Νέα

Τζογος..Ασθενεια η ηλιθιοτητα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 928
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οσοι παιζουν τζογο ειναι

• Εντελως ηλιθιοι

Ψήφοι: 7 24,1%
  • αρρωστοι

Ψήφοι: 13 44,8%
  • φτωχοι,απελπισμενοι που νομιζουν ετσι θα σωθουν

Ψήφοι: 4 13,8%
  • ανευθυνα ατομα

Ψήφοι: 5 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29

Επισκέπτης
Με αφορμη μια μεγαλη χασουρα που ειχε ενας φιλος σε γνωστο τυχερο παιχνιδι μου δημιουργηθηκε η απορια,αν αυτοι που παιζουν ειναι αρρωστοι η απλα ηλιθιοι  :think:..ποια γνωμη εχετε εσεις?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Ειναι απλα αρρωστοι τυποι μου....ειναι οπως με της πληρομενες γυναικες....ενας τσογαδορος αν εισαι εναν κουλοχερι στο σπιτι του δεν θα ηθελε να πεξει.....τον εξιταρι μονο σε λεσχη η στο καζινο....Οπως ενας που γαμα πληρομενες....οπως και εγω  π.χ :grin: αν εκανε μονιμο δεσμο ακομα κια με μια που ηταν πληρομενη ....μετα θα ηθελε παλυ να γαμα σε μπουρδελα η στουντιο η σιτιτουρσ κτλ....τα ναρκοτικα δεν τα βαζο μεσα ειναι κατι τελειος διαφορετικο..... :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ενα απο τα ισχυρα παθη του ανθρωπου..Αν δεν εχει καλουs φιλουs να τον τραβηξουν απο κει  ,  ειναι χαμενοs

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
᾿Αρρώστἐια μεγάλη!!!!!!!!Σκέψου 12 ὧρες τουλάχιστον τὸ 24ωρο νὰ κάνεις μόνο αὐτὸ τὸ πράγμα...Μέγα κάψιμο ἐγκεφάλου!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Με αφορμη μια μεγαλη χασουρα που ειχε ενας φιλος σε γνωστο τυχερο παιχνιδι μου δημιουργηθηκε η απορια,αν αυτοι που παιζουν ειναι αρρωστοι η απλα ηλιθιοι  :think:..ποια γνωμη εχετε εσεις?

και τα δυο τυπε  :grin: :grin:

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Άτυχοι άνθρωποι χωρίς δύναμη θέλησης...σαν τους θεριακλήδες καπνιστές... :huh:

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ακριβως ετσι μαγκες.Υπαρχουν πολλα ειδη τζογαδορων.Υπαρχουν αυτοι που παιζουν οτι εχουν και κυριως δεν εχουν και αυτοι που παιζουν για την χαρα.Ευτυχως ειμαι στην δευτερη κατηγορια παρ ολο που παιζω μεγαλα ποσα.Ποτε ομως δεν εχω παιξει χρηματα που δεν πρεπει να παιξω.Οποτε καλο ειναι να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.Σε γενικες γραμμες ομως , ο τζογος μπορει να σε καταστρεψει σε χρονο dt αν εισαι λιγο αφελης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom