dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Πάντως για να κλείσεις Εμμανουέλα πρέπει να σαι κ τυχερός … sold out Συνέχεια το κορίτσι !!
δεν δουλευει και πολλες ωρες. ολο ταξιδια και ξυδια ειναι
Πάντως για να κλείσεις Εμμανουέλα πρέπει να σαι κ τυχερός … sold out Συνέχεια το κορίτσι !!
Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ... τώρα λογικά είναι γιαγιά... γυναικάρα όμως..Ποια είναι η Ελεάνα; Του επαγγέλματος;
Δεν ξέρω αν ήταν ποτέ... τώρα λογικά είναι γιαγιά... γυναικάρα όμως..
Αυτη ειναιΚαλησπερα στην παρέα
Μετα απο αρκετό ψάξιμο στο τοπικ δεν μπορεσα να βρω ακρη με το ερώτημα μου οποτε θα ρωτήσω με
Τηνελπιδα να απαντησει καποιος που ξερει.
Η Εμμανουέλα ειναι η Μαρια; Τα τατουαζ ταιριάζουν και κάποιοι πισω στην σελιδα 50 δεν λενε ξεκάθαρα.
επισης μιας και το forum ειναι φτιαγμενο για να συζηταμε θεματα για βιζιτες δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι κρυβουν λογια για τον ελεφαντα στο δωματιο. Ειναι απλα τα πραγματα,
Αν μια κοπελα ειναι βιζιτα και δεν εχει ανοιχτο προφιλ ή δεν προβαλει τον εαυτο της σε βιντεακια με live τοτε ειναι κατανοητο και σεβαστο οτι επιθυμεί διακριτικότητα ..οταν ομως την εχει παρει ενα μεγαλο μερος των συναγωνιστών και βλεπουμε την φατσα της σε βιντεο τοτε που ειναι το κακο να πούμε οτι αυτη ειναι η ταδε; Δηλαδη αν την κλεισω για μια ωρα και δω ποια ειναι αντι να μου το πει καποιος απο εδω μεσα τι αλλαζει;
Με το ιδιο σκεπτικο στις κριτικες δεν πρέπει να λεμε πως πηδιεται η καθε μια γιατι αποτελει προσωπικο δεδομενο του χαρακτηρα της…
Για να δουμε τωρα με την ανατιμιση , πιστευω θα πεσει εστω και λιγο η ζητησηΠάντως για να κλείσεις Εμμανουέλα πρέπει να σαι κ τυχερός … sold out Συνέχεια το κορίτσι !!
Αν δοκιμάσεις το πρωί πιστεύω θα την βρεις. Αρκεί μετά να μην ακυρωθεί βέβαια οπως έχει γινει σε εμένα αρκετες φορες. Αξίζει πάντως το κορίτσι , την μια φορα που την δοκίμασα ,έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Λογικό να έχει ζήτηση. Το δυσκολεύει και οτι δεν προκλείνει ραντεβού απο την προηγούμενη.Πάντως για να κλείσεις Εμμανουέλα πρέπει να σαι κ τυχερός … sold out Συνέχεια το κορίτσι !!
Μπα οπως λέει και ο φίλος ειναι κλεισμένη φουλ. Ενα εικοσάρικο δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Αν το ανεβάσει τώρα και άλλο τότε ισως. Η ζήτηση θα πέσει κυρίως αν πέσουν και οι υπηρεσίες της, μακάρι να μην συμβει αυτό και να παραμείνει στο επιπεδο που ειναι τώρα. Τη αλλη εβδομάδα θα προσπαθησω να την ξαναδω να δω αν εχουν παραμείνει οπως τις αφησα..Για να δουμε τωρα με την ανατιμιση , πιστευω θα πεσει εστω και λιγο η ζητηση
Μπα οπως λέει και ο φίλος ειναι κλεισμένη φουλ. Ενα εικοσάρικο δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Αν το ανεβάσει τώρα και άλλο τότε ισως. Η ζήτηση θα πέσει κυρίως αν πέσουν και οι υπηρεσίες της, μακάρι να μην συμβει αυτό και να παραμείνει στο επιπεδο που ειναι τώρα. Τη αλλη εβδομάδα θα προσπαθησω να την ξαναδω να δω αν εχουν παραμείνει οπως τις αφησα..
Αν δοκιμάσεις το πρωί πιστεύω θα την βρεις. Αρκεί μετά να μην ακυρωθεί βέβαια οπως έχει γινει σε εμένα αρκετες φορες. Αξίζει πάντως το κορίτσι , την μια φορα που την δοκίμασα ,έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Λογικό να έχει ζήτηση. Το δυσκολεύει και οτι δεν προκλείνει ραντεβού απο την προηγούμενη.
