Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.752
Πόντοι
7.885

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
καποια απο τις cros της παρεας εχει ορεξη σημερα για παιχνιδι? γυρω στις 11.00 - 12.00?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.752
Πόντοι
7.885

paparas87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Μαρίνα πριν πας σε σινεμά στείλε εδώ να πλακώσουμε και μεις χαχα

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1

Τραγικός κόσμος! Δεν μου άρεσε καθόλου!

Ρε μανάρι είναι δυνατόν που όλοι είναι διακοπές, να ζητάς να βρεις το καλό?
Από τέλος Αυγούστου που θα μαζευτούν πάλι Αθήνα θα έχει ωραίο κόσμο ;)

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
Ρε μανάρι είναι δυνατόν που όλοι είναι διακοπές, να ζητάς να βρεις το καλό?
Από τέλος Αυγούστου που θα μαζευτούν πάλι Αθήνα θα έχει ωραίο κόσμο ;)
ναι ειδαμε και τουσ προιγουμενουσ μηνεσ μονδελες και μονδελα ολο κοικλοφορουν εκει μεσα χαχα!!!απο σετεμβριο παλι ολα τα ζομπι θα παραμονευουν για ενα κομματι κρεας .

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Γειά σας. Λέω να πάω σήμερα, θα είναι ανοιχτά; Και θα κυκλοφορεί τίποτα λόγω καλοκαιριού;;

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Αυτο γράφω καλέ! , οταν ΚΑΠΟΙΟΣ δεν ερχεται με αμαξι!! :)
εγώ τα έχω  αφήσει πολλές φορές και δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη γίνει κανένα ντου απ' έξω. Δλδ μη ληστέψουν το ταμείο

SasaManiac

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Είναι κανείς εκεί που λέγανε ότι θα πάνε ;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.719
Πόντοι
4.926
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Πήγα στις 14:30 και έφυγα στις 17:15. Πολύ λίγος κόσμος και όλοι τους άσχημοι, καράφλες, χοντροί, μπαρμπάδες και πούστηδες. Με διπλάρωσε ένας νέος, Γερμανός και με έπρηξε για να κάνουμε φάση. Του εξηγούσα πως είμαι straight και αυτός δεν χαμπάριαζε με τίποτα. Τον είδα, σε κάποια φάση, να τον παίζει, όρθιος, σε μια άκρη, κοντά στην οθόνη και ξαφνικά βρέθηκε στον τελευταίο αριστερό καναπέ, ξαπλωμένος, όπου τον «γράσαρε» ένας πατσαβούρης. Με πλησίασε ένας ευγενικός κύριος και μου είπε ότι τον συγκεκριμένο τον είχαν γαμήσει πέντε άντρες, πριν. Ο ίδιος κύριος με ενημέρωσε, αργότερα, ότι στο υπόγειο βρισκόταν ένα ζευγάρι, με την κυρία 30κάτι και καλή από εμφάνιση. Δυστυχώς δεν είχα πληρώσει για πρόσβαση σε όλο τον χώρο και δεν τους είδα. Αλλά και να πήγαινα, πάλι δεν θα γινόταν κάτι, γιατί έπρεπε να πηδήξεις και τον τραγικό παρτενέρ της. Όλα αυτά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ευγενικού κυρίου. Επίσης, ένας νεαρός ειδοποίησε τηλεφωνικά την φίλη του, η οποία ήρθε και πήγαν μαζί στο υπόγειο. Πρόλαβα να δω μόνο την πίσω όψη της, αλλά δεν μου γέμισε το μάτι. Ο πληροφοριοδότης μου με ενημέρωσε ότι η τύπισσα ήταν κακάσχημη και ότι ο νεαρός είχε πρόβλημα στύσης, καθώς την άκουσε να του λέει ότι έπρεπε να πάρει το χάπι, πριν. Είδα και απόειδα, με όλα αυτά, βαρέθηκα και έφυγα.

ΥΓ: Το clue της επίσκεψης ήταν ένας τύπος με απαράδεκτη εμφάνιση, ο οποίος έψαχνε να πηδήξει άντρα. Ασχημομούρης, χτικιάρης, βρώμικος και σαν εικόνα, έμοιαζε με στημένο σφουγγαρόπανο.

Marcello_

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Πήγα στις 14:30 και έφυγα στις 17:15. Πολύ λίγος κόσμος και όλοι τους άσχημοι, καράφλες, χοντροί, μπαρμπάδες και πούστηδες. Με διπλάρωσε ένας νέος, Γερμανός και με έπρηξε για να κάνουμε φάση. Του εξηγούσα πως είμαι straight και αυτός δεν χαμπάριαζε με τίποτα. Τον είδα, σε κάποια φάση, να τον παίζει, όρθιος, σε μια άκρη, κοντά στην οθόνη και ξαφνικά βρέθηκε στον τελευταίο αριστερό καναπέ, ξαπλωμένος, όπου τον «γράσαρε» ένας πατσαβούρης. Με πλησίασε ένας ευγενικός κύριος και μου είπε ότι τον συγκεκριμένο τον είχαν γαμήσει πέντε άντρες, πριν.

Αυτή τη περίοδο έχετε δει τουρίστες ή τουρίστριες να επισκέπτονται τον χώρο;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τώρα δεν πεζει τίποτα παίδες

dimitris19251925

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
αυτο ειναι καλυτερο να παρεις γκομενα μαζι η το ατραξ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom