Με αφορμη μια μεγαλη χασουρα που ειχε ενας φιλος σε γνωστο τυχερο παιχνιδι μου δημιουργηθηκε η απορια,αν αυτοι που παιζουν ειναι αρρωστοι η απλα ηλιθιοι ..ποια γνωμη εχετε εσεις?
Ειναι απλα αρρωστοι τυποι μου....ειναι οπως με της πληρομενες γυναικες....ενας τσογαδορος αν εισαι εναν κουλοχερι στο σπιτι του δεν θα ηθελε να πεξει.....τον εξιταρι μονο σε λεσχη η στο καζινο....Οπως ενας που γαμα πληρομενες....οπως και εγω π.χ αν εκανε μονιμο δεσμο ακομα κια με μια που ηταν πληρομενη ....μετα θα ηθελε παλυ να γαμα σε μπουρδελα η στουντιο η σιτιτουρσ κτλ....τα ναρκοτικα δεν τα βαζο μεσα ειναι κατι τελειος διαφορετικο.....
Με αφορμη μια μεγαλη χασουρα που ειχε ενας φιλος σε γνωστο τυχερο παιχνιδι μου δημιουργηθηκε η απορια,αν αυτοι που παιζουν ειναι αρρωστοι η απλα ηλιθιοι ..ποια γνωμη εχετε εσεις?
Δεν ειναι ακριβως ετσι μαγκες.Υπαρχουν πολλα ειδη τζογαδορων.Υπαρχουν αυτοι που παιζουν οτι εχουν και κυριως δεν εχουν και αυτοι που παιζουν για την χαρα.Ευτυχως ειμαι στην δευτερη κατηγορια παρ ολο που παιζω μεγαλα ποσα.Ποτε ομως δεν εχω παιξει χρηματα που δεν πρεπει να παιξω.Οποτε καλο ειναι να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.Σε γενικες γραμμες ομως , ο τζογος μπορει να σε καταστρεψει σε χρονο dt αν εισαι λιγο αφελης.