Νέα

Σοκ στην κοσμική Αθήνα με τη σύλληψη του Αλέξανδρου Αγγλούπα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
11.11.2016 01:42
ΚΡΥΟΣ ιδρώτας λούζει την ξανθιά τηλεπερσόνα και τον Νονό της Γλυφάδας μετά την προφυλάκιση του Αλέξανδρου Αγγλούπα για το κύκλωμα των Ρομά. Ο Νονός προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τα πολυτελή αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του με την χρήση ακόμη και κυπριακών εταιρειών. Κι αυτό γιατί είδε ότι Αγγλούπας οδηγήθηκε στη φυλακή παρότι ζήτησε από τον Εισαγγελέα να παραμείνει ελεύθερος με την χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού όπως αποκαλύπτουν ο Δημήτρης Πόπωτας και η Αρια Καλύβα στο protothema.gr.
H ξανθιά τηλεπερσόνα που διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τον Νονό της Γλυφάδας- ο οποίος με τις γνωριμίες του της άνοιξε τον δρόμο της ιδιωτικής τηλεόρασης- είναι ιδιαίτερα ανήσυχη όλο αυτό το διάστημα. Το ίδιο ανήσυχος είναι και γνωστός εφοπλιστής τον οποίο εμπλέκει ο Αγγλούπας. Πολλοί ανήσυχοι είναι και κοσμηματοπώλες της Αθήνας στους οποίους κατέληγαν τα κοσμήματα από τους 4 κλεπταποδόχους. Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική δουλειά που έκανε το Τμήμα Ασφαλείας του Αμαρουσίου στην όλη υπόθεση.
Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας τώρα στο απολογητικό του υπόμνημα που αποκαλύπτει το protothema.gr, αλλά και στις ερωτήσεις του ανακριτή που κρίθηκε να απαντήσει, υποστηρίζει ότι πράγματι γνώριζε δύο από τα μέλη της τσιγγάνικης μαφίας, όμως τα ρολόγια που αγόραζε από αυτούς όπως λέει δεν τα πουλούσε αλλά προσπαθούσε να φτιάξει εκ νέου τη συλλογή που του άρπαξε μια συμμορία Γεωργιανών που στις 20 Φεβρουαρίου 2014 εισέβαλε στο σπίτι της μητέρας του στα νότια προάστια. Επίσης, προτείνει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή να μην τον προφυλακίσουν και να επιβάλλουν το μέτρο των περιοριστικών όρων με τη χρήση ηλεκτρονικού βραχιολιού, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
H ξανθιά τηλεπερσόνα που διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τον Νονό της Γλυφάδας- ο οποίος με τις γνωριμίες του της άνοιξε τον δρόμο της ιδιωτικής τηλεόρασης- είναι ιδιαίτερα ανήσυχη όλο αυτό το διάστημα.

:orchestra:

όλα τα μπουμπούκια μαζεμένα στα βοθρο-καναλα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.510
Πόντοι
9.931
ευτυχος για ρολογια δεν εχω παθος ουτε για κινητα.το μονο μου παθος ειναι το φετιχ μου να γαμω εγγυες και μανουλες μπροστα στα παιδακια τους χαχαχαχ

Τύπε είσαι πολύ ανώμαλος...μου αρέσεις :grin: :grin: :rockon: :kneel:

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
11.11.2016 01:42
ΚΡΥΟΣ ιδρώτας λούζει την ξανθιά τηλεπερσόνα και τον Νονό της Γλυφάδας μετά την προφυλάκιση του Αλέξανδρου Αγγλούπα για το κύκλωμα των Ρομά.

H ξανθιά τηλεπερσόνα που διατηρούσε εκρηκτική σχέση με τον Νονό της Γλυφάδας- ο οποίος με τις γνωριμίες του της άνοιξε τον δρόμο της ιδιωτικής τηλεόρασης- είναι ιδιαίτερα ανήσυχη όλο αυτό το διάστημα.

Το ίδιο ανήσυχος είναι και γνωστός εφοπλιστής τον οποίο εμπλέκει ο Αγγλούπας.

Πολλοί ανήσυχοι είναι και κοσμηματοπώλες της Αθήνας στους οποίους κατέληγαν τα κοσμήματα από τους 4 κλεπταποδόχους.

Όλους μες την ανησυχία τους βλέπω! :hmm:

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Προφυλακιση στη Χιο???? ΑΜΑΑΑΑΑΝ. Για οσους ξερουν αυτο προμυνηει τη συνεχεια. Ο μικρος εχει τελειωσει...εκτος κι αν ερθουν τα πανω κατω...

