Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Πήγα στις 14:30 και έφυγα στις 17:15. Πολύ λίγος κόσμος και όλοι τους άσχημοι, καράφλες, χοντροί, μπαρμπάδες και πούστηδες. Με διπλάρωσε ένας νέος, Γερμανός και με έπρηξε για να κάνουμε φάση. Του εξηγούσα πως είμαι straight και αυτός δεν χαμπάριαζε με τίποτα. Τον είδα, σε κάποια φάση, να τον παίζει, όρθιος, σε μια άκρη, κοντά στην οθόνη και ξαφνικά βρέθηκε στον τελευταίο αριστερό καναπέ, ξαπλωμένος, όπου τον «γράσαρε» ένας πατσαβούρης. Με πλησίασε ένας ευγενικός κύριος και μου είπε ότι τον συγκεκριμένο τον είχαν γαμήσει πέντε άντρες, πριν. Ο ίδιος κύριος με ενημέρωσε, αργότερα, ότι στο υπόγειο βρισκόταν ένα ζευγάρι, με την κυρία 30κάτι και καλή από εμφάνιση. Δυστυχώς δεν είχα πληρώσει για πρόσβαση σε όλο τον χώρο και δεν τους είδα. Αλλά και να πήγαινα, πάλι δεν θα γινόταν κάτι, γιατί έπρεπε να πηδήξεις και τον τραγικό παρτενέρ της. Όλα αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ευγενικού κυρίου. Επίσης, ένας νεαρός ειδοποίησε τηλεφωνικά την φίλη του, η οποία ήρθε και πήγαν μαζί στο υπόγειο. Πρόλαβα να δω μόνο την πίσω όψη της, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Ο πληροφοριοδότης μου με ενημέρωσε ότι η τύπισσα ήταν κακάσχημη και ότι ο νεαρός είχε πρόβλημα στύσης, καθώς την άκουσε να του λέει ότι έπρεπε να πάρει το χάπι, πριν. Είδα και απόειδα, με όλα αυτά, βαρέθηκα και έφυγα.
ΥΓ: Το clue της επίσκεψης ήταν ένας τύπος με απαράδεκτη εμφάνιση, ο οποίος έψαχνε να πηδήξει άντρα. Ασχημομούρης, χτικιάρης, βρώμικος και σαν εικόνα, έμοιαζε με στημένο σφουγγαρόπανο.