House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μπα του κώλου Φεστιβάλ θα είναι πάιχτη μουΑπό 1η μέχρι 4 Ιουνίου λέει ο φίλος μας - όπως στο Γούντστοκ, αλλά στο πιο μεταφυσικό κι έτσι.
Μπα του κώλου Φεστιβάλ θα είναι πάιχτη μουΑπό 1η μέχρι 4 Ιουνίου λέει ο φίλος μας - όπως στο Γούντστοκ, αλλά στο πιο μεταφυσικό κι έτσι.
Να κάθεσαι σε καρέκλα?Δεν θα είμαι και τισ 3 ημέρες απλά αυτές τις ημέρες μπορώ !!!
σε περιμενα την αλλη φορα πισω απο τον παγκο αλλα δεν ηρθες δροσουλινι μουΔεν θα είμαι και τισ 3 ημέρες απλά αυτές τις ημέρες μπορώ !!!
τυπε μηπως σε λενε λιλα?Δεν θα είμαι και τισ 3 ημέρες απλά αυτές τις ημέρες μπορώ !!!
αυτο να μου πεις δικε μουΟ Λιλας αντέχει τύπε μου
Μήπως είχε ξεμείνει από durex?σε περιμενα την αλλη φορα πισω απο τον παγκο αλλα δεν ηρθες δροσουλινι μου
Νάτα μας νάτα μαςLagoudaki θες να μιλήσομυε prive?
δροσερε πιονερε τισ ανεξελεκτισ ιδονισ οποτε πασ αβεροφ ενιμεροσε να τα πουμε χιστακο μου!Lagoudaki θες να μιλήσομυε prive?
Από 1η μέχρι 4 Ιουνίου λέει ο φίλος μας - όπως στο Γούντστοκ, αλλά στο πιο μεταφυσικό κι έτσι.
αμε,το ρωτας;Lagoudaki θες να μιλήσομυε prive?
αντε χασου ρε ζηλιαρηΝάτα μας νάτα μας
θα ειναι ντυμενος λαγουδακι τυπε μουΚαι πως θα γίνει η αναγνώριση, θα κρατάει κάποιο λούτρινο λαγουδάκι;
τυπε εισαι απιστευτος...θα ειναι ντυμενος λαγουδακι τυπε μου
να καπως ετσι τυπετυπε εισαι απιστευτος...