ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Μόντυ Πάιθονς;Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Μόντυ Πάιθονς;Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Αν έβαλα λέει.....Τύπε Σκωτία είναι ... βάλε και κανά δράκο στο κάστρο
Μοντελιστης ιστορικής φιγούρας. Κόβεις χέρια και πόδια γιατί δε σε βολεύουν, αλλάζεις στάση με προσθήκες resin και ξανατοποθετεις, για να αποδώσεις στη φιγουρα τη στάση και το χαρακτήρα που επιθυμείς, ειτε σε ατομική βινιετα ειτε σε διοραμα.Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Αν έβαλα λέει.....
Boxing Helena?Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Πωωωω, τι μου θύμισες τωρα;Γαμάει ... όπως και τα
BLAIR ATHOL - BOWMORE - DALMORE - HIGHLAND PARK - JURA - KILCHOMAN - LOCH LOMOND - MILLBURN - OBAN - OLD PULTENEY - SINGLETON - SPEYSIDE - TAMNAVULIN - TULLIBARDINE
Πωωωω, τι μου θύμισες τωρα;
Άλλο απωθημένο.
Πολλά, πολλά χρόνια πριν, είχαμε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία. Αυτή για να μας ευχαριστήσει οργάνωσε ταξίδι στη Σκωτία, με βασικό θέμα ουίσκυ και τοπικά αποστακτήρια. Δεν πήγα γιατί ήμουν κοντά σε συμφωνία με άλλη εταιρεία και δε μπορούσα να λείψω ενόσω διαρκούσε η διαπραγμάτευση. Έστειλα άλλον στη θέση μου. Θα πάω στην επόμενη ευκαιρία είπα. Δεν υπήρξε όμως. Κι αυτός που έστειλα μου περιέγραψε το ταξίδι με μία λέξη: μαγικό!
Δεν είναι να αφήνεις ευκαιρία στη ζωή. Δεν ξέρεις αν θα υπάρξει δεύτερη και θα σου μείνει και το απωθημένο.
Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός
"σε ξαδερφη και σε θειά
δεκα πόντους πιο βαθιά".
Θα σε βρουν σε κανά φαράγγι..Τύπε Μανιάτες είμαστε....
Είναι πολύ βαρύ αυτό..
θα σταματησεις να τον παιζεις επειδη δεν καταφερες να γαμησεις την ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ;Όποιος καταλαβαίνει το παρακάτω είναι δικός μου....
Άλλη γεύση η κόκκινη τρίχα.. θυμίζει λίγο μπαρμπούνι!Ένα απωθημένο που έχω είναι ότι δε γνώρισα ποτε κοκκινομάλλα φυσική. Και τώρα που κάνουν όλες λέιζερ δεν υπάρχει περίπτωση......
Άσε που πλέον με αηδιάζει το τριχωτό μουνάκι. Αλλά μου έμεινε το πως θα ηταν η φάση με καμία κοκκινομάλλα Σκωτσεζα, σε κανένα κάστρο στα Χάιλαντς, να γλείφω και να φτυνω κόκκινες τριχουλες.
Παπακαλιάτης =Μαρκήσιος δε σαδΜάλλον ο Παπακαλιάτης τα σκέφτηκε όλα αυτά.
Τι μαλάκας είσαι.....θα σταματησεις να τον παιζεις επειδη δεν καταφερες να γαμησεις την ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ;
ΥΓ Καλα θα κάνεις
Αυτός είναι τέρμα μπούστης....Παπακαλιάτης =Μαρκήσιος δε σαδ
Θα ξεμαλιαζονταν με την ξαδέρφη για τον γυμνασμενο 50ρη.. ( δεν το ήξερα ότι είναι δροσερός - τότε δεν είσαι ο Παπακαλιάτης)Αυτός είναι τέρμα μπούστης....
Πιο πιθανό να πίπωνε γκόμενο ξαδέρφης στις τουαλέτες Αργυρού....
κατσε να χυσει ο κοσμος , ειναι πολλοι μέσα
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (25 μέλη και 84 επισκέπτες)
Τι να επιβεβαιώσω ρε τύπε?
Μαρκήσιος τώρα χαζεύει την κυρία με την ομπρέλα και τη λίμνη με τα νούφαρα.
Μπας και ψήφισε Μητσοτάκη και μας το λέει πλαγίως;θα σταματησεις να τον παιζεις επειδη δεν καταφερες να γαμησεις την ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ;
ΥΓ Καλα θα κάνεις
Σε καλό δρόμο είσαι....Μαρκήσιος τώρα χαζεύει την κυρία με την ομπρέλα και τη λίμνη με τα νούφαρα.