Νέα

Την βίασε ο ξάδερφός της σε club!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.065
Πόντοι
6.236

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Χμμμ.
Έπαιξε ρόλο λέτε που της εκθείαζα την κορμάρα της τρελοξαδέρφης?

Είχε καυλώσει τόσο πολύ με το σκηνικό με την φίλη?
Και ο γκόμενος που είχε ήταν εμφανίσιμος αρκετά και καλό κορμί,50άρης αυτός.....

Μάλλον είχε λύσσα.....
Ασταδιάλα,καλά έκανα....

Με είχε σταυρώσει να με κάνει γαύρο ενώ από όλη την οικογένεια μόνο αυτή ήταν κόκκινη.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Χμμμ.
Έπαιξε ρόλο λέτε που της εκθείαζα την κορμάρα της τρελοξαδέρφης?

Είχε καυλώσει τόσο πολύ με το σκηνικό με την φίλη?
Και ο γκόμενος που είχε ήταν εμφανίσιμος αρκετά και καλό κορμί,50άρης αυτός.....

Μάλλον είχε λύσσα.....
Ασταδιάλα,καλά έκανα....

Με είχε σταυρώσει να με κάνει γαύρο ενώ από όλη την οικογένεια μόνο αυτή ήταν κόκκινη.....
εννοειται και ειχε καυλωσει !!
Παρτουζα θα τις επαιρνες , ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ !!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Κατσίκες ή άλογα ? :confused:
(πρόσεχε τις λες και τις ρίζες των λέξεων που λες)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:wanker:
Τράγους....

Δεν πάω με άντρες ρε.....
Το είπα ποιμενικά πρίν....

:2funny:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Άστο φίλε... κοκκινομάλα φυσική, ΜΟΥΝΑΡΟΣ απίστευτος στα νιάτα της, χάζευαν όλοι στο δρόμο... Ας το αφήσουμε να το πάρει το ποτάμι...
Ένα απωθημένο που έχω είναι ότι δε γνώρισα ποτε κοκκινομάλλα φυσική. Και τώρα που κάνουν όλες λέιζερ δεν υπάρχει περίπτωση......
Άσε που πλέον με αηδιάζει το τριχωτό μουνάκι. Αλλά μου έμεινε το πως θα ηταν η φάση με καμία κοκκινομάλλα Σκωτσεζα, σε κανένα κάστρο στα Χάιλαντς, να γλείφω και να φτυνω κόκκινες τριχουλες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
εννοειται και ειχε καυλωσει !!
Παρτουζα θα τις επαιρνες , ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ !!
Μαλακας ήμουν σαφώς,παρτούζα δεν έπαιζε με την καμμία....
Κατήντησα μανωλάκης γτχ μου....

:confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Ένα απωθημένο που έχω είναι ότι δε γνώρισα ποτε κοκκινομάλλα φυσική. Και τώρα που κάνουν όλες λέιζερ δεν υπάρχει περίπτωση......
Άσε που πλέον με αηδιάζει το τριχωτό μουνάκι. Αλλά μου έμεινε το πως θα ηταν η φάση με καμία κοκκινομάλλα Σκωτσεζα, σε κανένα κάστρο στα Χάιλαντς, να γλείφω και να φτυνω κόκκινες τριχουλες.
Τύπε με τέτοιο καιρό που χει στη Σκωτία με το που θα πέταγες έξω το γιακουμή θα έσκαγε στα γέλια η κοκκινομάλλα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Μαλακας ήμουν σαφώς,παρτούζα δεν έπαιζε με την καμμία....
Κατήντησα μανωλάκης γτχ μου....

:confused:
Ασε τυπε δεν εισαι να κανεις υποθεσεις και να πεφτεις μέσα .. κοιτα μόνο που κατέληξες ....
Και να μην επαιζε παρτουζα (πραγμα απιθανο) θα τις ξεκωλιαζες εναλλάξ ΑΝΕΤΑ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ασε τυπε δεν εισαι να κανεις υποθεσεις και να πεφτεις μέσα .. κοιτα μόνο που κατέληξες ....
Και να μην επαιζε παρτουζα (πραγμα απιθανο) θα τις ξεκωλιαζες εναλλάξ ΑΝΕΤΑ
Με έσωσε το bou να ξέρεις....
Βοήθησε να την ξεχάσω γρήγορα....

