Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Προτείνω να μπει ενα straightομετρο στην είσοδο του Adult ,όσοι μπαίνουν να το δοκιμάζουν να βλέπουμε σε τη κατάσταση βρίσκεται το αλώβητο του πρωκτού τους...με τι ασχολείστε ρε παιδιά...κάντε έρωτα,περάστε καλά και αφήστε τι κανει ο καθένας..

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..
ΕΧΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ,ΠΑΝΤΟΥ..
να προσεχεις λεμε κ να δηλωνεις ευθαρσως τα γουστα σου κουκλιτσα μου..
ΚΛΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ..
εκτοσ απο αναπθροσ στο μυαλο εισε και σςματικα μαλλον γιαθτο δεν πας ο ιδιοσ ,κριμα αλλα οκ εχει και για σενα ο θεοσ χαχα!!!

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..

Για πες μας ρε ξερολα Ελληνάρα αφού δεν πας και είσαι σε άλλο "γεωγραφικό πλάτος" που ούτε έσυ ακριβώς δεν ξέρεις... πως έχεις άποψη και μάλιστα στατιστική?

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εκτοσ απο αναπθροσ στο μυαλο εισε και σςματικα μαλλον γιαθτο δεν πας ο ιδιοσ ,κριμα αλλα οκ εχει και για σενα ο θεοσ χαχα!!!
Μπορείς να το γράψεις και στα ελληνικά γιατι το google translate έχει κομπλάρει;

• Like

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Προτείνω να μπει ενα straightομετρο στην είσοδο του Adult ,όσοι μπαίνουν να το δοκιμάζουν να βλέπουμε σε τη κατάσταση βρίσκεται το αλώβητο του πρωκτού τους...με τι ασχολείστε ρε παιδιά...κάντε έρωτα,περάστε καλά και αφήστε τι κανει ο καθένας..
ο καθεις δικαιουται να κανει οτι του γουσταρει στο γαμησι..το να ψευδεται ειναι για φτυσιμο..τι δεν καταλαβαινεις???σου αρεσει να σε παραμυθιαζουν???επισης δικαιωμα σου..ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ..δικαιουμαι???

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
ο καθεις δικαιουται να κανει οτι του γουσταρει στο γαμησι..το να ψευδεται ειναι για φτυσιμο..τι δεν καταλαβαινεις???σου αρεσει να σε παραμυθιαζουν???επισης δικαιωμα σου..ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ..δικαιουμαι???
το αν κάποιος ψεύδεται για την σεξουαλικοτητά του είναι ένα θέμα που έχει προσωπικό άλυτο ακόμα,πρόβλημα δικό του ..έμενα γιατί να με απασχολεί όμως και με τόσο μένος να ασχολούμαι με αυτό..απλά αδιαφορείς...

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
εχεις απολυτο δικαιο..
Οταν ομως καποιο μελος γραφει φιδια-ψευδη κ αλλα παραπλανητικα,τοτε πρεπει να τον καραμουζιαζουμε-τραμπουκιζουμε μεχρι να καταλαβει οτι εδω γραφουμε μονο αληθειες..
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΕΙΤ ΟΜΩΣ..ΕΛΕΟΣ..

Και εσένα τι σε ενδιαφέρει εάν κάποιος γράφει φίδια?  Όταν κράζουν εδώ μέσα γράφοντας φίδια δεν ενοχλείσαι…… ποια επιχείρηση του είδους εκπροσωπείς και θίγεσαι? ή μήπως αυτοϊκανοποιείσαι μόνο τραμπουκίζοντας τους άλλους?

Get a life λεβέντη

• Like

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
δικαιομα σου να νομιζισ για τον καθενα οτι θελεισ .αμα δεν πιστευισ αν ο αλλοσ εινε γκευ εινε στρειτ γιατι δεν το κρατασ για τον εαυτο σου ασ εινε ο καθενασ οτι θελει εσυ τι ζορι τραβασ εξηγαμας πλζζζ γιατι θα παθεισ τιποτα στο τελοσ απο χολι.εμεισ τουλαχιστον μπορουμε και πιγενουμε και περναμε κ ωραια ο καθενασ οποσ την βρισκι εσυ επιδι δεν μπορεισ να πασ γινεσε πριχτισ.κανε σεχ τυπε να ιρεμισις λιγο απο την κακια .

