Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Τελικά την ξέρεις τη Νικόλ Ε; Πουτανακι. Σου έριξε άκυρο ε; Να γιατί βγάζεις χολή.
Την ξέρω από τον στρατό. :confused: Και μόνο που είναι κρος την γράφω στα παπάρια μου. Δεν χρειάζεται να την ξέρω σεναριογράφε. Σιγά μην βγάζω χολή. Τα λέω ως έχουν ρεταλια με τις ενημερώσεις του κώλου. :2funny:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Πρέπει να είσαι τέρμα σάπιος για να σου ρίχνουν άκυρο όλες οι κρος. Μην θυμώνεις όμως. Με τα μπουρμπουαρ που δίνεις στα ζόμπι όλο και κάποια πουτσα θα τρως και εσύ. Μην γκρινιάζεις που είναι σάπια σαν και εσενα
Μου ρίχνουν άκυρο τα κρος; εμένα; :2funny: έγινε, ότι πεις. Μόνο με γυναίκες πάω. Τα ζόμπι είναι ο μόνος λόγος που συντηρείται το ντάουν. Σιγά μην ζούσε από επισκέπτες σαν την μούρη σου ας πούμε. Τίποτα δεν πέτυχες ρε σαλιάρη. :confused:

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
146
Πόντοι
1
Μου ρίχνουν άκυρο τα κρος; εμένα; :2funny: έγινε, ότι πεις. Μόνο με γυναίκες πάω. Τα ζόμπι είναι ο μόνος λόγος που συντηρείται το ντάουν. Σιγά μην ζούσε από επισκέπτες σαν την μούρη σου ας πούμε. Τίποτα δεν πέτυχες ρε σαλιάρη. :confused:
Ρε άνθρωπε δε σου αρέσει το τσοντάδικο και τα κρος του, το καταλάβαμε. Γιατί προσπαθείς να το επιβάλλεις και στους υπόλοιπους;; Άσε τον καθένα με τις ορέξεις του και μην πατάς σε μέρη που δε σου αρέσουν.
Τόσο απλό.

--Κι εσείς οι υπόλοιποι τι ασχολείστε; Αν αγνοούσατε τα μηνύματα των ενοχλητικών θα το ειχαν βουλώσει

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
242
Πόντοι
21
Αντρέα πάρε μας ένα τσιμπουκη ρε μαλακα μη ζητάς ράμπα για αναπηρικό στο ίδρυμα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Ρε άνθρωπε δε σου αρέσει το τσοντάδικο και τα κρος του, το καταλάβαμε. Γιατί προσπαθείς να το επιβάλλεις και στους υπόλοιπους;; Άσε τον καθένα με τις ορέξεις του και μην πατάς σε μέρη που δε σου αρέσουν.
Τόσο απλό.

--Κι εσείς οι υπόλοιποι τι ασχολείστε; Αν αγνοούσατε τα μηνύματα των ενοχλητικών θα το ειχαν βουλώσει
Ποιος σου είπε δεν μου αρέσει; το αντιμετωπίζω και το έχω σαν θεατρική επιθεώρηση τίγκα στο γέλιο. :2funny: Άστο ρε φίλε. Είμαι πολύ μπροστά. Αν γίνει καμία ενημέρωση αληθινή κι όχι της πούτσας στυλ περάσαμε καλά κι αυτό είναι όλο τότε πάω. Αρκεί να ξέρω. Σιγά μην πάω στην τύχη σαν μαλάκας. :confused:

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
146
Πόντοι
1
Ποιος σου είπε δεν μου αρέσει; το αντιμετωπίζω και το έχω σαν θεατρική επιθεώρηση τίγκα στο γέλιο. :2funny: Άστο ρε φίλε. Είμαι πολύ μπροστά. Αν γίνει καμία ενημέρωση αληθινή κι όχι της πούτσας στυλ περάσαμε καλά κι αυτό είναι όλο τότε πάω. Αρκεί να ξέρω. Σιγά μην πάω στην τύχη σαν μαλάκας. :confused:
Καλά μετά από όλα αυτά περιμένεις και ενημέρωση; Θεατρική επιθεώρηση και γέλιο μέχρι να σε ειδοποιήσει κάποιος να πας να γαμήσεις. Να ξέρεις ότι τότε θα γελάνε και άλλοι πολλοί αλλά με σένα.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Καλά μετά από όλα αυτά περιμένεις και ενημέρωση; Θεατρική επιθεώρηση και γέλιο μέχρι να σε ειδοποιήσει κάποιος να πας να γαμήσεις. Να ξέρεις ότι τότε θα γελάνε και άλλοι πολλοί αλλά με σένα.
Στα παπάρια μου αν ενημερώσουν. Ίσα ίσα που γίνονται ρόμπα μιας που όλο λένε για ενημέρωση και δεν υπάρχει. :confused: Μήπως όμως είσαι αργοστροφος; Σου είπα πάω για γέλιο εκεί. Το γαμήσι το πρόσθεσες εσύ. Γαμάω άλλου εγώ. :confused:

