celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Nα μεταφερθει στο αλλο με την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΗ φίλη δεν έστειλε κανέναν μύν....
Nα μεταφερθει στο αλλο με την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΗ φίλη δεν έστειλε κανέναν μύν....
Τι να επιβεβαιώσω ρε τύπε?
Τα @@ μου?
Δεν υπήρξε διείσδυση....
Με το ρόπαλο...Μόνο με το μεγάλο ρόπαλο κάτι έγινε
Auto....Nα μεταφερθει στο αλλο με την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
Δεν κάνω τέτοια πράγματα....Δε ν μπορούσες μωρμαλάκα κι εσύ να κρατηθείς λίγο παραπάνω να της τονε βάλεις λίγο ?
Μια πίπα σας κάνουνε εκείθε πέρα στα παρκάκια και χύνεται στο πιτς φυτίλι ... ορίστε τώρα καταστράφηκε όλη η ιστορία
Καλά στα χώνει ο Νιπλης
δεν θα με αντιγραφεις εμενα γιατι θα σεΕπειδη παρακολουθει αρκετος κοσμος,προτεινεται αυτο
Tetris (2023) - IMDb
Σε εχω ιγκνορ λιστδεν θα με αντιγραφεις εμενα γιατι θα σε
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές - Page 616
Αντί Προλόγου Πολύ μου τη σπάνε και για πολύ καιρό οι περισσότεροι κριτικοί κινηματογράφου. Και το πιο παράξενο ότι πολύς κόσμος (αρκετός αν θέλετε...) διαφωνεί με τις κωλοκριτικές τους. Και όμως Φυλλάδες και Περιοδικά εκεί, με ένα κριτικό και την...www.bourdela.com
Σε εχω ιγκνορ λιστ
Τόσο πολύ... πετσοκομμένος, ευνουχισμένος; Τύπε, όλοι μας περάσαμε τέτοιες φάσεις, λίγο πολύ.Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Δροσερός;;;Αυτός είναι τέρμα μπούστης....
Πιο πιθανό να πίπωνε γκόμενο ξαδέρφης στις τουαλέτες Αργυρού....
Δεν κάνω τέτοια πράγματα....
Με τέτοια ξαδέρφη έπρεπε να ήσαταν από την Alabama ... τότε όλα θα ήταν φυσιολογικότατα
Καμμια σχέση με τον ιππότη αυτό που λές.....Τόσο πολύ... πετσοκομμένος, ευνουχισμένος; Τύπε, όλοι μας περάσαμε τέτοιες φάσεις, λίγο πολύ.
Δροσερός;;;
Αν ναι, γιατί οι γυναίκες λυσσάνε με δαύτους, ενώ ξέρουν ότι δεν τους αρέσει το νινί;
Ρέντνεκ(ουάϊτ τράς) σε τροχόσπιτα έξω από την πόλη.....Με τέτοια ξαδέρφη έπρεπε να ήσαταν από την Alabama ... τότε όλα θα ήταν φυσιολογικότατα
Γενικά μιλούσα... Οι περισσότερες έτσι κάνουν, τρελαίνονται με την εμφάνιση των δροσερών***, ενώ ξέρουν ότι, δεν τους ενδιαφέρει το μουνί. Αυτή είναι η απορία μου, όσο όμορφος και να είναι κάποιος, αφού ξέρεις τι ζητάει, τι ασχολείσαι κυρά μου;Καμμια σχέση με τον ιππότη αυτό που λές.....
Μόνο ένας κατάλαβε....
Που τις είδες να λυσσάνε με τον μπούστη?
Ρέντνεκ(ουάϊτ τράς) σε τροχόσπιτα έξω από την πόλη.....
Το καμμία σχέση ήταν απάντηση στο πετσοκομμένος....Γενικά μιλούσα... Οι περισσότερες έτσι κάνουν, τρελαίνονται με την εμφάνιση των δροσερών***, ενώ ξέρουν ότι, δεν τους ενδιαφέρει το μουνί. Αυτή είναι η απορία μου, όσο όμορφος και να είναι κάποιος, αφού ξέρεις τι ζητάει, τι ασχολείσαι κυρά μου;
***όπως οι γυναίκες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους, έτσι κάνουν και οι δροσεροί, θέλουν να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα, με γυναικείο εγωϊσμό και τρόπο, περπάτημα, κ.λ.π.
Μην μου πεις ότι δεν αρέσει ο Παπακαλιάτης στις γυναίκες;;;;;;;;;;;;
Τελικά, είναι ή δεν είναι, τι ισχύει;
και που ξερουμε οτι ο ξαδερφος της τον εχωσε τελικα και οχι κανενας αλλος?!!!"Όταν ξύπνησε στο διαμέρισμα που διαμένει είχε έντονο πόνο στα γεννητικά της όργανα και την περιοχή του πρωκτού και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της".......
κωλομπαράς ο ξάδερφος.....
22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο ξάδερφός της σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη
Θύμα βιασμού σε τουαλέτα ενός κλαμπ της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από τον 26χρονο ξάδερφό της. Η καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου χθες και, σύμφωνα με αυτήν, η 22χρονη ενώ βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κλαμπ με τον ξάδερφό της πήγαν μαζί...www.newsbeast.gr
Άμα της τον έβαζε θα ήταν αιμομιξία, ενώ τώρα είναι πεολειξία...Δε ν μπορούσες μωρμαλάκα κι εσύ να κρατηθείς λίγο παραπάνω να της τονε βάλεις λίγο ?