"πόσταρε ρε καριόλη, αν έχεις φωτό, τον κώλο της πινέζας"ποσταρε ρε καριολη αν εχεις κωλο μια φωτο της πινεζας
σωστότερα
"πόσταρε ρε καριόλη, αν έχεις φωτό, τον κώλο της πινέζας"ποσταρε ρε καριολη αν εχεις κωλο μια φωτο της πινεζας
εννοειται και ειχε καυλωσει !!Χμμμ.
Έπαιξε ρόλο λέτε που της εκθείαζα την κορμάρα της τρελοξαδέρφης?
Είχε καυλώσει τόσο πολύ με το σκηνικό με την φίλη?
Και ο γκόμενος που είχε ήταν εμφανίσιμος αρκετά και καλό κορμί,50άρης αυτός.....
Μάλλον είχε λύσσα.....
Ασταδιάλα,καλά έκανα....
Με είχε σταυρώσει να με κάνει γαύρο ενώ από όλη την οικογένεια μόνο αυτή ήταν κόκκινη.....
Τράγους....Κατσίκες ή άλογα ?
(πρόσεχε τις λες και τις ρίζες των λέξεων που λες)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα απωθημένο που έχω είναι ότι δε γνώρισα ποτε κοκκινομάλλα φυσική. Και τώρα που κάνουν όλες λέιζερ δεν υπάρχει περίπτωση......Άστο φίλε... κοκκινομάλα φυσική, ΜΟΥΝΑΡΟΣ απίστευτος στα νιάτα της, χάζευαν όλοι στο δρόμο... Ας το αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι...
ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗΜε είχε σταυρώσει να με κάνει γαύρο ενώ από όλη την οικογένεια μόνο αυτή ήταν κόκκινη.....
Μαλακας ήμουν σαφώς,παρτούζα δεν έπαιζε με την καμμία....εννοειται και ειχε καυλωσει !!
Παρτουζα θα τις επαιρνες , ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ !!
Τύπε με τέτοιο καιρό που χει στη Σκωτία με το που θα πέταγες έξω το γιακουμή θα έσκαγε στα γέλια η κοκκινομάλλαΈνα απωθημένο που έχω είναι ότι δε γνώρισα ποτε κοκκινομάλλα φυσική. Και τώρα που κάνουν όλες λέιζερ δεν υπάρχει περίπτωση......
Άσε που πλέον με αηδιάζει το τριχωτό μουνάκι. Αλλά μου έμεινε το πως θα ηταν η φάση με καμία κοκκινομάλλα Σκωτσεζα, σε κανένα κάστρο στα Χάιλαντς, να γλείφω και να φτυνω κόκκινες τριχουλες.
Ασε τυπε δεν εισαι να κανεις υποθεσεις και να πεφτεις μέσα .. κοιτα μόνο που κατέληξες ....Μαλακας ήμουν σαφώς,παρτούζα δεν έπαιζε με την καμμία....
Κατήντησα μανωλάκης γτχ μου....
Με έσωσε το bou να ξέρεις....Ασε τυπε δεν εισαι να κανεις υποθεσεις και να πεφτεις μέσα .. κοιτα μόνο που κατέληξες ....
Και να μην επαιζε παρτουζα (πραγμα απιθανο) θα τις ξεκωλιαζες εναλλάξ ΑΝΕΤΑ
Το σκεφτηκα κι αυτό. Είχα βρει τη λύση. Θα βαρουσα μια ψιλή στα γρηγορα κοντά στο τζάκι και μόλις εστρωνε χαρακτήρα ο γιακουμης, θα σήκωνα το κιλτ. Μετά θα έκοβα αντίδραση. Αν δε γελούσε θα έριχνα κανένα γλωσσοφιλο. Αν ξεκαρδιζόταν θα έλεγα το κλασσικό "πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό" και θα πήγαινα βουρ για το κόκκινο θαμνακι. Μολις ξεκινούσα το γλειψιμο σιγά μη σκεφτοταν το μαραμένο γιακουμή μου.Τύπε με τέτοιο καιρό που χει στη Σκωτία με το που θα πέταγες έξω το γιακουμή θα έσκαγε στα γέλια η κοκκινομάλλα
Ναι το πηραμε χαμπαρι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑΜε έσωσες το bou να ξέρεις....
Βοήθησε να την ξεχάσω γρήγορα....
TrueΤο σκεφτηκα κι αυτό. Είχα βρει τη λύση. Θα βαρουσα μια ψιλή στα γρηγορα κοντά στο τζάκι και μόλις εστρωνε χαρακτήρα ο γιακουμης, θα σήκωνα το κιλτ. Μετά θα έκοβα αντίδραση. Αν δε γελούσε θα έριχνα κανένα γλωσσοφιλο. Αν ξεκαρδιζόταν θα έλεγα το κλασσικό "πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό" και θα πήγαινα βουρ για το κόκκινο θαμνακι. Μολις ξεκινούσα το γλειψιμο σιγά μη σκεφτοταν το μαραμένο γιακουμή μου.
Να, κι ο Μαρκήσιος μόλις άρχισε να ρουφάει η hoover ουτε δέκα λεπτά δεν άντεξε. Ανάθεμα κι αν ξέρει αν η ξαδέρφη είχε μουσκεψει κάτω. Το μυαλό του ηταν στο γλειψιμο.
Τύπε Σκωτία είναι ... βάλε και κανά δράκο στο κάστροΤο σκεφτηκα κι αυτό. Είχα βρει τη λύση. Θα βαρουσα μια ψιλή στα γρηγορα κοντά στο τζάκι και μόλις εστρωνε χαρακτήρα ο γιακουμης, θα σήκωνα το κιλτ. Μετά θα έκοβα αντίδραση. Αν δε γελούσε θα έριχνα κανένα γλωσσοφιλο. Αν ξεκαρδιζόταν θα έλεγα το κλασσικό "πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό" και θα πήγαινα βουρ για το κόκκινο θαμνακι. Μολις ξεκινούσα το γλειψιμο σιγά μη σκεφτοταν το μαραμένο γιακουμή μου.
Να, κι ο Μαρκήσιος μόλις άρχισε να ρουφάει η hoover ουτε δέκα λεπτά δεν άντεξε. Ανάθεμα κι αν ξέρει αν η ξαδέρφη είχε μουσκεψει κάτω. Το μυαλό του ηταν στο γλειψιμο.
Δεν σε φτάνω ακόμα σε πάθος και ρομαντισμό.....εισαι αναγεννησιακος καλλιτεχνης ρε πουστη μου
μου φαίνεται ότι δεν κατανοείς ότι μέσα στις κοσμοϊστορικές αλλαγές που γίνονται στη Δύση, είναι και το να μπορεί να κατηγορήσει οποιαδήποτε γυναίκα οποιονδήποτε άντρα για βιασμό, και να του καταστρέψει τη ζωήΠαγκοσμίως γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές και εδώ στο μπουρδέλο ασχολούμαστε όλη μέρα με το ποιος βίασε ή "βίασε" ποια
Έχω βαρεθεί ρε τύποι να ακούω για μουνιά κωλιά βυζιά και πούτσους ανήλικων, ενήλικων και πεθαμένων στην τβ και παντού, τπτ άλλο δεν έχουν να ασχοληθούν?
Δεν σε φτάνω ακόμα σε πάθος και ρομαντισμό.....
Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....