Τι σημαίνει αυτό ρε φίλε; Για εξήγησε. Εγώ είπα επειδή δεν την έχω ακούσει ξανά αυτή τη φυλακή θα είναι χαλαρή. Δεν είναι Κέρκυρα ας πούμε.

PANOS 07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2016
Κριτικές
10
Like
403
Πόντοι
290
Τι σημαίνει αυτό ρε φίλε; Για εξήγησε. Εγώ είπα επειδή δεν την έχω ακούσει ξανά αυτή τη φυλακή θα είναι χαλαρή. Δεν είναι Κέρκυρα ας πούμε.

Όντως δεν θεωρείται από τις σκληρές φυλακές.
Παλιότερα η πλειοψηφία των κρατουμένων ήταν για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ τελευταία παίζει εκεί πολύ Τούρκοι διακινητές λαθρμεταναστών.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τελικα γιατι δεν μαθαμε ποτε σε ποιον ανηκε η λεσχη ??

Έλα ντε. Μπορεί να είναι και νόμιμη και απλά οι δημοσιογράφοι να την ονομάζουν παράνομη. Πάντως αν πας απέξω πάντα μα πάντα υπάρχει αυτοκίνητο με 2 άτομα που τη φυλάνε. Πάντα !

Στα δίπλα σπίτια υπάρχουν εξωτερικές κάμερες που θα μπορούσαν να πάρουν υλικό για το ποιος οδηγούσε...

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Στη προφυλακιση δεν μετραει αν η φυλακη ειναι σκληρη η' μαλακη. Μετραει να εισαι κοντα στο σπιτι σου, τους δικους σου, στο δικηγορο σου που πρεπει να τον βλεπεις συχνα μεχρι τη δικη, και τελικα  στις "ακρες" που υπολογιζεις να σε βγαλουν απο τη σκουλικοτρυπα.
Στοιχειωδεις πλατες να εχεις πας Κορυδαλλο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Στη προφυλακιση δεν μετραει αν η φυλακη ειναι σκληρη η' μαλακη. Μετραει να εισαι κοντα στο σπιτι σου, τους δικους σου, στο δικηγορο σου που πρεπει να τον βλεπεις συχνα μεχρι τη δικη, και τελικα  στις "ακρες" που υπολογιζεις να σε βγαλουν απο τη σκουλικοτρυπα.

Τότε αυτός γιατί πάει Χίο;

Δεν έχει άκρες ο "γαμάτος";

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6

Μήπως όμως στο Κορυδαλλό φοβούνται πως θα είναι στην επιρροή των συμμοριών και τον στέλνουν κάπου να νιώσει λίγο φυλάκα αλλά και να καρφώσει πιο άνετα..; Συνωμοσίες λέω αλλά οκ...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Αφηστε τις μαλακιες
Κανα πατεκακι θα βρουμε?
Ξερει κανεις κανα μαγκα απο αυτους που τα βρισκουν  απο γυφτους που τα κλεβουν?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα ποτέ με τιποτένια σκατά τύπου Αγγλούπα. Δεν  περίμενε ότι κάποια στιγμή θα τον πιάσουν και θα τον βάλουν στην μπουζού;;;; Προκαλούσε πάρα πολύ με τις μαλακίες που έκανε.
Πραγματικός εμετός
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.995
Πόντοι
10.335
Δεν μπορεί λέει να συγχνωτίζεται με τους κρατούμενους .  Εμάς μας ρωτάει αν μπορούμε μαζί του και το συνάφι του. Μυξοκλαει τώρα σαν πουτανιτσα , τσάμπα μάγκας !!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ακόμη δεν πήγε φυλακή και παντρεύτηκε;;; :new_shocked:
(Την υπεύθυνη πωλήσεων-λέει-της εταιρίας του.
Από κοσμήματα,ρολόγια κλπ,φαντάζομαι η νύφη θα είχε άφθονα!)  :orchestra:

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε τη σύντροφό του μέσα στη φυλακή

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε σήμερα μέσα στη φυλακή την αγαπημένη του σύντροφο Όλγα Ζαπουνίδου, υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρία με γυναικεία ενδύματα που ανήκει στην οικογένειά του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και μπον βιβέρ αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, παρότι από την περασμένη εβδομάδα είναι προφυλακισμένος ως κλεπταποδόχος της σπείρας των τσιγγάνων που είχαν ξαφρίσει τα βόρεια προάστια.

Οι δυο τους είναι μαζί αρκετό καιρό.
Από συνεργάτες, έγιναν φίλοι και,τελικά, ζευγάρι.
Η Όλγα στάθηκε στο πλευρό του σε όλα τη διάρκεια της περιπέτειάς του -στη σύλληψη, την απολογία και την προφυλάκιση.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Αυτό τώρα τι άσχετο είναι;