@Lalito και
@james034
Λοιπόν μπασταρδάκια, ήρθε η ώρα σας.
Από τη στιγμή που εσείς είστε τόσο προοδευτικοί και ελευθεριακοί (σε αντίθεση με εμένα που είμαι κομπλεξικος, συντηρητικός κτλπ), είμαι βέβαιος πως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα οι μάνες σας και οι κορες σας να γίνουν πουτανες.
Προσοχή, σε αυτό δεν μπορείτε να μου προσαψετε το οτιδήποτε διότι οι ίδιοι υπονοείτε πως δεν έχετε κανένα πρόβλημα άρα δεν θα πρέπει να το λάβετε σαν προσβολή. Εκτός και αν είστε υποκριτές που θέλετε μόνο ξένα θηλυκά να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν είστε όμως, σωστά;
Εύχομαι λοιπόν τις μανάδες σας και τις κόρες σας να τις ξεφτυλιζουν τα ΑΜΕΑ στα live του hayate και έπειτα να τις κάνουν mouthfuck και cim στο δωματιακι που βρίσκεται πίσω. Τα πιο ακραία βίτσια και φετίχ να τα βγάλουνε πάνω στα σώματα των πολυαγαπημένων σας προσώπων. Να τις χέζουν, να τις κατουράνε, να τις φτύνουν κτλπ.
Προσωπικά δεν θα ακουμπήσω τα βρωμοπούτανα σας αφού τα σιχαίνομαι, όμως να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε πλήθος ενδιαφερομένων από το site που θα θέλουν να τους ξεσκισουν την κωλοτρυπιδα και να την κάνουν σαν διευρω.
Υ.Γ Το άλλο το σκουπίδι έριξε μερικές προσβολές και κατάρες αλλά έπειτα εξαφανίστηκε.
Ολοι κατάλαβαν τι ΞΠΓ ειναι και πως τον μάγκα τον κάνει μόνο στο διαδίκτυο.
Θα κάνω και σε εσάς την αντίστοιχη πρόταση λοιπόν, αν και κάτι μου λέει πως είστε δειλά ανδρείκελα που το θάρρος τους φτάνει μόνο να παραθέτουν ο ένας τον άλλον και να βρίζουν εμένα.
Και ξαναλέω, δεν έχω σκοπό να κάθομαι να βρίζομαι με το κάθε τελειωμένο σκουπίδι στο διαδίκτυο. Όποιος θέλει διαμάχες και προσβολες, θα χαρώ ιδιαίτερα να μου τις πει δια ζώσης στην Ομόνοια.