You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια, δεν ξέρω τι να κάνω ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν ξέρω ρε γαμώτο , αλλά πλησιάζει τα τριάντα η κοπελιά και έχει , δεν ξέρω πως να το πω , ακμή στο πρόσωπο... σαν καβλόσπυρα μοιάζουν- βάζει όπως όλες και μεικαπ και γάμα τα ..λολ...πάντως εντάξει , κυρίως αυτό είναι το ζόρι , δεν είναι και κουασιμόδος.
Αλλά είναι νταρντανομούνα , όπως διαγράφεται η κορμάρα μέσα από τα ταγιεράκια
στα 4 που ειπαν και οι αλλοι
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
αργησεσ κιολας φιλαρακο ... πολυ μιλας λιγα κανεις , δεν χρειαζετε ολοκληρο θεμα για να ακουσεις γνωμες ~~~
Ε τότε βρε φιλαράκο να διαγράψουμε το μισό φόρουμ , κουβεντούλα κάνουμε να περνά η ώρα
τα πραγματα ειναι απλα οταν την βλεπεις σου σηκωνεται? αμα ναι αμα την αμα οχι τοτε μην το κανεις
Πρέπει να ομολογήσω πως γίνομαι τούρμπο
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να ομολογήσω πως γίνομαι τούρμπο
ε αμα γινεσαι τουρμπο κανε το ντεεε
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
να πας να γαμησεις την κωνσταντινα
Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξής .. Εχω αναλάβει μια δουλειά μαζί με μια συνάδελφο/συνεργάτη από άλλη εταιρία . Να σας περιγράψω την κοπέλα ώστε να πάρετε μια ιδέα ...
Γύρω στα 27 , μορφωμένη αρκετά , πολύ αεράτη θα έλεγα ,ευχάριστη στη παρέα ...τεσπα, αυτά μάλλον δεν σας νοιάζουν και τόσο οπότε στο ψητό : ύψος περίπου 1.75 , όμορφα μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους , κορμί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - διαγράφεται υπέροχα το καβλόσωμά της μέσα από τις στενές φουστίτσες που φορά , μια κωλάρα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.
Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα αλλά ... σκυλόφατσα. Πως μπορεί ενα τέτοιο σώμα που ανασταίνει και τον μακαριστό να έχει ενα τέτοιο πρόσωπο.
Εντάξει , δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν μου κωλοτριβοταν τελευταία ... "αχ καλέ μου ψωριάρη" , "γλυκέ μου ψωριάρη" και δωστου τυχαία χάδια στα μπράτσα , στη πλάτη η ξετσίπωτη, ενα κουμπάκι ξεκούμπωτο στο στήθος .
Τι στο διάολο να κάνω ..
-Να την αρπάξω να την πάω στο άντρο μου και να την διακορεύσω από όλες τις τρύπες , να την κάνω να μην μπορεί να καθήσει για ενα μήνα
-Να την γράψω στα παπάρια μου γιατί έχω και ένα επίπεδο
Βοηθήστε το συνάδελφό σας
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
μου 'χε τύχει και μένα μια τέτοια περίπτωση...
η λύση είναι πράγματι στα 4
αλλά όταν το 'κανα ανακάλυψα ότι είχε σπυριά και στον κώλο...
η λύση είναι πράγματι στα 4
αλλά όταν το 'κανα ανακάλυψα ότι είχε σπυριά και στον κώλο...
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τι να κάνουμε? ότι βρούμε κι εμείς οι φουκαράδες... :-σαβουρογαμηδες συναγωνιστες
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
σαβουρογαμηδες συναγωνιστες
οκ
street_spirit
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι το πεδευεις το θεμα οταν θα τα εξαλου αμα την βαλεις στα 4 ολες ιδιες ειναι
λοιπον μην το παιρνεις πολυ στα σοβαρα.και εισαι σε απογνωση. η γυναικα απο οτι περιγραφεις ειναι καλη στο σωμα και στο σκερτσο.σε κανει να σκεπτεσαι το κρεβατι μαζι της.το επιπεδο σου δεν εχει να κανει με το αν το κανεις μαζι της η οχι.θα εχεις εμπειριες και απο μια ασχημη.μπορει το ασχημοπαπο να ειναι κουκλα στον ποθο .να σου κανει ερωτα που δεν προκειται να ξανακανεις.να εχει ποθο ,φλογα και πολυ παθος. το να το κανεις με μια στυλ τζουλια η μια ομορφη ,που να σου λεει μην πολυπιανεις η μαλασεισ τα στηθη μου ,η να βγαζει μια αντιπαθεια ειναι φοβερο.
