lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αντε να χαθειτε ρε κολοπαιδα
τυπε κανεις πορνοεξορμησεις στην αθηνα βλεπωΤην Παρασκευή 10.09.2010 θα είμαι στον τσοντοσινεμά ΑΒΕΡΩΦ στις 22:00 και θα αναμένω διεστραμένους γαμιάδες...
τυπε μου ελα να με βρεις,θα κραταω ενα τριανταφυλλο θα σε περιμενω στην εισοδο δροσερο αγοριΤην Παρασκευή 10.09.2010 θα είμαι στον τσοντοσινεμά ΑΒΕΡΩΦ στις 22:00 και θα αναμένω διεστραμένους γαμιάδες...
ε γελια που θα κανετε εκει κατωτυπε μου ελα να με βρεις,θα κραταω ενα τριανταφυλλο θα σε περιμενω στην εισοδο δροσερο αγορι
τι να σου προτεινουμε ρε φιλε??? τα πραγματα ειναι καθαρα.... 1+1 κανουν 2 ..... ψαχνεις μια οποιαδηποτε ψωλη να γαμηθεις-τσιμπουκωσεις-ρουφηξεις-καταπιεις και ολα τα παρεμφερει....Θα είμαι Αθήνα 10.09.2010 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
τυπε μου μην με στησεις ε;θα κανουμε τρελα γουσταΘα είμαι Αθήνα 10.09.2010 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
τυπε αυριο θα εχεις σιγουρα επιτυχιεςΘα είμαι Αθήνα 10.09.2010 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
αγαπη θα σε περιμενω,ειμαι ετοιμος και μετραω τις ωρες,μπανιαρισμενος και αρωματισμενος,αλλα θελω να εχει και αισθημα το σκηνικο,μετα θελεις να παμε και για βρωμικο στην λενορμαν;ξερω μια γαματη καντιναΘα είμαι Αθήνα 10.09.2010 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ
Θα είμαι Αθήνα 04.03.2011 και ψάχνω κάποιον να με μυήσει στα μυστικά του παιχνιδιού στα τσοντοσινεμά. Είμαι νομάλ στην εμφάνιση και θέλω να ψωνιστώ σαν τσούλα. Υπάρχει κανένας να προτείνει κάτι? Σας ευχαριστώ