Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
οπος το ειπες ο καθενας μπορει να μπενει και να κανει οτι θελει.δεν υπαρχει ιδιοτικοτιτα εκει μεσα εκτοσ και αν κλιστουν σε δοματιακι.δυστιχοσ εδω και χρονια αμα μπει γυναικα εκει μεσα κανα 2 στρειτ που ειμαστε  μεσα το παμε σιγα σιγα το αστειο ειναι πως τρεχουν οι γκει πρωτα να παρουν ματι.δεν τουσ φτανει που πριν εχουν γλιψει απο 10 πουτσες θελουν παντα να χαλασουν τιν δουλεια απο την ζιλια τους που θα τον δςσοθμε τησ γκομενας οι σιχαμενοι

petroulacrossaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2017
Like
24
Πόντοι
1
το αστειο ειναι πως τρεχουν οι γκει πρωτα να παρουν ματι.δεν τουσ φτανει που πριν εχουν γλιψει απο 10 πουτσες θελουν παντα να χαλασουν τιν δουλεια απο την ζιλια τους που θα τον δςσοθμε τησ γκομενας οι σιχαμενοι

:2funny: :2funny: :2funny: :happy:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
οπος το ειπες ο καθενας μπορει να μπενει και να κανει οτι θελει.δεν υπαρχει ιδιοτικοτιτα εκει μεσα εκτοσ και αν κλιστουν σε δοματιακι.δυστιχοσ εδω και χρονια αμα μπει γυναικα εκει μεσα κανα 2 στρειτ που ειμαστε  μεσα το παμε σιγα σιγα το αστειο ειναι πως τρεχουν οι γκει πρωτα να παρουν ματι.δεν τουσ φτανει που πριν εχουν γλιψει απο 10 πουτσες θελουν παντα να χαλασουν τιν δουλεια απο την ζιλια τους που θα τον δςσοθμε τησ γκομενας οι σιχαμενοι
κανα 2 στρειτ που εισαστε εκει μεσα???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Ποσο στρειτ τυπε μου???
Κ ως στρειτ,τι κανετε εκει???
Το εχετε ριξει στο αδυνατισμα μεσω των απανωτων εμετων???
Για πες ρε τυπε..

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
κανα 2 στρειτ που εισαστε εκει μεσα???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Ποσο στρειτ τυπε μου???
Κ ως στρειτ,τι κανετε εκει???
Το εχετε ριξει στο αδυνατισμα μεσω των απανωτων εμετων???
Για πες ρε τυπε..
πανε και στρειτ γιατι σκανε ζευγαργια κ κατι πουτανεσ  μονεσ τουσ γιαυτο που κ που παι και κανασ στρ8.που το παραξενο?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
πανε και στρειτ γιατι σκανε ζευγαργια κ κατι πουτανεσ  μονεσ τουσ γιαυτο που κ που παι και κανασ στρ8.που το παραξενο?
τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
τυπε οι πιθανοτητες κ η πραγματικοτητα σε διαψευδουν..
Στα 52 ΠΣΚ του ετους ζητημα ειναι να εμφανιζονται 10 ζευγαρια συνολικα..Στο συνολο των 365 ημερων του ετους,συνολικα γινονται το μεγιστο 30 εμφανισεις του μισαωρου..
Οι 20 εξ αυτων ειναι προμοσιον ή δουλιτσα με την γνωση κ ανοχη του μαγαζιου κ οι λοιπες 10 αυτο που ολοι φαντασιωνονται με ποικιλους τροπους..
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΗ..
Στρειτ που ν ανεχεται το σιχαμενο πρεσινγκ των βρωμοπουσταραδων που συχναζουν εκει μεσα δεν υφισταται..
Πες την αληθεια που ολοι γνωριζουν..
Μην κρυβεσαι..
Απελευθερωσου..τυπε παω 4 χρονια κ ετυχα 4-5 φορεσ ζευγαρι κ μια φορα τιν γω.ςστη ξανθια διλαδι πολυ λυγες φορεσ στα τοσα χρονια .δεν ειπα κατι παραπανο οθτε καυχιεμε ποσ γαμο εκει μεσα καθε μερα .μαλλον τον εδωσεσ σε κανα σιχαμα εκει μεσα κ το μετανιοσεσ κ βγαζεισ κακια η δεν σε πεζουν οθτε τα πουστρονια εκει μεσα χαχα!!!κουλ τυπε χαλαροσε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
ρε ταραμα για εμενα μπορεις να γραψεις ατεκμηριωτα οτι παπαρια θες..
Το να συχναζεις ομως εκει κ να δηλωνεις στρειτ ειναι γελοιο..

