diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 320
- Πόντοι
- 186
Αισχος !!εμενα ποτε δε μου ετυχε κατι τετοιο στα μαθητικα μου χρονια![]()
Αισχος !!εμενα ποτε δε μου ετυχε κατι τετοιο στα μαθητικα μου χρονια![]()
και εγω το ιδιο ακριβως διομηδη.τελικα ειμαστε ελληναραδες...πιστεψε με ολοι το ιδιο σκεφτομαστε... και η συγκεκριμενη φαινεται καλη...
ο τυπος σε [glow=red,2,300]3-4χρονια[/glow] που θα καταλαβει ποσο τυχερος ηταν θα κλαψει με μαυρο δακρυ...![]()
![]()
3-4 χρονια; πολυ λες. αυτος ειναι ηδη 16 χρονων. σε κανα μηνα θα τον παιζει εις αναμνηση τον στιγμων που εζησε...
ο τυπος σε 3-4 χρονια που θα καταλαβει ποσο τυχερος ηταν θα κλαψει με μαυρο δακρυ...![]()
![]()
κοιτα ρε μαλακα τα αγγλακια τα φλωρια.εγω θα της ελεγα να επαιρνε αντισυλιπτικα μονο για να μην την γκαστρωνα.η δασκαλα..
Μηπως τον στραπονιασελεω μηπως ?
![]()
KRISTINAολα τα λεφτα ειναι τα 2 σχολια απο κατω, δειτε τι μαλακιες λεει η τυπισσα και πως αντιδρα ο ανδρας![]()
ολα τα λεφτα ειναι τα 2 σχολια απο κατω, δειτε τι μαλακιες λεει η τυπισσα και πως αντιδρα ο ανδρας![]()
:S :S :S :S
''KRISTINA
Χθες, 23:51
Ε! εδώ θα πω το χιλιοειπωμένο: κρεμάλα!!Αν είναι δυνατόν!!Η κατρακύλα δεν έχει όριο....''
Συμφωνω με την γκομενα...κρεμαλα στον πιτσιρικα.!!![]()
![]()
Γινεται να τον βιασει αλλιως ...?
Οταν μιλαε για βιασμο καποιου αρσενικου νομιζω αυτο εννοουμε...
Δεν τα λεει ολα![]()
''KRISTINA
Χθες, 23:51
Ε! εδώ θα πω το χιλιοειπωμένο: κρεμάλα!!Αν είναι δυνατόν!!Η κατρακύλα δεν έχει όριο....''
Συμφωνω με την γκομενα...κρεμαλα στον πιτσιρικα.!!![]()
![]()
του εκανε φυσιολογικη πραξη παραπλανώντας τον λογω του ευαίσθητου της ηλικιας για να ικανοποιήσει τις ορεξεις τις..Γινεται να τον βιασει αλλιως ...?
Οταν μιλαε για βιασμο καποιου αρσενικου νομιζω αυτο εννοουμε...
Δεν τα λεει ολα![]()