You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έκλεβε τα εσώρουχα της γειτόνισσας!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.630
- Πόντοι
- 10.411
Στάνταρ μέλος της κοινότητας...Κιάτο: Έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσας και της έκλεβε τα εσώρουχα – Τον «τσάκωσε» στο υπνοδωμάτιο
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικού ήρθαν οι αστυνομικοί στο Κιάτο, καθώς χρειάστηκε να συλλάβουν έναν άνδρα ο οποίο έμπαινε στο σπίτι της γειτόνισσας και της έκλεβε τα εσώρουχα. Η γυναίκα τον «τσάκωσε» στο υπνοδωμάτιό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του korinthostv.gr, η γυναίκα κατάλαβε...www.newsbeast.gr
Ειναι ενας απο μας???
Ποσταρει στο παρακατω θρεντ???
Στριγκάκια από γυναίκες-κοπέλες μας - bourdela.com forum
Ας μοιραστουμε φωτο απο τα στριγκακια των θυληκων μας νην και πρωην!! Να τα φορουν ή σκετα.. Πλακα θα χει κ πιστευω πως ολες θα χουν στρινγκ απο τα jumbo :2funny: ανεβαζω κ καποιες φωτο της πρωην. Με χαμηλη αναλυση δυστηχος.www.bourdela.com
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.630
- Πόντοι
- 10.411
Όχι αλλά υπάρχει ντοκουμέντο με τον τυπάρα τι έκανε αφού τα έκλεβεφωτογραφια της καταγγελουσας εχουμε;
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.867
- Πόντοι
- 22.936
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.695
- Πόντοι
- 6.515
Ανθή Βούλγαρη: «Μου έκλεβαν κι εμένα τα εσώρουχα από την απλώστρα»
«Πήρα την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι, τελικά τα έκλεβε και εμένα ο γείτονας», είπε η παρουσιάστρια
www.protothema.gr
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.870
- Πόντοι
- 2.606
«Πήρα την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι, τελικά τα έκλεβε και εμένα ο γείτονας», είπε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr
ΣΧΟΛΙΑ:
Γείτονας31.03.2023, 08:36
Με στενεύουν λίγο
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.991
- Πόντοι
- 7.046
"Εκτός του ότι είναι κλοπή είναι και διεστραμμένη κλοπή."
«Πήρα την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι, τελικά τα έκλεβε και εμένα ο γείτονας», είπε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr
δηλαδή, υπαρχει κλοπή ηθικά σωστή, ανήθικη κλοπή, διεστραμμένη, και ούτω καθεξής;
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.012
- Πόντοι
- 746
χρειαζεται μηχανημα που θα αφαιρει τα μανταλακιαΈχω ένα μουνακι στο 3ο εγώ μένω στο 4ο σήμερα θα πάω να πάρω μια απόχη να της τσιμπάω τις στριγκαρες της!! Πάντως περνούμε ωραίες ιδέες εδώ μέσα!!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.991
- Πόντοι
- 7.046
Η επιστημονική ομάδα του μπου, εργάζεται νυχθημερόν για να επιλύσει τις τεχνικές δυσκολίες.χρειαζεται μηχανημα που θα αφαιρει τα μανταλακια
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.012
- Πόντοι
- 746
εγω σκεφτομαι να ανεβαινω/κατεβαινω ο ιδιος,σαν να κανω ορειβασιαΗ επιστημονική ομάδα του μπου, εργάζεται νυχθημερόν για να επιλύσει τις τεχνικές δυσκολίες.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.991
- Πόντοι
- 7.046
Ωραία ιδέα. Η γυμναστική είναι ωφέλιμη και για το σώμα και τις σεξουαλικές επιδόσεις.εγω σκεφτομαι να ανεβαινω/κατεβαινω ο ιδιος,σαν να κανω ορειβασια
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.012
- Πόντοι
- 746
δεχομαι και παραγγελιες.Δεν το κανω για λεφτα,το μονο που θελω ειναι να σας παραδιδω το αντικειμενο του ποθου 5 λεπτα αφοτου το βουταω (ναι,προκειται για κλοπη)Ωραία ιδέα. Η γυμναστική είναι ωφέλιμη και για το σώμα και τις σεξουαλικές επιδόσεις.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.991
- Πόντοι
- 7.046
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν, ο τύπος που παίρνει το βρακάκι, να αφήνει και το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο... Πού ξέρωμεν ότι η κυρία δεν θα μείνει ξεβράκωτη;;; Μπορεί να είναι το μοναδικό της διασωθέν βρακάκι. Επιπλέον, θα θεωρείται και μια κανονική συναλλαγή, όχι κλέψιμο.δεχομαι και παραγγελιες.Δεν το κανω για λεφτα,το μονο που θελω ειναι να σας παραδιδω το αντικειμενο του ποθου 5 λεπτα αφοτου το βουταω (ναι,προκειται για κλοπη)
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.012
- Πόντοι
- 746
η καλυτερα 1 καινουριο βρακιΤο καλύτερο βέβαια θα ήταν, ο τύπος που παίρνει το βρακάκι, να αφήνει και το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο... Πού ξέρωμεν ότι η κυρία δεν θα μείνει ξεβράκωτη;;; Μπορεί να είναι το μοναδικό της διασωθέν βρακάκι. Επιπλέον, θα θεωρείται και μια κανονική συναλλαγή, όχι κλέψιμο.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.991
- Πόντοι
- 7.046
Αυτό βέβαια προϋποθέτει να ξέρεις τις διαστάσεις της γειτόνισσας αφενός, και αφετέρου, το... γούστο της στα εσώρουχα...η καλυτερα 1 καινουριο βρακι