Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
γιατι? εχει αιμορροιδες η ραγαδα?? για το πρωτο να αλλαξει διατροφη και να κοψει το αλκοολ  και για το 2ο υπαρχει αλοιφη ..τοσο δυνατη(και ακριβη ,45€ στο φαρμακειο) που σου πονα το κεφαλι..Αλλα ας κανει και μια κωλονοσκοπηση...οχι ορθοσκοπηση..Εγω εκανα στο μετροπολιταν με μεθη..δεν καταλαβαινεις τιποτα.Κοιμασε και οταν ξυπνησεις εχει τελειωσει η εξεταση..και δεν σε πονα και ο κωλος σου!!

βικυυυ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
16 Φεβ 2011
Like
2
γιατι? εχει αιμορροιδες η ραγαδα?? για το πρωτο να αλλαξει διατροφη και να κοψει το αλκοολ  και για το 2ο υπαρχει αλοιφη ..τοσο δυνατη(και ακριβη ,45€ στο φαρμακειο) που σου πονα το κεφαλι..Αλλα ας κανει και μια κωλονοσκοπηση...οχι ορθοσκοπηση..Εγω εκανα στο μετροπολιταν με μεθη..δεν καταλαβαινεις τιποτα.Κοιμασε και οταν ξυπνησεις εχει τελειωσει η εξεταση..και δεν σε πονα και ο κωλος σου!!
kala einai pragmata auta????den 8elw na kanw paidi mou..prepei na exw kati gia na mhn kanw..ti na euxaristw pantos 8a to exw sto mualo mou...gia to mellon

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
Οντως.

Μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως εχει δηλωσει και η ιδια παλιοτερα, εαν θυμαμαι καλα.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
μωρακι μου που εισαι ποσο καιρο εχω να σε δω

santa