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
ρε ταραμα για εμενα μπορεις να γραψεις ατεκμηριωτα οτι παπαρια θες..
Το να συχναζεις ομως εκει κ να δηλωνεις στρειτ ειναι γελοιο..
ρε μελιτζανοσαλατα χαχα!!!ατεκμηριοτα χαχα!!!εισε κ σικ αδερφη παναθεμα σε.κριμα που δεν σου εχει κατσι φασι εκει κ θα μιλουσεσ αλιοσ και οχι πικροχολα ,ασε εμασ που περασαμε 2-3 φορεσ καλα να το ευχαριστιθουμε.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
ρε μελιτζανοσαλατα χαχα!!!ατεκμηριοτα χαχα!!!εισε κ σικ αδερφη παναθεμα σε.κριμα που δεν σου εχει κατσι φασι εκει κ θα μιλουσεσ αλιοσ και οχι πικροχολα ,ασε εμασ που περασαμε 2-3 φορεσ καλα να το ευχαριστιθουμε.
Εγώ ξέρω στα τόσα χρόνια που πάω ότι όποτε αρχίζει η φαγούρα εκεί μέσα η δεν μπενουν ζευγάρια η κάποιος είναι στην απέξω το μαγαζί απευθύνεται βασικά σε όλους και όχι μόνο σε γκέι,και δεν πάει να πει ότι όποιος είναι θαμώνας εκεί είναι γκέι,ξεκολλατε μερικοί και κοιτάξτε την πάρτη σας

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Εγώ ξέρω στα τόσα χρόνια που πάω ότι όποτε αρχίζει η φαγούρα εκεί μέσα η δεν μπενουν ζευγάρια η κάποιος είναι στην απέξω το μαγαζί απευθύνεται βασικά σε όλους και όχι μόνο σε γκέι,και δεν πάει να πει ότι όποιος είναι θαμώνας εκεί είναι γκέι,ξεκολλατε μερικοί και κοιτάξτε την πάρτη σας
τυπε δεν κολλησα εγω κανα ταμπελακι..οχι ομως κ στρειτ οταν νταλαβεριζεσαι με πουστηδες..ενεργητικος bi,δεκτον..ολες οι υποκατηγοριες του bi,επισης δεκτον..ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΡΕΙΤ..ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ,ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ(ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ)Κ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ(ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
τσιμπα κρυφοπουστα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΞ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΡΕΙΤ..

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
τυπε δεν κολλησα εγω κανα ταμπελακι..οχι ομως κ στρειτ οταν νταλαβεριζεσαι με πουστηδες..ενεργητικος bi,δεκτον..ολες οι υποκατηγοριες του bi,επισης δεκτον..ΟΧΙ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΡΕΙΤ..ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ Κ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ,ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ(ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ)Κ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ(ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)..
Μην χαρακτηρίζεις άτομα σεβασμό στους όρους της κοινότητας, το τι είναι ο καθένας απο εμάς είναι δικό του θέμα το adult theater απευθύνεται σε όλους και ο σκοπός του θρεντ εδώ είναι καθαρά για την ενημέρωση μας για το μαγαζί και όχι για πρωσοπικες μας διάφορες με άλλα μέλη, ηρεμία λοιπόν παίδες θα έρθουν και καλύτερες μέρες

