλοτριβεσαι. Δεν γαμαει Ελλεηνιδες κατω των 50.
λοιπόν... αγοράζεις μια πίτσα.. χτυπάς το κουδούνι και λές "ντελίβερι η παραγγελία σας" θα σου απαντήσει σίγουρα "μα δεν παρήγγειλα τίποτε" θα πείς "μα γράφει το όνομα σας και μάλιστα είναι και πληρωμένη".. θα σου ανοίξει σίγουρα...
βάλε μια κάρτα "Καλωσόρισες" επάνω και παρέδωσε την ... θα χομογελάσει, ίσως δείξει λίγο θυμωμένη αλλά θα ανοίξεις συζήτηση.. μετά σε σένα..
Θα ερθω Θεσ/κη να κανουμε παρτουζα με Νινα τοτε.Πάλι τα ίδια θα λέμε. Μόνο σε εσένα κωλοτρίβομαι, ακόμα να το καταλάβεις; Με τον απόλυτο μιλάω επειδή είμαστε φίλοι στο τουιτερ
Θα ερθω Θεσ/κη να κανουμε παρτουζα με Νινα τοτε.
Γουσταρεις να πιπομαχησετε με την Νινα;
Για σενάριο τσόντας καλό είναι.
Τώρα για τρόπο γνωριμίας γάματο καλύτερα..
Πολύ γουΘτσου γούτσου κατάσταση και μπουμπλε μπουμπλέ μου ακούγεται τω όντι
Τιτιβίζετε τα πουλάκια σας παρέα?Με τον απόλυτο μιλάω επειδή είμαστε φίλοι στο τουιτερ
είναι δοκιμασμένο λέει
Άμα το δοκίμασε και γάμησε, εγώ περνάω τον πούτσο μου απ'τη μηχανή του κιμά και τον τρώω μακαρονάδα με μυζήθρα..
Λες ο Εριναλ να ειναι ο Αβραμης;Τιτιβίζετε τα πουλάκια σας παρέα?
Εκει να σε δω ποσο ακομπλεξαριστη εισαι Ελλεηνιδα...
Τιτιβίζετε τα πουλάκια σας παρέα?