jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
υπερ-μουναρος... κι'ας ειναι οτι θελει να'ναι !!!
αν δεν δοκιμάσεις απλά θα χάσεις πάρα πολλά..τρέχα Κασσάνδρας ακόμα και τώρα..εγγυημένα το καλυτερο κορμί της πόλης!!!υπερ-μουναρος... κι'ας ειναι οτι θελει να'ναι !!!
Απο κοντα ειναι καλυτερη.
;) ;) ;) ;) ;)
κ εγω θελωnai mwraki mou....tha se pethanw k tha se anastisw tautoxrona afou eisai k apo ta merh mou.... :-*
eisai kaula eisai telos..κ εγω θελω
τι τελος καυλα μου;eisai kaula eisai telos..
Βικαρα? Που εισαι σωματαρα μου?? Best ποδια στην Αθηνα!
Αν αρχισουμε να γραφουμε για ολα τα μερη του σωματος τις και γι'αυτην γενικα θα παμε σε πολλες σελιδεςγιατί ξέρεις πολλούς καλύτερους κώλους?
στο τσακ το γλυτώνεις το εγκεφαλικό όταν την έχεις στα τέσσερα
Εϊμαι λοιπόν την Παρασκευή κατά τις 5.30 το απόγευμα στη Μαβίλλη με φίλους και σκάει μύτη στο πρίπτερο απέναντι ο μούναρος η Βίκυ. Το τι έγινε με τα αρσενικά της παρέας δεν λέγεται..εγώ βέβαια το έπαιζα τσέχος, γιατί τα θηλυκά δεν πολυγουστάρανε.. αλλά ..τι καύλα ήταν αυτή πάλι ρε παιδιά!!! όσο για τρανσ κι έτσι ούτε που του πέρασε κανενός από το μυαλό.Αν αρχισουμε να γραφουμε για ολα τα μερη του σωματος τις και γι'αυτην γενικα θα παμε σε πολλες σελιδες
κριμα να μην ειμαι εκει να δω την καυλιαρα μουΕϊμαι λοιπόν την Παρασκευή κατά τις 5.30 το απόγευμα στη Μαβίλλη με φίλους και σκάει μύτη στο πρίπτερο απέναντι ο μούναρος η Βίκυ. Το τι έγινε με τα αρσενικά της παρέας δεν λέγεται..εγώ βέβαια το έπαιζα τσέχος, γιατί τα θηλυκά δεν πολυγουστάρανε.. αλλά ..τι καύλα ήταν αυτή πάλι ρε παιδιά!!! όσο για τρανσ κι έτσι ούτε που του πέρασε κανενός από το μυαλό.
Γιατι ημουνα σιγουρος, οτι καπου εδω θα σε πετυχω ? ? ?κριμα να μην ειμαι εκει να δω την καυλιαρα μου
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις αδυναμιες ειν αυτεςΓιατι ημουνα σιγουρος, οτι καπου εδω θα σε πετυχω ? ? ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μετακόμισε το Βικάκι, αλλά όπου και να πάει θα είναι πάντα το μεγαλύτερο αστέρι...
μεταγραφη Σπυρου πατση εαν δεν κανω λαθος