Διαγραμμένο μέλος 159862
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2015
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Τι βενζινη βαζετε στα οχηματα σας? εχετε δει διαφορα με την 100αρα οσοι την χρησιμοποιουν,επισης ειχατε ποτε προβλημα απο βενζινη?
100αρα μονο δουλευει καλυτερα ο κινητήρας κ εχει καλυτερο τράβηγμα. Φυσικα να ειναι καλη η βενζινη.Τι βενζινη βαζετε στα οχηματα σας? εχετε δει διαφορα με την 100αρα οσοι την χρησιμοποιουν,επισης ειχατε ποτε προβλημα απο βενζινη?
εχεις δει διαφορα και στο θεμα καταναλωσης?καιγεται πιο αργα? επισης ποια εταιρεια εμπιστευεσαι100αρα μονο δουλευει καλυτερα ο κινητήρας κ εχει καλυτερο τράβηγμα. Φυσικα να ειναι καλη η βενζινη.
98 δεν ειναι?Μην σας κοροϊδεύουν όλες είναι στα 93 με 95 οκτάνια
η shell ειναι 98Μην σας κοροϊδεύουν όλες είναι στα 93 με 95 οκτάνια
μονο η shell? οι αλλες εταιρειες?η shell ειναι 98
ναι και οι αλλες.ειπα για τη shell γιατι αυτη βαζω εγωμονο η shell? οι αλλες εταιρειες?
εχεις δει καποια διαφορα με την 100αρα?ναι και οι αλλες.ειπα για τη shell γιατι αυτη βαζω εγω
μονο στα χιλιομετρα βγαζει παραπανωεχεις δει καποια διαφορα με την 100αρα?
φίλε μου ,τι αμάξι εχεις?Τι βενζινη βαζετε στα οχηματα σας? εχετε δει διαφορα με την 100αρα οσοι την χρησιμοποιουν,επισης ειχατε ποτε προβλημα απο βενζινη?
δεν ξερω αν καιγετε πιο αργά. Παιζει ρόλο αν το αμάξι εχει δυναμη η οχι.εχεις δει διαφορα και στο θεμα καταναλωσης?καιγεται πιο αργα? επισης ποια εταιρεια εμπιστευεσαι
mazda 323 92'φίλε μου ,τι αμάξι εχεις?
φιλε μου,απλη βάλε...δεν αξίζει τον κόπο να βάλεις 100.mazda 323 92'
not sure if serious :Smazda 323 92'
μου το προτεινε μηχανικος,επειδη καποιες φορες δεν παιρνει με σκετη μιζα και θελει και γκαζι μαζιφιλε μου,απλη βάλε...δεν αξίζει τον κόπο να βάλεις 100.