Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
εσυ βρες μελαχρινη περουκα ... σου εχουμε ειδικη αποστολήΈχω και εγώ ινστα ξαδέρφης. Με ένα 100€. Θες;
εσυ βρες μελαχρινη περουκα ... σου εχουμε ειδικη αποστολήΈχω και εγώ ινστα ξαδέρφης. Με ένα 100€. Θες;
μα ειναι εντελως μαλάκας .. εχασε το κονέ και απο τις 2 .... τις γειωσε και τις 2 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ..Πάντως, τύπε Μαρκήσιε, δεν έπρεπε να της κόψεις τελείως και την καλημέρα! Μια μαλακία έγινε, το ευχαριστηθήκατε, εντάξει ρε φίλε, μια τυπική σχέση ας κρατούσες σαν συγγενή σου, δεν είστε και εχθροί!
Βέβαια, δεν μου έτυχε κάτι αντίστοιχο σε τέτοιο βαθμό, κάτι ξώφαλτσα μόνο.
Η ξαδέρφη είναι τρανς;εσυ βρες μελαχρινη περουκα ... σου εχουμε ειδικη αποστολή
Πάντως, τύπε Μαρκήσιε, δεν έπρεπε να της κόψεις τελείως και την καλημέρα! Μια μαλακία έγινε, το ευχαριστηθήκατε, εντάξει ρε φίλε, μια τυπική σχέση ας κρατούσες σαν συγγενή σου, δεν είστε και εχθροί!
Δεν γνωριζουμε , ενα τσιμπουκι του πηρε .... αλλα λιγη σημασία εχει τωρα αυτο , εσυ να εισαι ετοιμος για την αποστολη !! Είναι χάλια ο αλλοςΗ ξαδέρφη είναι τρανς;
Αν όχι, λυπάμαι, δεν κάνω.
Άστο φίλε... κοκκινομάλα φυσική, ΜΟΥΝΑΡΟΣ απίστευτος στα νιάτα της, χάζευαν όλοι στο δρόμο... Ας το αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι...Τύπε στείλε τηλ του ξώφαλτσου ... κώλο δίνει ? Γιατί του Marquis δεν δίνει ... βέβαια είναι ξανθιά η καριόλα και κερδάει πόντους
βεβαια ειπε μοιαζει της Ντορεττας που αυτη λιγο τραβελοφερνει , οπότε πρέπει να περνας το καστινγκ τυπε .. εισαι τυχεροςΗ ξαδέρφη είναι τρανς;
Αν όχι, λυπάμαι, δεν κάνω.
Τύπε Μανιάτες είμαστε....Πάντως, τύπε Μαρκήσιε, δεν έπρεπε να της κόψεις τελείως και την καλημέρα! Μια μαλακία έγινε, το ευχαριστηθήκατε, εντάξει ρε φίλε, μια τυπική σχέση ας κρατούσες σαν συγγενή σου, δεν είστε και εχθροί!
Άστο φίλε... κοκκινομάλα φυσική, ΜΟΥΝΑΡΟΣ απίστευτος στα νιάτα της, χάζευαν όλοι στο δρόμο... Ας το αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι...
Στο κορμί....βεβαια ειπε μοιαζει της Ντορεττας που αυτη λιγο τραβελοφερνει , οπότε πρέπει να περνας το καστινγκ τυπε .. εισαι τυχερος
Τύπε Μανιάτες είμαστε....
Είναι πολύ βαρύ αυτό..
Στο κορμί....
Τώρα είναι κάπου στα 43, ακόμη όμορφη και ωραία, προσέχει το σώμα της, αλλά αν την έβλεπες στα 20 της, θα τον έπαιζες κάθε βράδυ.Μπαγιάτεψε κι αυτή ? Ρε μαλάκες όλο φρέσκα νέα φέρνετε στο κωλοσάιτ να πούμε ? Μας έχουν ρίξει οι εξελίξεις 3 γύρους
Σε καταλαβαίνω αλλά δεν πάω με μάρκαλους.Ίδιος εσύ το μουνέτο η ξαρδέρφη, απλά ξυρισμένο μουστάκι ?
Ξαφνικά μου πέρασε η όρεξη για ξαδέρφη
κατσε μην φυγεις ... ετοιμαζονται οι πίνακεςεπεσε το επιπεδο.... γινατε παλι τα γουρουνια που ολοι ξερουμε
ποσταρε ρε καριολη αν εχεις κωλο μια φωτο της πινεζαςετσι μπραβο ... δωσε οδηγιες για να ετοιμαζεται ο Ωριων
GDPRποσταρε ρε καριολη αν εχεις κωλο μια φωτο της πινεζας
Κατσίκες ή άλογα ?Σε καταλαβαίνω αλλά δεν πάω με μάρκαλους.
Τώρα είναι κάπου στα 43, ακόμη όμορφη και ωραία, προσέχει το σώμα της, αλλά αν την έβλεπες στα 20 της, θα τον έπαιζες κάθε βράδυ.