Νέα

Βοήθεια, δεν ξέρω τι να κάνω ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα οταν την βλεπεις σου σηκωνεται? αμα ναι αμα την αμα οχι  τοτε μην το κανεις

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ρε γαμώτο , αλλά πλησιάζει τα τριάντα η κοπελιά και έχει , δεν ξέρω πως να το πω , ακμή στο πρόσωπο... σαν καβλόσπυρα μοιάζουν
lol.gif
  - βάζει όπως όλες και μεικαπ και γάμα τα ..λολ...πάντως εντάξει , κυρίως αυτό είναι το ζόρι , δεν είναι και κουασιμόδος.
Αλλά είναι νταρντανομούνα , όπως διαγράφεται η κορμάρα μέσα από τα ταγιεράκια
Eyecrazy.gif

στα 4 που ειπαν και οι αλλοι

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τετοια νταρτανομουνα μ'εβαλε κατω φιλε μου κι'εκανα 2 ωρες για να σηκωθω.Σου δειχνει την τρυπα της?Βουλωσετηνα φιλε μου.

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αργησεσ κιολας φιλαρακο ... πολυ μιλας λιγα κανεις , δεν χρειαζετε ολοκληρο θεμα για να ακουσεις γνωμες ~~~

Ε τότε βρε φιλαράκο να διαγράψουμε το μισό φόρουμ , κουβεντούλα κάνουμε να περνά η ώρα  :grin:

τα πραγματα ειναι απλα οταν την βλεπεις σου σηκωνεται? αμα ναι αμα την αμα οχι  τοτε μην το κανεις

Πρέπει να ομολογήσω πως γίνομαι τούρμπο
sad.gif

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
lol.gif

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξής .. Εχω αναλάβει μια δουλειά μαζί με μια συνάδελφο/συνεργάτη από άλλη εταιρία . Να σας περιγράψω την κοπέλα ώστε να πάρετε μια ιδέα ...
Γύρω στα 27 , μορφωμένη αρκετά , πολύ αεράτη θα έλεγα ,ευχάριστη στη παρέα ...τεσπα, αυτά μάλλον δεν σας νοιάζουν και τόσο οπότε στο ψητό : ύψος περίπου 1.75 , όμορφα μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους , κορμί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - διαγράφεται υπέροχα το καβλόσωμά της μέσα από τις στενές φουστίτσες που φορά , μια κωλάρα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.
cum.gif

Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα αλλά ... σκυλόφατσα
sick.gif
. Πως μπορεί ενα τέτοιο σώμα που ανασταίνει και τον μακαριστό να έχει ενα τέτοιο πρόσωπο.
Εντάξει , δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν μου κωλοτριβοταν τελευταία ... "αχ καλέ μου ψωριάρη" , "γλυκέ μου ψωριάρη" και δωστου τυχαία χάδια στα μπράτσα , στη πλάτη η ξετσίπωτη, ενα κουμπάκι ξεκούμπωτο στο στήθος :cheesy: .
Τι στο διάολο να κάνω ..
-Να την αρπάξω να την πάω στο άντρο μου και να την διακορεύσω από όλες τις τρύπες , να την κάνω να μην μπορεί να καθήσει για ενα μήνα
icon_beerbang.gif

-Να την γράψω στα παπάρια μου γιατί έχω και ένα επίπεδο
sleep.gif

Βοηθήστε το συνάδελφό σας
blush.gif
να πας να γαμησεις την κωνσταντινα

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
μου 'χε τύχει και μένα μια τέτοια περίπτωση...
η λύση είναι πράγματι στα 4
αλλά όταν το 'κανα ανακάλυψα ότι είχε σπυριά και στον κώλο...
surprised-038.gif

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σαβουρογαμηδες συναγωνιστες

street_spirit

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τι το πεδευεις το θεμα  :bigdick: οταν  :woldman:θα τα  :grouphug: :boff: εξαλου αμα την βαλεις στα 4 ολες ιδιες ειναι

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έμπαινε... έμπαινε...

