Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Στο τμήμα εταιρικών πελατών μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών...

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Τα λεφτά είναι καλά μόνο με την επίτευξη των στόχων και πάνω ...

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Η Βίκυ κάν

ει πιάτσα στην Συγγρού. Την είδα χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα λίγο μετά την Πάντειο στον παράδρομο

έτσι είναι ακριβώς. Τώρα αν είναι καλό ή κακό αυτό για μας δεν ξέρω...πιστέυω ότι είναι για την ίδια τουλάχιστον..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
ακόμα καλύτερα θα ήταν να δούλευε σαν call girl.. να μην τρέχουμε κέντρο και αν την βρούμε..

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
έτσι είναι ακριβώς. Τώρα αν είναι καλό ή κακό αυτό για μας δεν ξέρω...πιστέυω ότι είναι για την ίδια τουλάχιστον..

Ξέρουμε κάτι παραπάνω παίδες? Δηλαδή που γίνεται η όλη φάση, πόσο κοστίζει και τι ώρες παίζει εκεί? Ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε από τα στούντιο? Η πρώτη μου και μοναδική μου εμπειρία ήταν με την βίκυ όταν δούλευε στο Θησέως 40 πάνω! Πολλή καλή και πολλή όμορφη!

βικυυυ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Φεβ 2011
Like
2
Ξέρουμε κάτι παραπάνω παίδες? Δηλαδή που γίνεται η όλη φάση, πόσο κοστίζει και τι ώρες παίζει εκεί? Ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε από τα στούντιο? Η πρώτη μου και μοναδική μου εμπειρία ήταν με την βίκυ όταν δούλευε στο Θησέως 40 πάνω! Πολλή καλή και πολλή όμορφη!
kalhspera sas.stamathsa giati varethika...mou aresei perisotero na douleuw moni mou.douleuw opoies wres thelw.k gia na eimai poio kalh sth douleia mou giati arxhsa na kourazomai.k eprepe na kanw poio liga rantevou gia na eimai ok.auta.erriko souper to tragoudi baby..

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
kalhspera sas.stamathsa giati varethika...mou aresei perisotero na douleuw moni mou.douleuw opoies wres thelw.k gia na eimai poio kalh sth douleia mou giati arxhsa na kourazomai.k eprepe na kanw poio liga rantevou gia na eimai ok.auta.erriko souper to tragoudi baby..

Σαν call girl δουλεύεις ή κάνεις πιάτσα όπως γραφτηκε παραπάνω;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
δηλαδη τωρα που θε ερθω για καποιες δουλειες στην αθηνα
που μπορω να σε βρω;

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
για σενα παντα τα καλυτερα καυλα μου ατελειωτη

asiatis13

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Βικαρα μου και που σε βρισκουμε τωρα???

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Παιδες καλημερα!!! Η εν λογω θεα ηταν εχθες στη Συγγρου στο υψος του kinky opera!!!! Βικυ πρωτη φορα σε ειδα απο κοντα και ομολογουμενως εισαι καυλα ατελειωτη!!! :)

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
που είναι η βίκυ Ο Ε Ο ???

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6

Είσαι το καλύτερο παιδί. Καλά να περνάς!

asiatis13

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Βικυ που θα σε βρουμε κουκλα μου??

Stories

Νέο!

Stories