male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Κάπως έτσι .. ειδικά αν καταρρεύσει το Ευρώ και η ΕΕ
Τι δηλαδη?
Εννοει οτι θα ακουνε σε λιγο "ελληνα" στο εξωτερικο και θα αλλαζουν δρομο.
διοτι μια γυναικα που οντως δεν εχει και γνωρισει εναν αντρα που ενδιαφερεται για εκεινον .... το τελευταιο πραγμα που θα την νοιαξει ειναι αν την παει στο εστιατοριο ή στην ταβερνα .... ή αν βγουν ραντεβουδακι για ρομαντικο περιπατο ή πανε στα μπουζουκια πρωτο τραπεζι !
ο νοων νοειτο !
ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΖΟ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ
θελεις να γαμησεις θελει να παρει λουι βιτον ανταλαγη ειδων
μουνι-τσαντα
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ τα υπολοιπα φιλολογιες εχεις εβραιους τα μουνακια απο 16+ ειναι
ετοιμα για 3ημερα σε νησι για τρεντουλιες και να δειξουν στην παρεα τους οτι εχουν
λιλια.
γνωστή μέσω φίλου 35αρα πειναλεα είχε συνάψει σχέση με γιατρό παντρεμενο με 2 παιδια και τον απείλησε ότι θα το πει στην γυναίκα του αν δεν τις πάρει δώρο ένα καινούργιο αμάξι.Πραγματι της το πήρε και αυτή έφυγε ησυχαΟλες εχουν τα μυστικα τους τυπε... και οι γυναικες δεν κολανε πουθενα,μα πουθενα.Ασχετα που βγαινεις μαζι τους και ακους ενα σωρο παπατζιλικια.. Δικη μου οικογενειακη γνωστη(μουναρος),με μισθο 600γιουρο,ενω οδηγουσε ενα σαραβαλακι φορντ εσκορτ και ολο εκανε παραπονα οτι χαλαει,μετα απο 2 εβδομαδες εσκασε μυτη με VW EOS πληρωμενο μπραφ!!! Τι λες τωρα... Δεν εχουν κανενα προβλημα να γαμηθουν για φραγκα,να κανουν παρτουζες,οργια κτλ... Σε ενα πραγμα κολανε μονο...ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... αυτος ειναι ο μεγαλος τους φοβος...
γνωστή μέσω φίλου 35αρα πειναλεα είχε συνάψει σχέση με γιατρό παντρεμενο με 2 παιδια και τον απείλησε ότι θα το πει στην γυναίκα του αν δεν τις πάρει δώρο ένα καινούργιο αμάξι.Πραγματι της το πήρε και αυτή έφυγε ησυχα
μαλακια εκανε,εκει την σαπιζεις με δυο αληταραδες λογω εκβιασμου να γινει μωβ και τελος.πιο φθηνη λυση κι εγγυημενη.
φτιαχνεις φυσικα αλλοθι πρωτα.
λοιπον εχουμε και λεμε ....
... αν θελετε την αποψη μου ....
γνωριζετε μια γυναικα καπου εξω ...
... την κερνατε κατι ενεκεν της γνωριμιας ...
... βγαινετε ενα πρωτο ραντεβου ... κερνατε .... (οκ σε αυτο)
... μετα ομως πρεπει προχωρησετε !!!! αν για καποιο λογο το καθυστερει .... την επομενη φορα που θα βγειτε τις πειτε οτι δεν εχετε λεφτα για εξοδο ... και να πατε για περπατημα ή καποια ρομαντικη βολτα !
αν δεχτει καλως ! διαφορετικα ... πατε παρακατω !!!!
διαφορετικα κατα 90% εχετε πεσει στην κατηγορια "VIP βιζιτες" οπως αναφερει και ο τιτλος του θρεντ!
βλεπω δεν εχεις καθολου τασεις βιας
ειμαι ξηγημενο ατομο εγω,ακου εκβιασμο με αμαξι........
=υπαρχουνε και αλλοι τροποι αγορινα...δεν αρχιζεις το ξυλο κατευθειαν
ο εκβιασμος δεν εχει διαλογο,δεν δειχνεις φοβο ποτε γιατι ο διαλογος ειναι φοβος σε αυτη την περπτωση.
εσυ τι θα κανες δηλαδη;για δωσε φως.