Μεξικανη συγχωριανή της Φουρέιρα..η κλικμπεητ πολύ δυνατό, η άλλη με το αντιντας ποια είναι?
Τελευταία τροποποίηση:
Μεξικανη συγχωριανή της Φουρέιρα..η κλικμπεητ πολύ δυνατό, η άλλη με το αντιντας ποια είναι?
MsChaosη κλικμπεητ πολύ δυνατό, η άλλη με το αντιντας ποια είναι?
η κλικμπεητ πολύ δυνατό, η άλλη με το αντιντας ποια είναι?
Συμφωνώ. Για την κατηγορία του, τα πηγε τέλεια.Εγώ τον παραδέχομαι μόνο στα μουνια που έχει γαμησει που δεν θα τα έβλεπε ούτε στα όνειρα του άμα δεν υπήρχε η φάση αυτή, τώρα όσα και να βγάζει εγώ βλέπω σε ένα τσαντίρι να μένει με τα ΑΜΕΑ...
Για δωσε μια τιμουλαΕγω μαγκες πουλαω GSXR διετιας σε ασπρο χρωμα, service ολα κομπλε με βιβλιαρακι, στρωμενο σε εθνικη, με λιγα χλμ και δωρο τις παλιες εξατμισεις
ειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοιαΓνωρίζουμε αν η μαριλια δουλεύει ως βίζιτα ; Και αν σε ποιο μαγαζί . Την ψάχνω καιρό. Είμαι νεος στο θέμα
Αρρωστακι μεγάλοειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοια
ειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοια
Την επεξεργαστηκες;ειναι σοβαρη κοπελα τυπε δεν κανει τετοια
Είναι σοβαρή κοπέλα μόνο μαλακια τραβάει στα αμεαΕν τω μεταξυ αυτην πρεπει να την γαμανε ακαποτα ολα τα ΑΜΕΑ εκει μεσα και ψαχνουν να την γαμησουν οι αλλοι μη χασουν κανα κονδύλωμα.
Είναι σοβαρή κοπέλα μόνο μαλακια τραβάει στα αμεα
Ήταν η γεωργαντα στο τροβο του πιπερακου χτες ταχα θα δουλέψει σεζόν είπε δεν κατάλαβα σε ποιο μέρος
Λες και δεν έχουν ήδη κονδυλώματαΕν τω μεταξυ αυτην πρεπει να την γαμανε ακαποτα ολα τα ΑΜΕΑ εκει μεσα και ψαχνουν να την γαμησουν οι αλλοι μη χασουν κανα κονδύλωμα.
Τα λεφτά που τα έβγαζε σε μία σεζόν δουλεύοντας 12ώρα στην εστίαση τα βγάζει ίσως και σε λιγότερο από μήνα με τις βίζιτες.(μην βάλω μέσα τους αγαπούληδες με τα δώρα κλπ)Εμμανουέλα βγήκε από το ρόστερ του yourangels. Είχαμε
Είχε πει πως είναι σε σχέση. Μήπως φάμε κουφέτα ;;;Τα λεφτά που τα έβγαζε σε μία σεζόν δουλεύοντας 12ώρα στην εστίαση τα βγάζει ίσως και σε λιγότερο από μήνα με τις βίζιτες.(μην βάλω μέσα τους αγαπούληδες με τα δώρα κλπ)
Έχει ζήτηση.
Δεν το κόβει η πουτάνα το γαμήσι.
Διάλειμμα θα κάνει για να προετοιμάσει το μουνί της για το καλοκαίρι που θα βαράει υπερωρίες με τους άραβες στη μύκονο....
Ναι ....μόλις ξεκίνησε τις βίζιτες λες να βρήκε τον άντρα της ζωής της??Είχε πει πως είναι σε σχέση. Μήπως φάμε κουφέτα ;;;
Τον είχε.Ναι ....μόλις ξεκίνησε τις βίζιτες λες να βρήκε τον άντρα της ζωής της??