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Για πες μας ρε ξερολα Ελληνάρα αφού δεν πας και είσαι σε άλλο "γεωγραφικό πλάτος" που ούτε έσυ ακριβώς δεν ξέρεις... πως έχεις άποψη και μάλιστα στατιστική?
διαβαζω χρονια(απο εναρξεως του σαη),εχω γνωστους-φιλους που πανε επι δεκαετιες κ μου διηγουνται τα σκηνικα,γνωριζω αρκετα απο τα ζευγαρια που σκανε κατα διαστηματα την τελευταια 25ετια,ξερω ποιες παρτολες εχουν περασει κατα καιρους απο τον χωρο για προμοσιον οπως κ οσες εχουν κανει τις αρπαχτες τους κατα διαστηματα..
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ???
ΥΓ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..
ΥΓ1 ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΟΓΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
δικαιομα σου να νομιζισ για τον καθενα οτι θελεισ .αμα δεν πιστευισ αν ο αλλοσ εινε γκευ εινε στρειτ γιατι δεν το κρατασ για τον εαυτο σου ασ εινε ο καθενασ οτι θελει εσυ τι ζορι τραβασ εξηγαμας πλζζζ γιατι θα παθεισ τιποτα στο τελοσ απο χολι.εμεισ τουλαχιστον μπορουμε και πιγενουμε και περναμε κ ωραια ο καθενασ οποσ την βρισκι εσυ επιδι δεν μπορεισ να πασ γινεσε πριχτισ.κανε σεχ τυπε να ιρεμισις λιγο απο την κακια .
βρε τριμαλακα αποκλειεται να εισαι τοσο χαζος..
Καλα κανετε κ πηγαινετε..
Καλα κανετε κ γαμιοσαστε οπως σας καυλωνει..
Η ενσταση μου εξαρχης ειναι μια κ μοναδικη..
Στρειτ που τον ακουμπαει σε bi ή γκεουλες,δεν υφισταται..
Μουσουλμανος κ να τρως γουρουνι δεν γινεται..
Βεγκαν που φοραει δερματινο δεν γινεται..
ΓΚΕ ΓΚΕ???
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΞ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ..
ΕΔΩ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ-ΓΑΤΟΥΣ Κ ΠΕΠΟΝΙΑ,ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ???
ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ..

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
διαβαζω χρονια(απο εναρξεως του σαη),εχω γνωστους-φιλους που πανε επι δεκαετιες κ μου διηγουνται τα σκηνικα,γνωριζω αρκετα απο τα ζευγαρια που σκανε κατα διαστηματα την τελευταια 25ετια,ξερω ποιες παρτολες εχουν περασει κατα καιρους απο τον χωρο για προμοσιον οπως κ οσες εχουν κανει τις αρπαχτες τους κατα διαστηματα..
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ???

Μάλιστα... Μάλιστα... δηλαδή στηρίζεσαι σε γνώμες και εμπειρίες άλλων!!! και μάλιστα αυτοί οι "καλοί σου φίλοι" πάνε και επί δεκαετίες στο εν λόγω μαγαζί.... που ζήτημα είναι εάν μετράει μια δεκαετία ζωής.... και ξέρεις και αρκετά από τα ζευγάρια που πάνε.... και δεν μου λες τα "φιλικά σου ζευγάρια" τι σου λένε? ότι πάνε εκεί για να παίξουν με gay? καλά όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Εν κατακλείδι λοιπόν δανειζόμενος την γνώμη των άλλων τραμπουκίζεις υπεραμύνεσαι και προσβάλλεις όλους εμάς τους υπόλοιπους που πηγαίνουμε εκεί, ως γνήσιος Ελληνάρας που θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Υγ. Τα κεφαλαία γιατί τα γράφεις για να μου επιβληθείς?

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
βρε τριμαλακα αποκλειεται να εισαι τοσο χαζος..
Καλα κανετε κ πηγαινετε..
Καλα κανετε κ γαμιοσαστε οπως σας καυλωνει..
Η ενσταση μου εξαρχης ειναι μια κ μοναδικη..
Στρειτ που τον ακουμπαει σε bi ή γκεουλες,δεν υφισταται..
Μουσουλμανος κ να τρως γουρουνι δεν γινεται..
Βεγκαν που φοραει δερματινο δεν γινεται..
ΓΚΕ ΓΚΕ???
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΞ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ..
ΕΔΩ Ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ-ΓΑΤΟΥΣ Κ ΠΕΠΟΝΙΑ,ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ???
ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ..
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ..
Αφού σιχαίνεσαι τόσο πολύ τους ψεύτες λοιπόν και έχεις ως στόχο ζωής να τους κατατροπώσεις ξεκίνα να βγάζεις όλο το μένος σου πρώτα στους Αρχιψευταράδες 300 της Βουλής που κατάφεραν με τα ψέμματα τους να καταστρέψουν μια χώρα...και άσε τελευταίον τον κάθε κακομοίρη που ψεύδεται για το αν τον τρώει ή όχι και που στην τελική δεν έχει καμια επίπτωση στη ζωή σου...

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ???
5-6 χρονια εχει ανοιξει το ατ πια 25αετια λες?αααα μαλον εισε απο τισ παλιες που γιρναγανε τα τσονταδικα στιν ομονοια και περνουν πακια κ αλβανα χαχα!!!τυπε ποσο εισε καμια 65αρα γιαυτο δεν πας ατ?