λοιπον δοκιμασε το ,μαζι της και μετα την πρωτη εμπειρια το αποφασιζεις.δεν ειπαμε να παντρευτεις κιολας.
καλλιτερα να αποκτησεις μια εμπειρια θετικη η αρνητικη παρα να μην τολμησεις .. η να μεινεις αγαμητοσ. μωρο μου τις τρυπουλες θα γαμησεις ,κιοχι το προσωπο..ασε που αν κανει καλο κρεβατι μετα θα παραβλεψεις πολλα.
λοιπον κατα την γνωμη μου προσπαθησε το αφοβα
φιλια καρμεν69
Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξής .. Εχω αναλάβει μια δουλειά μαζί με μια συνάδελφο/συνεργάτη από άλλη εταιρία . Να σας περιγράψω την κοπέλα ώστε να πάρετε μια ιδέα ...
Γύρω στα 27 , μορφωμένη αρκετά , πολύ αεράτη θα έλεγα ,ευχάριστη στη παρέα ...τεσπα, αυτά μάλλον δεν σας νοιάζουν και τόσο οπότε στο ψητό : ύψος περίπου 1.75 , όμορφα μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους , κορμί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - διαγράφεται υπέροχα το καβλόσωμά της μέσα από τις στενές φουστίτσες που φορά , μια κωλάρα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.
Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα αλλά ... σκυλόφατσα
. Πως μπορεί ενα τέτοιο σώμα που ανασταίνει και τον μακαριστό να έχει ενα τέτοιο πρόσωπο.
Εντάξει , δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν μου κωλοτριβοταν τελευταία ... "αχ καλέ μου ψωριάρη" , "γλυκέ μου ψωριάρη" και δωστου τυχαία χάδια στα μπράτσα , στη πλάτη η ξετσίπωτη, ενα κουμπάκι ξεκούμπωτο στο στήθος .
Τι στο διάολο να κάνω ..
-Να την αρπάξω να την πάω στο άντρο μου και να την διακορεύσω από όλες τις τρύπες , να την κάνω να μην μπορεί να καθήσει για ενα μήνα
[/quote]
λοιπον δοκιμασε το ,μαζι της και μετα την πρωτη εμπειρια το αποφασιζεις.δεν ειπαμε να παντρευτεις κιολας.
καλλιτερα να αποκτησεις μια εμπειρια θετικη η αρνητικη παρα να μην τολμησεις .. η να μεινεις αγαμητοσ. μωρο μου τις τρυπουλες θα γαμησεις ,κιοχι το προσωπο..ασε που αν κανει καλο κρεβατι μετα θα παραβλεψεις πολλα.
λοιπον κατα την γνωμη μου προσπαθησε το αφοβα
φιλια καρμεν69
Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα αλλά ... σκυλόφατσα
Τι στο διάολο να κάνω ..
[/quote]
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γαμησετην γιατι δεν θα προλαβεις θα στην φαι αλλος, και αν ειναι και καυλιαρα δεν θα δινης πολυ σημασια στο προσωποΕντάξει καλό το αλλά να γαμάμε και λιγάκι ... συν το οτι έχω τσακωθεί με την δικιά μου και την έχω στείλει στη μάνα της και από την κάβλα κοντεύει να μου σκιστεί το παντελόνι
Πολλα εχω ακουσει να λενε γυναικες σε αντρες , αλλα να λεει 'Καλε μου ψωριαρη' , πρωτη φορα το ακουω
Όσο σε αποκαλεί "ψωριάρη" μην κουνηθείς, ασ'την να ψήνεται..μόλις όμως σε πει: "ΨΩΛΙΑΡΗ"
ΟΟΟΡΜΑΑΑΑ!
Και άκου και το ρητό: "Πισωκολλητώς στηθείσης, πάσα γυνή ομοία"
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πες της 'φτιαξε λιγο το προσωπο σου να σε γαμησω'
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.785
- Πόντοι
- 22.785
πες της 'φτιαξε λιγο το προσωπο σου να σε γαμησω'
[/quote
Εχασα κατι ;;;;;;;;;; πως να το φτιαξη αμα δεν φτιαχνεται......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις