Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ορισμένοι ξερόλες Ελληνάρες (με δανεική γνώμη και άποψη) συνεχίζουν να φωνάζουν.... αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
κουκλιτσα εχει ωρα να γραψεισ καμια φιλοσοφια και ανισιχο.μπεικα μετα απο τοσεσ ωρες και τιποτα ,εισε σε καταστολη?πηρεσ χαπια τι σου σιμβενει χαχααααα!!!ετσι..
καλα το πας..
μαθαινεις..
καλα ξηγιεσαι..
δεν αξιζουν κατι καλυτερο..
ακα κρεμπιε κ φαντα με ανθρακικο..
η συνταγη του αιωνα..
ριξε σωτο παιχτη μου..
ΕΥΓΕ ΣΟΥ..
τι εγινε φιλαρακι πολυ ζορικος μας βγηκες. Πολυ ενδιαφερον για το τι κανει ο καθενας εχεις. Πολυ μαγκια για το τπτ.για χαλαρωσε δεν σε ενοχλει κανεις μην ενοχλειςΚΟ ΚΟ ΚΟ Κ ΠΑΛΙ ΧΕΣΙΜΟ..
δεν πηγα τελικα γιατι δεν βρεθηκε παρεα απο εδω και το πρωι εχεις πολλες πιθανοτητες να το βρεις αδειοΠήγες; Σκέφτομαι για απογευματάκι
θα σκάσει αλλη γκόμενα μυτη μην ανησυχείς.Τώρα αν θα είναι ξανθιά η μελαχρινή αγνωστο κάποια όμως θα σκάσει βαλτές είναι άλλωστεη υποτακτικη ξανθια χαθηκε ; σταματησε τις επισκεψεις ;
πάει αλλού ποίο τακτικά αλλά δεν γίνεται να τα γράφουμε όλαθα σκάσει αλλη γκόμενα μυτη μην ανησυχείς.Τώρα αν θα είναι ξανθιά η μελαχρινή αγνωστο κάποια όμως θα σκάσει βαλτές είναι άλλωστε
τραβά δες καί πεσμας καί εμάς χθες πάντως τέτοια ώρα είχε 3 ζευγάριαΕχουμε ενημερωση τι κιζει τωρα;
ναι καλα που να παει πιο τακτικα το πολυ-πολυ σε κανενα swinger club ή οπως η αλλη ξανθια που ειχα και το κινητο της και οταν την πηρα και την ρωτησα αν θα ερχοταν στο ΑΤ μου ειπε οτι ειναι με πελατη και θα ερθει οταν τελειωσει μ αυτον οποτε καταλαβα το τι ρολο βαραγεπάει αλλού πιο τακτικά αλλά δεν γίνεται να τα γράφουμε όλα
τουλάχιστον αξίζει να την πάρουμε κι εμείς τηλέφωνο;;ναι καλα που να παει πιο τακτικα το πολυ-πολυ σε κανενα swinger club ή οπως η αλλη ξανθια που ειχα και το κινητο της και οταν την πηρα και την ρωτησα αν θα ερχοταν στο ΑΤ μου ειπε οτι ειναι με πελατη και θα ερθει οταν τελειωσει μ αυτον οποτε καταλαβα το τι ρολο βαραγε
παραμυθιατραβά δες καί πεσμας καί εμάς χθες πάντως τέτοια ώρα είχε 3 ζευγάρια
και εσύ καλέ μου συναγωνιστη πως και είχες το τηλέφωνο της;;; Και αφού ήταν με πελάτη πως και δεν τα πήρε και από εσένα;;; Άρα και πουτανα αν ήταν στο σινεμά έρχεται για την καύλα της... εκτός και να την πλήρωσες...αν όχι τι σε πειράζει αν εκτός σινεμά κάνει βίζιτες;;;ναι καλα που να παει πιο τακτικα το πολυ-πολυ σε κανενα swinger club ή οπως η αλλη ξανθια που ειχα και το κινητο της και οταν την πηρα και την ρωτησα αν θα ερχοταν στο ΑΤ μου ειπε οτι ειναι με πελατη και θα ερθει οταν τελειωσει μ αυτον οποτε καταλαβα το τι ρολο βαραγε