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
ειμαι ο καλαχαν του σαη..
Make my day pank..
Χασοδικης των λοατκι εισαι τυπε μου κ ζοριζεσαι ή κρυφη οπως η "στρειτ" που καυλαντιζω???
Εσύ τύπε το μόνο που μπορεί εκτός από προτεινόμενος MR.MALAKAS εισαι ένα γατάκι ψευτομαγκας που πίσω από ένα πληκτρολόγιο λέει της δίκες του μαλακίες ..για να κουκουλωση τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει...ίσως εισαι πούστης ίσως σου αρέσει να σε γαμάνε ίσως πολλά ακόμα ,το μόνο σίγουρο ειναι ότι κάτι από άλλα αυτα και δεν το λέω εγώ ..το λες εσύ με τον τρόπο που γράφεις!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.705
Πόντοι
8.816
Εσύ τύπε το μόνο που μπορεί εκτός από προτεινόμενος MR.MALAKAS εισαι ένα γατάκι ψευτομαγκας που πίσω από ένα πληκτρολόγιο λέει της δίκες του μαλακίες ..για να κουκουλωση τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει...ίσως εισαι πούστης ίσως σου αρέσει να σε γαμάνε ίσως πολλά ακόμα ,το μόνο σίγουρο ειναι ότι κάτι από άλλα αυτα και δεν το λέω εγώ ..το λες εσύ με τον τρόπο που γράφεις!
γαμπρε για καθάρισε το τοπίο  :ak: :ak: :uzi: :uzi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Αφού σιχαίνεσαι τόσο πολύ τους ψεύτες λοιπόν και έχεις ως στόχο ζωής να τους κατατροπώσεις ξεκίνα να βγάζεις όλο το μένος σου πρώτα στους Αρχιψευταράδες 300 της Βουλής που κατάφεραν με τα ψέμματα τους να καταστρέψουν μια χώρα...και άσε τελευταίον τον κάθε κακομοίρη που ψεύδεται για το αν τον τρώει ή όχι και που στην τελική δεν έχει καμια επίπτωση στη ζωή σου...
Κλασική περίπτωση συμπλεγματικού ανερμάτιστου νεοέλληνα, δυιλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο  Σε έναν κόσμο που ξεχειλίζει από ψευτιά και υποκρισία στα μείζονα αυτός επιτίθεται σε ανθρώπους που εικάζει ότι δεν λένε την αλήθεια για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Τύπος την πρώτη συνεδρία θα σου την κάνω δώρο γιατί με ενδιαφέρει η περίπτωση σου

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Κλασική περίπτωση συμπλεγματικού ανερμάτιστου νεοέλληνα, δυιλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο  Σε έναν κόσμο που ξεχειλίζει από ψευτιά και υποκρισία στα μείζονα αυτός επιτίθεται σε ανθρώπους που εικάζει ότι δεν λένε την αλήθεια για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Τύπος την πρώτη συνεδρία θα σου την κάνω δώρο γιατί με ενδιαφέρει η περίπτωση σου
εισαι ψυχιατρος ή ψυχολογος τυπε μου???
Στειλε ινφος με πιεμ να το κανονισουμε..
Σου επιτρεπω να δημοσιευσεις τα αποτελεσματα της ερευνας σου στα κλαδικα περιοδικα σας εκ προοιμιου..

petroulacrossaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2017
Like
24
Πόντοι
1
Πολυς ντορος για το τιποτα... Τι ενδιαφερει τον καθενα αν ο αλλος ειναι στρειτ, μπάι, γκει κτλ... Να χαμε να λεγαμε για να γεμιζουν οι σελιδες με ειρωνιες, βρισιες και προσβολές...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

πρεπει να ειναι ο πλεσουργκιβερ παλαιο μελος που συνεχεια τσακονοταν με αλλα μελη. ειναι γνωστος μαλακας στα παλαια μελη και φαντασιοπληκτος. τωρα αν εχει αρχισει να το παιρνει κι απο πισω δεν ειμαι σιγουρος, μπορει. αλλα στην ηλικια που ειναι δυσκολο να βρει γαμιαδες και ισως για αυτο εχει νευρα. :S :S

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Μάλιστα... Μάλιστα... δηλαδή στηρίζεσαι σε γνώμες και εμπειρίες άλλων!!! και μάλιστα αυτοί οι "καλοί σου φίλοι" πάνε και επί δεκαετίες στο εν λόγω μαγαζί.... που ζήτημα είναι εάν μετράει μια δεκαετία ζωής.... και ξέρεις και αρκετά από τα ζευγάρια που πάνε.... και δεν μου λες τα "φιλικά σου ζευγάρια" τι σου λένε? ότι πάνε εκεί για να παίξουν με gay? καλά όσο πάει γίνεται και καλύτερο.
Εν κατακλείδι λοιπόν δανειζόμενος την γνώμη των άλλων τραμπουκίζεις υπεραμύνεσαι και προσβάλλεις όλους εμάς τους υπόλοιπους που πηγαίνουμε εκεί, ως γνήσιος Ελληνάρας που θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Υγ. Τα κεφαλαία γιατί τα γράφεις για να μου επιβληθείς?
το συναφι παραμενει το ιδιο,οι χωροι αλλαζουν..
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ-ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ???
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ???
ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΙΤΩΝΩ..
ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom