Νέα

Βιογραφικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Βασικά αδερφέ o Pathfinder να βοηθήσει ήθελε και αυτά που είπε ήταν ολόσωστα .
Δε χρειάζεται το "πέσιμο" , καλά ξηγήθηκε .
Καλή τύχη με το master .  :thumbsup:

οκ ναι sorry,απλά η ειρωνία με ενοχλεί αλλά τεσπα..και thanks ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οκ ναι sorry,απλά η ειρωνία με ενοχλεί αλλά τεσπα..και thanks ;)
Bourdeliaris22, το βλέπεις λάθος. Δες και πάλι πως έχει η κατάσταση και παρακολούθησε σε παρακαλώ τους διαλόγους...

• [li]Ζητάς πληροφορίες, σου τις δίνουμε![/li]
    [li]Ζητάς να μάθεις ΠΩΣ να στήσεις το βιογραφικό, σε βοηθάμε χωρίς όφελος μόνο και μόνο για να φτιάξεις ένα σωστό βιογραφικό,[/li]

Όταν μάλιστα δεν πιάνεις το βασικό νόημα ενός ουσιαστικού βιογραφικού που ίσως κρίνει το μέλλον σου και ρωτάς (ελπίζω από χιούμορ!) αν θα το τυπώσεις σε 2 ξεχωριστές σελίδες και θα τις πιάσεις με συνδετήρα ή αν θα το εκτυπώσεις σε ένα φύλλο μπρος - πίσω, ερώτηση που δεν ταιριάζει στην νοημοσύνη ενός αποφοίτου ΑΕΙ, ενός ανθρώπου που δεν είναι τσοπάνος στα πρόβατα αλλά έχει βγάλει πανεπιστήμιο κι αύριο μεθαύριο θα κληθεί να διοικήσει άλλους κι όταν ενώ ΟΛΟΙ έχουν βαλθεί να σε βοηθήσουν και εσύ κάνεις χιούμορ (παράδειγμα με τις τελίτσες και τα κενά πεδία) αντί να αποκομίσεις κάτι από όλη αυτή την ιστορία, θα πρέπει ίσως να περιμένεις κι ένα ανάλογο ύφος χιούμορ με το δικό σου. Εάν τώρα όσα έγραψες δεν ήταν χιούμορ και πραγματικά ήταν αληθινές απορίες, σου το επαναλαμβάνω, ανησυχώ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Bourdeliaris22, τώρα εντελώς σοβαρά και χωρίς ίχνος κακίας... Είσαι σίγουρος οτι έχεις τελειώσει ΑΣΣΟΕ και σκοπεύεις να κάνεις μεταπτυχιακό?
Ρε θα με παλαβώσεις? Θες να κάνεις και μεταπτυχιακό? Στις κενές τελίτσες, θα βάλεις και τα υπόλοιπα πτυχία και τίτλους σπουδών που κατέχεις!

:2funny: :2funny: :2funny:

Kαλο θα ηταν να γραψεις και τις εργασιες που εχεις κανει κατα τη διαρκεια των προπτυχιακων σου σπουδων.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το μεταπτυχιακό και το πτυχίο Πανεπιστημίου(προπτυχιακό) είναι πάντοτε χρήσιμα. Αρκεί βέβαια να υπάρχει και το κατάλληλο δόντι. :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά δεν υπήρχε περίπτωση να πιστεψω πως το θέμα θα φτάσει τις 5 σελίδες.
καλά είπα στη αρχή πως επί πληρωμή του το φτιάχνω.
Bourdeliaris καλή τύχη, αλλά να ξέρεις πως αν πας έτσι και για συνέντευξη στη δουλειά, είσαι κομμένος.
Έχω κόψει σαν εσένα στη συνέντευξη εγώ...ουυυυυυυυυυυυυυυυυ
Τώρα, το βιογραφικό σου είναι απολύτως ΑΔΥΝΑΤΟ να είναι για 2 ΣΕΛΙΔΕΣ!!
Δηλαδή ένας που θα έχει δουλέψει σε 3 εταιρίες 7-8 χρόνια πόσες σελίδες πρέπει να φτάξει; 22;;
με το βιογραφικό πουλάς τον εαυτό σου, αλλά οι πολλές λεπτομέρειες αποτελούν το βασικό λόγο να κοιτάξουν το επόμενο βιογραφικό από το δικό σου.
Από τη στιγμή που μιλάς για συνέντευξη, το βιογραφικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί σε βλέπουνε κιόλας Φάντη μου, οπότε σε κρίνουνε. Εκτός αν το βιογραφικό σου είναι τόσο καραμπινάτο που τότε κακώς συζητάς εδώ πώς να το φτιάξεις γιατί θα έπρεπε να ξέρεις.

Path ολόσωστος, αν και χαλάς πολλές γραμμές και γεμίζεις σελίδες.
Α, και φτιάξε δικό σου βιογραφικό, μην πάρεις έτοιμο φορμάτ. Δείχνει πως την ξέρεις την τέχνη του pc.

Και προς θεού....ΟΧΙ φωτογραφία εκτός αν το ζητάνε!!!

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Bourdeliaris καλή τύχη, αλλά να ξέρεις πως αν πας έτσι και για συνέντευξη στη δουλειά, είσαι κομμένος.
Έχω κόψει σαν εσένα στη συνέντευξη εγώ...ουυυυυυυυυυυυυυυυυ

A thanks που μου φτιάχνεις και τη ψυχολογία..αλλά μη φοβάσαι δε μασάω..θα πάω και θα σε διαψεύσω,όπως έχω κάνει κατά καιρούς και με άλλους που με υποτίμησαν. ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
A thanks που μου φτιάχνεις και τη ψυχολογία..αλλά μη φοβάσαι δε μασάω..θα πάω και θα σε διαψεύσω,όπως έχω κάνει κατά καιρούς και με άλλους που με υποτίμησαν. ;)
δεν υποτιμάω κανέναν.
δεν προσπαθώ να σου φτιάξω την ψυχολογία, αλλά προσπαθώ να σε προστατέψω από το να πας καβαλημένο καλάμι.
δεν σου λέω ψέματα, όντως έχω κόψει σαν εσένα πολλούς.

Υ.Γ. Εαν κάποιος έχει μάθει μια γλώσσα, ΝΑΙ, ακόμα και μετά από 7-8 χρόνια τη θυμάται και μπορεί να μιλήσει. Αν δεν μπορείς να τη μιλήσεις, τότε δεν την έχεις μάθει οπότε το πτυχίο μπορεί και να το αγόρασες. Σου μιλάω όπως σκέφτεται αυτός που σου παίρνει συνέντευξη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α οκ ...όχι τίποτα δεν έχω τελειώσει,απλά λέω να κάνω  ένα μεταπτυχιακό για να γνωρίσω κανά γκομενάκι..έτσι κι αλλιώς λεφτά έχω ..και δουλειά στρωμένη απ το μπαμπά ;)

μεγαλεεεεε
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom