You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ από Studio De Paris κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 620
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
γιατι? εχει αιμορροιδες η ραγαδα?? για το πρωτο να αλλαξει διατροφη και να κοψει το αλκοολ και για το 2ο υπαρχει αλοιφη ..τοσο δυνατη(και ακριβη ,45€ στο φαρμακειο) που σου πονα το κεφαλι..Αλλα ας κανει και μια κωλονοσκοπηση...οχι ορθοσκοπηση..Εγω εκανα στο μετροπολιταν με μεθη..δεν καταλαβαινεις τιποτα.Κοιμασε και οταν ξυπνησεις εχει τελειωσει η εξεταση..και δεν σε πονα και ο κωλος σου!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
kala einai pragmata auta????den 8elw na kanw paidi mou..prepei na exw kati gia na mhn kanw..ti na euxaristw pantos 8a to exw sto mualo mou...gia to mellonγιατι? εχει αιμορροιδες η ραγαδα?? για το πρωτο να αλλαξει διατροφη και να κοψει το αλκοολ και για το 2ο υπαρχει αλοιφη ..τοσο δυνατη(και ακριβη ,45€ στο φαρμακειο) που σου πονα το κεφαλι..Αλλα ας κανει και μια κωλονοσκοπηση...οχι ορθοσκοπηση..Εγω εκανα στο μετροπολιταν με μεθη..δεν καταλαβαινεις τιποτα.Κοιμασε και οταν ξυπνησεις εχει τελειωσει η εξεταση..και δεν σε πονα και ο κωλος σου!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οντως.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
Μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως εχει δηλωσει και η ιδια παλιοτερα, εαν θυμαμαι καλα.
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
mia xara 8umase.to lew otan 8elw.na kanw k na lew ponaw k alles teeoies malakies den mou aresei..na to vgazw ksunw ston allon..Οντως.
Μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως εχει δηλωσει και η ιδια παλιοτερα, εαν θυμαμαι καλα.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
ας κανω μια φορα σεξ μαζι σου μια φορα και ας πεθανω μετα...mia xara 8umase.to lew otan 8elw.na kanw k na lew ponaw k alles teeoies malakies den mou aresei..na to vgazw ksunw ston allon..
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
nai mwraki mou....tha se pethanw k tha se anastisw tautoxrona afou eisai k apo ta merh mou.... :-*ας κανω μια φορα σεξ μαζι σου μια φορα και ας πεθανω μετα...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
σαλονικα και εσυ;nai mwraki mou....tha se pethanw k tha se anastisw tautoxrona afou eisai k apo ta merh mou.... :-*
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
auto mou arsei na trelenw oles ths poutses..kalo savvatokuriako..βικυυυ καβλιαρα εισαι ολα τα λεφτα μας τρελαινεις
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
ολη μερα ολη νυχτα
μούναρος!!!!!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
κ λιγα λεςμούναρος!!!!!!
κ λιγα λες
μπορεί από κοντά δεν την έχω δεί αλλά έχω πολύ καλές πληροφορίες
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
όλεεεεεεεε...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
μπορεί από κοντά δεν την έχω δεί αλλά έχω πολύ καλές πληροφορίες
Απο κοντα ειναι καλυτερη.
;) ;) ;) ;) ;)
βικυυυ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2011
- Like
- 2
se euxaristw polu..kurie cheyenne..Απο κοντα ειναι καλυτερη.
;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις