Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ξέρει κανείς απο βιογραφικά να τον ρωτήσω κάτι??
Ότι και να γίνει μην ξεχάσεις την συμμετοχή σου στα bourdela.com και .tv.
Αριθμός post κλπ, κλπ.
αν θυμαμαι καλα...στα αλλα γραφεις πτυχιο!!! στα ιταλικα λοιπον θα γραψεις μονο ''γνωσεις ιταλικης γλωσσας''!!αν καποιος γνωριζει καλυτερα ας με διορθωσει...καλη επιτυχια..χαχα..
λοιπόν μια ερώτηση μόνο..
έχω φτιάξει βιογραφικό για ένα μεταπτυχιακό.Στην αρχή να βάλω Στόχο σταδιοδρομίας?(δηλαδή το λόγο που κάνω το βιογραφικό και τη θέση ζητάω?)
α και κάτι ακόμη...στις γλώσσες που έβαλα...ναι μεν έχω κάνει Ιταλικά για ενάμιση χρόνο(και γνωρίζω),αλλά δεν έδωσα κάποιο πτυχίο.Τι να γράψω στο βιογραφικό?
Αυτά....και thanks σε όποιον μου απαντήσει.. ;)
Το "στόχος σταδιοδρομίας" εμένα δεν μου λέει τίποτα. Αυτό αν σημαίνει κάτι, θα σήμαινει το στόχο που έχεις θέσει πριν ξεκινήσεις τις σπουδές γενικά.
Ο λόγος που κάνεις το μεταπτυχιακό λέγεται : Λόγος επιλογής σπουδών. και ο λόγος που επιλέγεις το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο λέγεται: λόγος επιλογής πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Δεν μπορεί να πει κανεις αν είναι καλό να το βάλεις αρχή ή τέλος ή καθόλου. μας λείπουν πληροφορίες όπως: πώς είναι το γενικό φορμάτ; Πού απευθύνεται (τι μεταπτυχιακό;) - ξένο ή ημεδαπό ίδρυμα;
Στις γλώσσες τις βάζεις όλες εφόσον τις μιλάς καλά. Και βάζεις επίπεδο γνώσης. Π.Χ.
Αγγλικά (άπταιστα), Ιταλικά (πολύ καλά) και εφόσον έχεις κάποιο πτυχίο σε κάποια γλώσσα, τ΄τοε αναφέρεις και το πτυχίο.Ελπίζω να σε βοήθησα και αν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στη διάθεσή σου.
Καταρχήν στα βιογραφικά λέμε την αλήθεια μεν, αλλά με τρόπο που να λειτουργεί υπέρ μας δε!στις γλώσσες που έβαλα...ναι μεν έχω κάνει Ιταλικά για ενάμιση χρόνο(και γνωρίζω),αλλά δεν έδωσα κάποιο πτυχίο.Τι να γράψω στο βιογραφικό?
Προσοχή στο τι δηλώνεις... αν υπάρχει περίπτωση για συνέντευξη τότε ό,τι δηλώσεις μπορεί να σε ρωτήσουν.
Ρε Bourdeliaris22, πλΑΑΑΑΑΑκα μΕ κάνιεις? Εάν μιλάς τα Γερμανικά του καλοκαιριού ίσα ίσα να καμακώσεις καμιά τουρίστρια, ούτε καν θα το αναφέρεις! Εδώ μιλάμε για πολύ καλή ή άριστη γνώση μιας γλώσσας που αποκτάται πχ με το να έχεις ζήσει στο εξωτερικό αλλά δεν έχει τύχει να κατέχεις πιστοποιημένο τίτλο σπουδών! Διάβασε κι www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,50484.msg923513#msg923513]ΕΔΩ[/url].Πάνω σ'αυτό που λές,άν βάλω π.χ. ότι ξέρω Γερμανικά..και έχω και κάποιο πτυχίο,απλά δε τα θυμάμαι γιατί τα έκανα στο γυμνάσιο(τώρα είμαι 22 χρ.), λές να με ρωτήσουνε τίποτα στα Γερμανικά και να πάρω πούλο? :S