Επισκέπτης
Εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος. Μ'αρεσουν τα γοθτσου γουτσου και το μπουμπλε μπουμπλε.εσένα σου κάθομαι και με το θέλω να σε γαμήσω οπότε μην ζητάς εμπειρίες που ζητάν οι αγάμητοι
Δεν ειμαι για PSE καταστασεις.
Εγω ειμαι συναισθηματικος τυπος. Μ'αρεσουν τα γοθτσου γουτσου και το μπουμπλε μπουμπλε.εσένα σου κάθομαι και με το θέλω να σε γαμήσω οπότε μην ζητάς εμπειρίες που ζητάν οι αγάμητοι
Τα λες ωραια.Η μοναδική λύση για να πλησιάσεις κάποια χωρίς να φανείς λιγούρης και δίνοντας την αίσθηση του φυσιολογικού ( κ όχι του πεσίματος) είναι η απλή κοινωνική προσέγγιση που μέρα με την μέρα αυξάνει την οικειότητα.
Εμένα πάλι οι ωραίες πούτσεςΕγω ειμαι συναισθηματικος τυπος. Μ'αρεσουν τα γοθτσου γουτσου και το μπουμπλε μπουμπλε.
Δεν ειμαι για PSE καταστασεις.
Τα λες ωραια.
Ο Αποστολος Βαιτσης εισαι;
Πουστης θα εισαιΕμένα πάλι οι ωραίες πούτσες
εγω ειμαι ανωτερος του κυριου :SΤα λες ωραια.
Ο Αποστολος Βαιτσης εισαι;
δωστης 500 ευρώ τότε αν δεν δεχτεί θα είναι μεγάλη αχάριστη.ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως να γαμησω τι διπλανη γειτονισσα???
Απο σενα αποκλειεται τραμ.Μεχρι να φτασεις στην πορτα θα ειχες κατεβασει ολη την πιτσα και θα ειχε μεινει το χαρτονι.ναι ;)
Πουστης θα εισαι
Καμια ιστορια θα μας πεις να μαθαινουμε;
τυπε γαλαντομος φαινεσαι :-δωστης 500 ευρώ τότε αν δεν δεχτεί θα είναι μεγάλη αχάριστη.
Μαλλον μουνοχρηστα ηθελε να πληρωσει και δεν το καταλαβες.έχω μια απο έναν που ήρθε να μου πληρώσει κοινόχρηστα ενώ δεν ήμουν διαχείριση την θες;
Oλο μαλακίες βρε παιδιάχτύπα πόρτα και καλά ότι νόμιζες ότι αυτή θα μάζευε από τώρα και στο εξής τα κοινόχρηστα ;)
... και; Του ανοιξες με το νεγκλιζε;έχω μια απο έναν που ήρθε να μου πληρώσει κοινόχρηστα ενώ δεν ήμουν διαχείριση την θες;
Μαλλον μουνοχρηστα ηθελε να πληρωσει και δεν το καταλαβες.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ
... και; Του ανοιξες με το νεγκλιζε;
Και μετα και μετα;Με το σορτς και με το πρόσχημα να δει το σπίτι και να συγκρίνει τετραγωνικα μπήκε μέσα :o
Θελω να αγιασω και δεν με αφηνεις!!!δε με νοιαζει ακριβως η κοινωνικη σχεση οσο η ερωτικη μ αυτη τη γκομενα να στο πω ετσι!! αφου η γκομενα το βγαζει το πουτανι λεμεεεε....
Τυπε, πορνη ειναι η κοπελα.ξεχασα μια λεπτομερεια! η κοπελα ερχεται αραια κ που οποτε με ξερει ηδη δηλαδη με εχει δει ηδη πριν απο αρκετο καιρο οποτε αυτο με τη πιτσα δε το βλεπω να πιανει......πορτα πορτα ειμαστε