:grouphug:

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Τύπε με τέτοιο καιρό που χει στη Σκωτία με το που θα πέταγες έξω το γιακουμή θα έσκαγε στα γέλια η κοκκινομάλλα :confused:
Το σκεφτηκα κι αυτό. Είχα βρει τη λύση. Θα βαρουσα μια ψιλή στα γρηγορα κοντά στο τζάκι και μόλις εστρωνε χαρακτήρα ο γιακουμης, θα σήκωνα το κιλτ. Μετά θα έκοβα αντίδραση. Αν δε γελούσε θα έριχνα κανένα γλωσσοφιλο. Αν ξεκαρδιζόταν θα έλεγα το κλασσικό "πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό" και θα πήγαινα βουρ για το κόκκινο θαμνακι. Μολις ξεκινούσα το γλειψιμο σιγά μη σκεφτοταν το μαραμένο γιακουμή μου.
Να, κι ο Μαρκήσιος μόλις άρχισε να ρουφάει η hoover ουτε δέκα λεπτά δεν άντεξε. Ανάθεμα κι αν ξέρει αν η ξαδέρφη είχε μουσκεψει κάτω. Το μυαλό του ηταν στο γλειψιμο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Το σκεφτηκα κι αυτό. Είχα βρει τη λύση. Θα βαρουσα μια ψιλή στα γρηγορα κοντά στο τζάκι και μόλις εστρωνε χαρακτήρα ο γιακουμης, θα σήκωνα το κιλτ. Μετά θα έκοβα αντίδραση. Αν δε γελούσε θα έριχνα κανένα γλωσσοφιλο. Αν ξεκαρδιζόταν θα έλεγα το κλασσικό "πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό" και θα πήγαινα βουρ για το κόκκινο θαμνακι. Μολις ξεκινούσα το γλειψιμο σιγά μη σκεφτοταν το μαραμένο γιακουμή μου.
Να, κι ο Μαρκήσιος μόλις άρχισε να ρουφάει η hoover ουτε δέκα λεπτά δεν άντεξε. Ανάθεμα κι αν ξέρει αν η ξαδέρφη είχε μουσκεψει κάτω. Το μυαλό του ηταν στο γλειψιμο.
True

Και στο λέω εγώ που πεθαίνω να γεύομαι αυτό το γλυκό και ευωδιαστό θαύμα της φύσης....

Έπρεπε να αδειάσουν τα πρησμένα αρχίδια απο την συσσωρευμένη καύλα του Λυκαβηττού.....

thanks hello GIF by PLAYMOBIL

• Like
Αντιδράσεις: resp

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Τύπε Σκωτία είναι ... βάλε και κανά δράκο στο κάστρο :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506
εισαι αναγεννησιακος καλλιτεχνης ρε πουστη μου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Παγκοσμίως γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές και εδώ στο μπουρδέλο ασχολούμαστε όλη μέρα με το ποιος βίασε ή "βίασε" ποια :2funny::2funny::2funny:

Έχω βαρεθεί ρε τύποι να ακούω για μουνιά κωλιά βυζιά και πούτσους ανήλικων, ενήλικων και πεθαμένων στην τβ και παντού, τπτ άλλο δεν έχουν να ασχοληθούν? :shit::shit::shit:
μου φαίνεται ότι δεν κατανοείς ότι μέσα στις κοσμοϊστορικές αλλαγές που γίνονται στη Δύση, είναι και το να μπορεί να κατηγορήσει οποιαδήποτε γυναίκα οποιονδήποτε άντρα για βιασμό, και να του καταστρέψει τη ζωή

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....

Fs28rUoXoAAMeuk.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom