lamogio12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
απο οτι διαβασα εχει δωματιο σε ξενοδοχειο γλυφαδα μερια..για χαιδαρι μερια ελεγα
εχει γυρισει...σημερα κιολας μου εστειλε μηνυμα οτι θα ειναι ελευθερη το απογευμα
Ηθελα νάξερα τι κονέ έχετε εσείς και τα μαθαίνετε όλα απο πρώτο χέρι....
Μου έστειλε και εμενα μηνυμα αλλά ρε φίλε ειμαι πελάτης της από το 2009...Λογικό ειναι να με ειδοποιήσει μολις γυρίσει.Δεν ειναι ολα πονηρά οπως νομίζεις.Ηθελα νάξερα τι κονέ έχετε εσείς και τα μαθαίνετε όλα απο πρώτο χέρι....
Μου έστειλε και εμενα μηνυμα αλλά ρε φίλε ειμαι πελάτης της από το 2009...Λογικό ειναι να με ειδοποιήσει μολις γυρίσει.Δεν ειναι ολα πονηρά οπως νομίζεις.
Ειχες δίκιο γιατρέ μου ))Είδες που σου είχα γράψει να μην ανησυχείς!
Μιλησες μαζί της ή με μήνυμα σου απάντησε? το +50 αφορά το αναλ?είναι δυνατόν να θέλει 150 + 50 για φούλ??? καλά τις δἰνεται τόσα για να πουλάει τέτοια μούρη και να σου λέει κιόλας αν σου αρέσει....
Μιλησες μαζί της ή με μήνυμα σου απάντησε? το +50 αφορά το αναλ?
Εχθές ήταν να συναντηθούμε αλλά όταν της έστειλα μηνυμα κατά τις 12 το πρωί αν ισχύει μου απάντησε οτι είχε πυρετο και έπρεπε να το ακυρωσουμε.Να σου πώ σπάστηκα γιατί της είχα κλείσει το ραντεβου 3 μέρες πριν. Τελος πάντων. Στις τιμές εκεί παίζει αν θυμάμαι καλά (δεν την ρώτησα).Αναλ δεν παίρνω ποτέ οπότε δεν ξέρω.Αφού το ξέρεις πως αυτά ζητάει τί ρωτάς;
Αυτήν την Adelina?Την ειχα παρει 2 φορες πριν ενα τριμηνο-τετραμηνο μαζι με μια φιλη της ονομα Αντελινα ενα κοντοπουτανο Ρουμανακι το οποιο μου εβγαζε απιστευτη καβλα απο οτι διαβαζω εχει αλλαξει συντροφια τωρα μηπως ξερει κανεις τιποτα που μπορουμε να βρουμε την Adelina?
Δεν ειναι αυτη!Αυτη ειναι Ουκρανεζα την ξερω...εκανε μονο διπλο με την ΒανεσσαΑυτήν την Adelina?
Δεν ειναι αυτη!Αυτη ειναι Ουκρανεζα την ξερω...εκανε μονο διπλο με την Βανεσσα
Παρε μια Lola ρε Παικτη !!!είναι δυνατόν να θέλει 150 + 50 για φούλ??? καλά τις δἰνεται τόσα για να πουλάει τέτοια μούρη και να σου λέει κιόλας αν σου αρέσει....