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Μην χαρακτηρίζεις άτομα σεβασμό στους όρους της κοινότητας, το τι είναι ο καθένας απο εμάς είναι δικό του θέμα το adult theater απευθύνεται σε όλους και ο σκοπός του θρεντ εδώ είναι καθαρά για την ενημέρωση μας για το μαγαζί και όχι για πρωσοπικες μας διάφορες με άλλα μέλη, ηρεμία λοιπόν παίδες θα έρθουν και καλύτερες μέρες
εχεις απολυτο δικαιο..
Οταν ομως καποιο μελος γραφει φιδια-ψευδη κ αλλα παραπλανητικα,τοτε πρεπει να τον καραμουζιαζουμε-τραμπουκιζουμε μεχρι να καταλαβει οτι εδω γραφουμε μονο αληθειες..
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ..ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΡΕΙΤ ΟΜΩΣ..ΕΛΕΟΣ..

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.254
Πόντοι
2.411
Δυστυχως,9/10 φορες,αν ψαχνεις μονο γυναικες,με γεμματα αρχιδα οπως μπηκες,ετσι θα βγεις,εκτος κι αν τραβηξεις καμια μαλακια.Οι λατρεις των δροσερων καταστασεων και της ψωλορουφηχτρικης θα περασουν τελεια,ολο και καμια καημοπουστα απο αυτες που μαζευει θα βρεθει να τους δωσει πιπα η κωλο.

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
τσιμπα κρυφοπουστα..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΥΜΠΛΕΞ..ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΡΕΙΤ..
καλη χονεψη ξυδακι χαχα!!!δυστιχοσ για σενα υπαρχουν και στρειτ που δεν γαμανε βρομοκολους σαν τον δικο σου

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
εχεις απολυτο δικαιο..
Οταν ομως καποιο μελος γραφει φιδια-ψευδη κ αλλα παραπλανητικα,τοτε πρεπει να τον καραμουζιαζουμε-τραμπουκιζουμε μεχρι να καταλαβει οτι εδω γραφουμε μονο αληθειες..
Και εσύ  ποιός είσαι που θα κρίνεις ποιός λέει ψέματα και πρέπει να τον τραμπουκιζεις έχεις κάποιο ρόλο εδώ μέσα ;τον δερβενακα του σάιτ η κάποιον παρόμοιο ρόλο;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Και εσύ  ποιός είσαι που θα κρίνεις ποιός λέει ψέματα και πρέπει να τον τραμπουκιζεις έχεις κάποιο ρόλο εδώ μέσα ;τον δερβενακα του σάιτ η κάποιον παρόμοιο ρόλο;
ειμαι ο καλαχαν του σαη..
Make my day pank..
Χασοδικης των λοατκι εισαι τυπε μου κ ζοριζεσαι ή κρυφη οπως η "στρειτ" που καυλαντιζω???

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
εχεις απολυτο δικαιο..
Οταν ομως καποιο μελος γραφει φιδια-ψευδη κ αλλα παραπλανητικα .μαλιστα και εσυ εισε καθε μερα παρον και βλεπεισ τι γεινετε εκει μεσα?αρα γιατι εσυ παραπλανης?ποσο κατακαιμενοσ μπορει να εισε κ στεριμενοσ απο σεχ τυπε

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
Οταν ομως καποιο μελος γραφει φιδια-ψευδη κ αλλα παραπλανητικα .μαλιστα και εσυ εισε καθε μερα παρον και βλεπεισ τι γεινετε εκει μεσα?αρα γιατι εσυ παραπλανης?ποσο κατακαιμενοσ μπορει να εισε κ στεριμενοσ απο σεχ τυπε
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..
ΕΧΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ,ΠΑΝΤΟΥ..
να προσεχεις λεμε κ να δηλωνεις ευθαρσως τα γουστα σου κουκλιτσα μου..
ΚΛΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ..

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..
ΕΧΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ-ΚΑΜΕΡΕΣ-ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ,ΠΑΝΤΟΥ..
να προσεχεις λεμε κ να δηλωνεις ευθαρσως τα γουστα σου κουκλιτσα μου..
ΚΛΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ..
γουσταρω που σε εχω κανει εξαλλη.καπος ετσι αξειζετε βρομο πουσταρες ειδικα εσεισ που δεν βρισκετε ενα κομματι κρεας να γεμισι ο βοθροσ σας χαχα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom