Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ετοιμασου να την δεις ανεξάρτητη για 200ευρω την ωραΕμμανουέλα βγήκε από το ρόστερ του yourangels. Είχαμε
Ετοιμασου να την δεις ανεξάρτητη για 200ευρω την ωρα
Μπα δε νομιζω, αυτη τωρα με τοση φημη που χει αποκτησει σιγα μη τα παρατησει θα χασει πολλα λεφταΤο είχε πει ότι θέλει να σταματήσει. Μπορεί να βρήκε κάτι σταθερό στη ζωή της.
Και η Ρενέ για λίγο δούλεψε και τώρα άφαντη.
Εμμανουέλα βγήκε από το ρόστερ του yourangels. Είχαμε
Το είχε πει ότι θέλει να σταματήσει. Μπορεί να βρήκε κάτι σταθερό στη ζωή της.
Το είχε πει ότι θέλει να σταματήσει. Μπορεί να βρήκε κάτι σταθερό στη ζωή της.
Γνωρίζεις σε ποιο?Eιναι η τοκυο.εχει κανει ενα λεσβιακο!τωρα ειναι σε μασατζιδικο στην σαλονικα....
Περίεργο μου φαίνεται να σταμάτησε. Μολις ειχε ανεβασει πριν λιγες ημέρες και την τιμή της ,άρα είχε στα πλάνα της να συνεχίσει . Ελπίζω μήπως ειναι προσωρινό και την ξαναδούμε είτε σε γραφείο ή ως ανεξάρτητη. Ηταν πολύ καλή περίπτωση οπως λένε και οι κριτικές της. Την είδα μια φορά, αλλά δεν μπόρεσα να την ξαναδώ όσες φορές και αν προσπάθησα είτε ακυρωνόταν το ραντεβού είτε δεν δούλευε. Και αυτη την εβδομάδα 2 φορες που πηρα δεν δούλευε. Οπως και να έχει καλά να είναι. Εγώ είχα περάσει πολύ καλά μαζί της και ευχαριστώ την Μάγια που μου την έμαθε.Εμμανουέλα βγήκε από το ρόστερ του yourangels. Είχαμε
Λάντζα νομίζω σε ένα εστιατόριο αλλά δεν είμαι σιγουροςΕίχε πει θα πήγαινε Μύκονο για δουλεία.
Αλλά δεν είπε τί δουλεία.
Είχε πει θα πήγαινε Μύκονο για δουλεία.
Αλλά δεν είπε τί δουλεία.
Μπα οχι,εγω πιστευω καθαριστρια θα πλενει σκαλεςΛάντζα νομίζω σε ένα εστιατόριο αλλά δεν είμαι σιγουρος
Δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι ποιος πληρώνει. Πληρώνει το ναυάγιο, ο μαλακας, ο πουθενάς.ρε μαγκες πως το βλεπετε αυτο το στριμ
ειναι κυριολεκτικα η πιο γλοιωδης ζητιανα που εχω δει στο ελληνικο ιντερνετ. Ο τυπος καθε 1 λεπτο ζηταει λεφτα, τα οποια τα πεταει σε στριπτιτζαδικα χωρις καν να γαμαει, και πληρωνει τα αμεα για να πανε στο στριμ... ποιος στο πουτσο πληρωνει, απορια το χω....
ελα ριχτε λεφτα, ελα παμε, εχετε πεσει, ριχτε δεκαμπαλα για ενα κοκακι μπαζο, ριχτε ριχτε ριχτε
μαλλον γερασα, κι ας ειμαι συνομηλικος του... Μονο highlights με κανα κωλο ή κανα φαπιδι μπορω να δω πλεον
Μα δεν το βλεπουν,παιζει στα 2-4κ πλεον τους σκληροπυρηνικους το κοινο που ειχε παντα,εχει χασει πανω απο τα 2/3 των viewers σε σχεση με περυσι.Δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι ποιος πληρώνει. Πληρώνει το ναυάγιο, ο μαλακας, ο πουθενάς.
Θα έπρεπε να αναρωτιέσαι ποιος συνεχίζει να βλέπει αυτη τη παρακμή, η οποία δεν έχει ουτε το novelty της trash πλάκας πλέον.
Δεν έχω δει προσωπικά ποτέ ολο το stream. Ιδεα δεν έχω τι ακριβώς κάνουν, μόνο κάτι για λεφτά απο οτι εχω καταλάβει και στοίχημα. Σιγά μην δώσω λεφτά σε αυτούς. Μόνο τα μικρά κλιπ με τα γκομενάκια βλέπω... Τελευταία είχα δει την γεωργαντά στα άσπρα να κανει twerk σε εναν τύπο με γυαλιά ...Εδινε μάχη ο χριστιανός να μην λυγίσει.. Τον λυπήθηκε η καρδιά μου..ρε μαγκες πως το βλεπετε αυτο το στριμ
ειναι κυριολεκτικα η πιο γλοιωδης ζητιανα που εχω δει στο ελληνικο ιντερνετ. Ο τυπος καθε 1 λεπτο ζηταει λεφτα, τα οποια τα πεταει σε στριπτιτζαδικα χωρις καν να γαμαει, και πληρωνει τα αμεα για να πανε στο στριμ... ποιος στο πουτσο πληρωνει, απορια το χω....
ελα ριχτε λεφτα, ελα παμε, εχετε πεσει, ριχτε δεκαμπαλα για ενα κοκακι μπαζο, ριχτε ριχτε ριχτε
μαλλον γερασα, κι ας ειμαι συνομηλικος του... Μονο highlights με κανα κωλο ή κανα φαπιδι μπορω να δω πλεον
η κλικμπεητ πολύ δυνατό, η άλλη με το αντιντας ποια είναι?Πετραν... μάγκας....
τα χωνει στο πουτανακι του...