You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίασε τον μαθητή της και βιντεοσκόπησε την αποτρόπαιη πράξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ε βεβαια εσυ θες αραπιδες για αν το θεωρεις σοφττι κτηνωδια θεε μου
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι ηλιθια θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!KRISTINA
Χθες, 23:51
Ε! εδώ θα πω το χιλιοειπωμένο: κρεμάλα!!Αν είναι δυνατόν!!Η κατρακύλα δεν έχει όριο....![]()
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και βεβαια το 100% των ανδρων σκεφτεται το ΙΔΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ????
Και το μαλακισμενο το εγγλεζακι, 16 ετων, ξαναλεω, 16 ετων, και για οσους δεν το καταλαβαν, 16 ετων, α, δεν σας ειπα, 16 ετων, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΒΟΔΙ, πηγε και το ειπε στη....ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
Μαμααααααααααα? Με βιασε η δασκαλα μου.
Τι λαος θεε μου.
Και το μαλακισμενο το εγγλεζακι, 16 ετων, ξαναλεω, 16 ετων, και για οσους δεν το καταλαβαν, 16 ετων, α, δεν σας ειπα, 16 ετων, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΟ ΒΟΔΙ, πηγε και το ειπε στη....ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
Τι λαος θεε μου.
Και βεβαια το 100% των ανδρων σκεφτεται το ΙΔΙΟ.
Τι λαος θεε μου.
Αντρες. Μαλακες. Κοροιδα. Χανοι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Επιβεβαιωνομαι καθε μερα...Αντρες. Μαλακες. Κοροιδα. Χανοι.
![]()
πες το ψεματα!!!Επιβεβαιωνομαι καθε μερα...
(με ενα μ ή 2?)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ας ημουνα εγω στα 16 μου στην θεση του και θα γιτοταν μαχη.στα 16 μας τον παιζαμε για καποιες δασκαλες μας.Και βεβαια το 100% των ανδρων σκεφτεται το ΙΔΙΟ.
Τι λαος θεε μου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Με ενα.πες το ψεματα!!!
(με ενα μ ή 2?)
![]()
Για να ηταν δυο, θα επρεπε το θεμα της λεξης να ειναι χειλικο συμφωνο (π, β ή φ).
Παραδειγμα: Βλεπ-ω ==> Βλέμμα.
Εδώ ειναι ψεύδ-ομαι ==> ψεύ-σμα και κατά συναίρεση ψέμ-α.
πες το ψεματα!!!
(με ενα μ ή 2?)
![]()
ψεμματα, θα σου πω ψεματα πως γραφεται. Το λεξικο τοεχει και με τους 2 τροπους.???
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Γεια σου σιλβα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα απο πολυ πιο νωρις τον παιζαμε για δασκαλες...
εγω...(το χω ξαναπει)...σε ιδιαιτερο σπιτι πρωτη λυκειου τον ειχα παιξει με τη φοιτητρια που μου κανε μαθημα εκεινη την ωρα κι εχυσα και μεσα στη φορμα![]()
ελα ρε αλεκαρα!!Με ενα.
Για να ηταν δυο, θα επρεπε το θεμα της λεξης να ειναι χειλικο συμφωνο (π, β ή φ).
Παραδειγμα: Βλεπ-ω ==> Βλέμμα.
Εδώ ειναι ψεύδ-ομαι ==> ψεύ-σμα και κατά συναίρεση ψέμ-α.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
γεια mkaposan και καληνυχτα απο μενα!
Καληνυχταγεια mkaposan και καληνυχτα απο μενα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Σιγά όλοι οι ψολαράδες του enter και του alt-ctrl
! Που αν και αν...
Εντωμεταξύ πως φαίνεται η λιγουριά... " αχ και να το κανε σε μένα". Καλά ρε μόνο με ... αντίστροφο βιασμό υπάρχει περίπτωση να σας αγγίξει γυναίκα? ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτα τι τα λες εδω σε εμας?στο αγγλακι πεστα που του εφεξε να γαμησει ενα ωραιοα μουνι αλλα αντι να βαλει το δαχτυλο στο μελι εφτυσε μεσα.οσο για το τελευταιο δεν εχει σχεση με το θεμα καθολου.και ναι μακαρι να μου τυχαινε στα 16 μου με την γαλλικου ας πουμε και θα πεφτε πολυ γαμησι.παντως σε εχω μαθει πνευμα αντιλογιας να πεις το δικο σου και να επιμενεις.ας περνας μεσα απο τοιχο αντι για πορτα εκει εσυ παντα να εχεις δικιο.Σιγά όλοι οι ψολαράδες του enter και του alt-ctrl! Που αν και αν...
![]()
Εντωμεταξύ πως φαίνεται η λιγουριά... " αχ και να το κανε σε μένα". Καλά ρε μόνο με ... αντίστροφο βιασμό υπάρχει περίπτωση να σας αγγίξει γυναίκα?
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 224
- Εμφανίσεις
- 17K