Εγω που ρώτησα προχθες αν κλείνει από πριν, μου είπαν όχι.κλεινει κανονικα απο την προηγουμενη μερα. εγω 3 μερες πριν ειχα κλεισει
Εγω που ρώτησα προχθες αν κλείνει από πριν, μου είπαν όχι.
Για ποτε λες τώρα;; Εγώ απο τελος Μαρτιου που προσπαθώ μου ειπαν την ιδια μέρα μονο. Απο την προηγούμενη ξέρω έκλεινε στην αρχή, πχ τον Φλεβάρη που την πηρα.κλεινει κανονικα απο την προηγουμενη μερα. εγω 3 μερες πριν ειχα κλεισει
Πάρε τηλέφωνο πρωι κατα τις 12 μύστη μου θα την πετύχειςΓια ποτε λες τώρα;; Εγώ απο τελος Μαρτιου που προσπαθώ μου ειπαν την ιδια μέρα μονο. Απο την προηγούμενη ξέρω έκλεινε στην αρχή, πχ τον Φλεβάρη που την πηρα.
Εγώ πάρει φίλε μου αρκετες φορές και 9 10 το πρωί , εχω κλείσει ραντεβού , αλλά μου το ακυρωσαν στην πορεια πριν το ραντεβού. Αρκετές φορές , οχι μια ή δύο. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω παλι μια δοκιμή.Πάρε τηλέφωνο πρωι κατα τις 12 μύστη μου θα την πετύχεις
κλεινει κανονικα απο την προηγουμενη μερα. εγω 3 μερες πριν ειχα κλεισει
Ωχ ... οκ!Εγώ πάρει φίλε μου αρκετες φορές και 9 10 το πρωί , εχω κλείσει ραντεβού , αλλά μου το ακυρωσαν στην πορεια πριν το ραντεβού. Αρκετές φορές , οχι μια ή δύο. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω παλι μια δοκιμή.
Ενα καυλάκι με πολυ καλές υπηρεσίεςΠοια είναι αυτή με την τόση δουλειά;
Εγώ προσωπικά απο καθαρή διακριτικότητα δεν λέω κάτι . Δηλαδή και να ξέρω (που ξέρω) θα ειμαι διακριτικος στο ραντεβού και δεν θα πω τίποτα τέτοιο, ουτε εδώ. Εχει τύχει δηλαδή να ξέρω μια κοπέλα απο το ινσταγραμ της πολλες φορες, αλλά στην συνάντηση παριστάνω οτι δεν την ξέρω, για να μην την κομπλάρω ή την κάνω να αισθανθεί άβολα. Και ας τον έπαιζα την προηγούμενη μέρα με τα βιντεάκια της .... Τώρα αν βγει η ίδια και πει δημόσια , ξέρετε λεβέντες μου είμαι η Άννα και είμαι στο τάδε γραφείο πάρτε με απο εκει, τοτε αλλάζει το πράγμα. Η Ελένη πχ που παει στον Λευτέρη το εχει πει δημοσια οτι εχει αγγελια , οποτε οκ.Καλησπερα στην παρέα
Μετα απο αρκετό ψάξιμο στο τοπικ δεν μπορεσα να βρω ακρη με το ερώτημα μου οποτε θα ρωτήσω με
Τηνελπιδα να απαντησει καποιος που ξερει.
Η Εμμανουέλα ειναι η Μαρια; Τα τατουαζ ταιριάζουν και κάποιοι πισω στην σελιδα 50 δεν λενε ξεκάθαρα.
επισης μιας και το forum ειναι φτιαγμενο για να συζηταμε θεματα για βιζιτες δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι κρυβουν λογια για τον ελεφαντα στο δωματιο. Ειναι απλα τα πραγματα,
Αν μια κοπελα ειναι βιζιτα και δεν εχει ανοιχτο προφιλ ή δεν προβαλει τον εαυτο της σε βιντεακια με live τοτε ειναι κατανοητο και σεβαστο οτι επιθυμεί διακριτικότητα ..οταν ομως την εχει παρει ενα μεγαλο μερος των συναγωνιστών και βλεπουμε την φατσα της σε βιντεο τοτε που ειναι το κακο να πούμε οτι αυτη ειναι η ταδε; Δηλαδη αν την κλεισω για μια ωρα και δω ποια ειναι αντι να μου το πει καποιος απο εδω μεσα τι αλλαζει;
Με το ιδιο σκεπτικο στις κριτικες δεν πρέπει να λεμε πως πηδιεται η καθε μια γιατι αποτελει προσωπικο δεδομενο του χαρακτηρα της…