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον μην το παιρνεις πολυ στα σοβαρα.και εισαι σε απογνωση. η γυναικα απο οτι περιγραφεις ειναι καλη στο σωμα και στο σκερτσο.σε κανει να σκεπτεσαι το κρεβατι μαζι της.το επιπεδο σου δεν εχει να κανει με το αν το κανεις μαζι της η οχι.θα εχεις εμπειριες και απο μια ασχημη.μπορει το ασχημοπαπο να ειναι κουκλα στον ποθο .να σου κανει ερωτα που δεν προκειται να ξανακανεις.να εχει ποθο ,φλογα και πολυ παθος. το να το κανεις με μια στυλ τζουλια η μια ομορφη ,που να σου λεει μην πολυπιανεις η μαλασεισ τα στηθη μου ,η να βγαζει μια αντιπαθεια ειναι φοβερο.
λοιπον δοκιμασε το ,μαζι της και μετα την πρωτη εμπειρια το αποφασιζεις.δεν ειπαμε να παντρευτεις κιολας.
καλλιτερα να αποκτησεις μια εμπειρια θετικη η αρνητικη παρα να μην τολμησεις .. η να μεινεις αγαμητοσ. μωρο μου τις τρυπουλες θα γαμησεις ,κιοχι το προσωπο..ασε που αν κανει καλο κρεβατι μετα θα παραβλεψεις πολλα.
λοιπον κατα την γνωμη μου προσπαθησε το αφοβα
φιλια καρμεν69

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξής .. Εχω αναλάβει μια δουλειά μαζί με μια συνάδελφο/συνεργάτη από άλλη εταιρία . Να σας περιγράψω την κοπέλα ώστε να πάρετε μια ιδέα ...
Γύρω στα 27 , μορφωμένη αρκετά , πολύ αεράτη θα έλεγα ,ευχάριστη στη παρέα ...τεσπα, αυτά μάλλον δεν σας νοιάζουν και τόσο οπότε στο ψητό : ύψος περίπου 1.75 , όμορφα μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους , κορμί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - διαγράφεται υπέροχα το καβλόσωμά της μέσα από τις στενές φουστίτσες που φορά , μια κωλάρα που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου.
cum.gif

Βέβαια , μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα αλλά ... σκυλόφατσα
sick.gif
. Πως μπορεί ενα τέτοιο σώμα που ανασταίνει και τον μακαριστό να έχει ενα τέτοιο πρόσωπο.
Εντάξει , δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν μου κωλοτριβοταν τελευταία ... "αχ καλέ μου ψωριάρη" , "γλυκέ μου ψωριάρη" και δωστου τυχαία χάδια στα μπράτσα , στη πλάτη η ξετσίπωτη, ενα κουμπάκι ξεκούμπωτο στο στήθος :cheesy: .
Τι στο διάολο να κάνω ..
-Να την αρπάξω να την πάω στο άντρο μου και να την διακορεύσω από όλες τις τρύπες , να την κάνω να μην μπορεί να καθήσει για ενα μήνα
icon_beerbang.gif

-Να την γράψω στα παπάρια μου γιατί έχω και ένα επίπεδο
sleep.gif

Βοηθήστε το συνάδελφό σας
blush.gif

[/quote]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.785
Πόντοι
22.785
Αν θα κατεβασης 4 πρασινες θα δης ενα moyni crazy........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε πρωταρη μου θυμιζεις, ακου δεν ξερω τι να κανω..? αμα περιμενεις να κανεις οτι σου πουν οι αλλοι...  μαλακια 80% στο τελος.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εντάξει καλό το  :jerking: αλλά να γαμάμε και λιγάκι ... συν το οτι έχω τσακωθεί με την δικιά μου και την έχω στείλει στη μάνα της και από την κάβλα κοντεύει να μου σκιστεί το παντελόνι
rage.gif
Γαμησετην γιατι δεν θα προλαβεις θα στην φαι αλλος, και αν ειναι και καυλιαρα δεν θα δινης πολυ σημασια στο προσωπο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

topman74

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολλα εχω ακουσει να λενε γυναικες σε αντρες , αλλα να λεει 'Καλε μου ψωριαρη' , πρωτη φορα το ακουω

Όσο σε αποκαλεί "ψωριάρη" μην κουνηθείς, ασ'την να ψήνεται..μόλις όμως σε πει: "ΨΩΛΙΑΡΗ"

ΟΟΟΡΜΑΑΑΑ!

Και άκου και το ρητό: "Πισωκολλητώς στηθείσης, πάσα γυνή ομοία"

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
πες της 'φτιαξε λιγο το προσωπο σου να σε γαμησω'

Stories