pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
γιατι με το εκατοστο παει το ευρω?Λίγο πολλά δεν είναι τα 150 για το 1,62???Κ μόνο incall για 1 ώρα απ' ότι βλέπω..
γιατι με το εκατοστο παει το ευρω?Λίγο πολλά δεν είναι τα 150 για το 1,62???Κ μόνο incall για 1 ώρα απ' ότι βλέπω..
γιατι με το εκατοστο παει το ευρω?
γιατι με το εκατοστο παει το ευρω?
Πάντως αυτή η φίλη της, η kyra denyz είναι τρελό σκυλί. Κάνουν άραγε duo?
Από ότι φαίνεται pilofori κάπως έτσι πάει 150 Ε/Ε(Εκατοστά/Ευρώ)!
Κοντή αλλά καλή! ;)
Πάντως αυτή η φίλη της, η kyra denyz είναι τρελό σκυλί. Κάνουν άραγε duo?Από ότι φαίνεται pilofori κάπως έτσι πάει 150 Ε/Ε(Εκατοστά/Ευρώ)!
Κοντή αλλά καλή! ;)
Όχι που δε θα τανε..χαχαχαΤύπε η Κyra είναι Studio Girl Τώρα , κοίτα εδώ
Αυτό ακριβώς εννοούσα. Πες τα ρε ντοκ!150 έπαιρνε πριν 3-4 χρόνια με το πρακτορείο, άρα δικά της ούτε τα 100!
Από τότε μέχρι τώρα η αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα (δεν νομίζω πως απευθύνεται σε υπερπλούσιους) έχει μειωθεί πολύ, αλλά αυτή πάλι 150 ζητάει. Αφού τα βρίσκει βέβαια καλά κάνει!
Η άποψή μου είναι πως τα 100 με φουλ σέρβις ή πάλι τα 100 για κάποια πάρα πολύ όμορφη πρέπει είναι το όριο προς τα πάνω πλέον.
Εκτός από αυτούς που ψάχνουν "επώνυμες" και καλά...
150 έπαιρνε πριν 3-4 χρόνια με το πρακτορείο, άρα δικά της ούτε τα 100!
Από τότε μέχρι τώρα η αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα (δεν νομίζω πως απευθύνεται σε υπερπλούσιους) έχει μειωθεί πολύ, αλλά αυτή πάλι 150 ζητάει. Αφού τα βρίσκει βέβαια καλά κάνει!
Η άποψή μου είναι πως τα 100 με φουλ σέρβις ή πάλι τα 100 για κάποια πάρα πολύ όμορφη πρέπει είναι το όριο προς τα πάνω πλέον.
Όχι που δε θα τανε..χαχαχα
την εχεις παρει αγιε παιδι μου?πιο παλια ηταν κ αυτη σε γραφειο,τωρα στουντιοκοριτσο...Τουμπανιασμένο σώμα με τρομερή ευλυγισία, κάνει κάτι σπαγγάτα να τρελαίνεσαι!
την εχεις παρει αγιε παιδι μου?πιο παλια ηταν κ αυτη σε γραφειο,τωρα στουντιοκοριτσο...
Στα αρχιδια μας τι έλεγες, άντε για ύπνο γιατί έχει σχολείο το πρωίμιλαγα με μια προσφατα (δεν θα πω ονομα) η οποια παιρνει 100 την ωρα....και της ειπα μαλακια κανεις...πρεπει να ανεβασεις την τιμη στα 150....η ταδε παιρνει 150...η αλλη 150....χαχαχααχ...και το σκεφτοτανε χα0χα0α0χ....
και μου ειπε οτι εχει αρκετους γνωστους πελατες και δεν θελει να τους χασει και θα πρεπει να το σκεφτει καλα πριν το κανει....
αυτο....
υ.γ δεν ειναι η βαλερια αυτη στην οποια αναφερομαι !
Στα αρχιδια μας τι έλεγες, άντε για ύπνο γιατί έχει σχολείο το πρωί
hello boys
Due to some changes i will be in Athens for the next few days but only for the persons i already know them and exist on my contact directory.
Thank you and i hope to see you soon