Σημαδεμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 822
- Πόντοι
- 81
Φημες λενε οτι βρισκεται στις φυλακες Γρεβενωνπρέπει να έχει γίνει μλκια γιατί δεν λένε τπτ για το που βρίσκεται
Φημες λενε οτι βρισκεται στις φυλακες Γρεβενωνπρέπει να έχει γίνει μλκια γιατί δεν λένε τπτ για το που βρίσκεται
μαρουλια φρικασεΚοπελα για σπιτι η μαριλια.τυχερος οποιος τη παρει
τα live απο το τροβο που τα βρίσκουμε?μετα επαθε παρακρουση ο χοντρος οτι τον προσβαλανε μεσα στην φαση του
τα live απο το τροβο που τα βρίσκουμε?
Τυπε έτσι δουλεύει ο καπιταλισμός..ο αλλος για ενα 50ρικο καθεται και τον κανει ξεφτιλα και του βριζει μανες ο Μιχαλης. Βγαζει στις πλατες των ηλιθιων χιλιαδες ευρω και μοιραζει 50ρικακια στους πεινασμενους.
Ετσι και της στειλεις πουτσα στο ινστα η την πεις ξεκωλιαρα θα σε παει φυλακη φιλαρακο μου!!!Δηλαδή αυτή τη Μαρίλια πως τη λενε, έτσι και τις στέλνουν πούτσες στο ίνστα της ή αν την λένε ξεκωλιάρα, θα βρίζει και θα φταίνε?
Σωστό κι αυτό. Το ξέχασα.Ετσι και της στειλεις πουτσα στο ινστα η την πεις ξεκωλιαρα θα σε παει φυλακη φιλαρακο μου!!!
Κ ολοι αυτοι...
Ετσι και της στειλεις πουτσα στο ινστα η την πεις ξεκωλιαρα θα σε παει φυλακη φιλαρακο μου!!!
Κ ολοι αυτοι...
Τυπε έτσι δουλεύει ο καπιταλισμός..
Ο καπιταλισμός σέβεται;Δεν είναι καπιταλισμός αυτό φίλε, εξευτελισμός ειναι
Εξαρτάται, από προσωπική εμπειρία ναι. Αλλά σίγουρα δεν σε βάζει να κάνεις ξεφτιλικια για λεφτά, δεν ειναι αυτο καπιταλισμός.Ο καπιταλισμός σέβεται;
Εξεφτελιζουν κομμουνιστικες ή θεοκρατικες κ δεν εξεφτελιζουν οι καπιταλιστικες;Εξαρτάται, από προσωπική εμπειρία ναι. Αλλά σίγουρα δεν σε βάζει να κάνεις ξεφτιλικια για λεφτά, δεν ειναι αυτο καπιταλισμός.
Και μην μου πεις ότι σε κομμουνιστές ή θεοκρατικες χώρες δεν εξευτελιζονται άνθρωποι για τα λεφτα?
Αεριτζης ο τσοντακιας με το ξανθό μαλλί αλλά και ο μέσος εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα έχει πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσει μπινελικια και εξευτελισμό από το αφεντικό / προϊστάμενο.....ο τυροπιτας της γειτονιάς μου απευθυνόμενος στην κοπέλα που είχε πρωινή βάρδια μπροστά μου της είπε " θα σας γαμησω όλους " εννοώντας το προσωπικό του .....γενικά παίζει πολύ η συμπεριφορά "αφού σας πληρώνω θα σας βρίζω ξευτιλιζω ξεζουμιζω στη δουλειά και θα λέτε και ευχαριστώ γιατί αν σας διώξω περιμένουν 1000 για την ίδια δουλειά....".....ο αλλος για ενα 50ρικο καθεται και τον κανει ξεφτιλα και του βριζει μανες ο Μιχαλης. Βγαζει στις πλατες των ηλιθιων χιλιαδες ευρω και μοιραζει 50ρικακια στους πεινασμενους.
Καμενοι ανθρωποιΔεν είναι καπιταλισμός αυτό φίλε, εξευτελισμός ειναι