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
146
Πόντοι
1
Στα παπάρια μου αν ενημερώσουν. Ίσα ίσα που γίνονται ρόμπα μιας που όλο λένε για ενημέρωση και δεν υπάρχει. :confused: Μήπως όμως είσαι αργοστροφος; Σου είπα πάω για γέλιο εκεί. Το γαμήσι το πρόσθεσες εσύ. Γαμάω άλλου εγώ. :confused:
Αφού περιμένεις αληθινή ενημέρωση για να πας, έτσι είπες το ξέχασες; Τι αληθινή ενημέρωση, για αληθινό γέλιο; Για να γαμήσεις προφανώς.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Αφού περιμένεις αληθινή ενημέρωση για να πας, έτσι είπες το ξέχασες; Τι αληθινή ενημέρωση, για αληθινό γέλιο; Για να γαμήσεις προφανώς.
Όχι ρε σαίνι. Απλά για να έχει κόσμο. Ζόμπι, κρος και ζευγαρια (αυτό το ξεχνάμε λόγω σπανιότητας). :confused: Ξέρεις τι γέλιο βγαίνει όπως κάνουν; θα βρω και κανέναν ηλίθιο ή ηλίθιους από ζόμπι να δώσω λίγα λεφτά να δώσουν έμφαση στον ρόλο τους και μια χαρά όλα. Θα κάνουν πιρουέτες. :2funny:

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
146
Πόντοι
1
Και μετά κράζεις αυτούς που πληρώνουν για γαμήσι ενω εσύ πληρώνεις για να γελάς μόνος σου. Και θελεις και κόσμο γι'αυτό.
Εντάξει τώρα καταλάβαμε τι συμβαίνει.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Και μετά κράζεις αυτούς που πληρώνουν για γαμήσι ενω εσύ πληρώνεις για να γελάς μόνος σου. Και θελεις και κόσμο γι'αυτό.
Εντάξει τώρα καταλάβαμε τι συμβαίνει.
Αυτοί που πληρώνουν για να γαμήσουν είναι άχρηστοι διότι ποτέ δεν παίρνουν 100% αληθινό αποτέλεσμα. Αυτοί που γελούν με φάσεις και καταστάσεις χρειάζονται κόσμο για να πετύχει αυτό. Είναι σαν επιθεώρηση με ηθοποιούς και κομπάρσους. Τόσο απλό. Ξέρεις πως κάνουν εκεί μέσα; φαντάσου να τους πληρώσεις να γίνουν γραφικοί τι έχουν να κάνουν. :2funny: Μετά ας τα βγάλουν πέρα με την διοίκηση. Εγώ εκανα μια συναλλαγή. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω ευθύνη. Δεν κανόνισα να τους καλύψω. :confused:

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
172
Πόντοι
0
Πας με γυναίκες; Πότε ρε μαλακα; Πριν 'η μετά που σου βάζει το φαινη μάνα σου; Άχρηστος
Το μόνο θηλυκό που έχεις γαμησει είναι η κλειδαρότρυπα ( ξέρουν όλοι ότι το πουτσακι σου είναι σαν οδοντογλυφίδα). Τα λένε οι ίδιοι σου οι φίλοι γελοιε

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Πας με γυναίκες; Πότε ρε μαλακα; Πριν 'η μετά που σου βάζει το φαινη μάνα σου; Άχρηστος
Το μόνο θηλυκό που έχεις γαμησει είναι η κλειδαρότρυπα ( ξέρουν όλοι ότι το πουτσακι σου είναι σαν οδοντογλυφίδα). Τα λένε οι ίδιοι σου οι φίλοι γελοιε
Απ' ότι λες δεν πιάνεις τίποτα. Σταμάτα τα ναρκωτικά τώρα που είναι νωρίς. :confused: Το κόλπο με το ότι τα λένε οι φίλοι σου το λέγαμε στο δημοτικό κακομοίρη. :2funny:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Πάντως έχετε γέλιο κάποιοι.
Είστε πολύ άμυαλοι και καθυστέρες. :2funny:Αν δεν με μπανάρουν ωραία περνάμε.:confused:

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
146
Πόντοι
1
Αυτοί που πληρώνουν για να γαμήσουν είναι άχρηστοι διότι ποτέ δεν παίρνουν 100% αληθινό αποτέλεσμα. Αυτοί που γελούν με φάσεις και καταστάσεις χρειάζονται κόσμο για να πετύχει αυτό. Είναι σαν επιθεώρηση με ηθοποιούς και κομπάρσους. Τόσο απλό. Ξέρεις πως κάνουν εκεί μέσα; φαντάσου να τους πληρώσεις να γίνουν γραφικοί τι έχουν να κάνουν. :2funny: Μετά ας τα βγάλουν πέρα με την διοίκηση. Εγώ εκανα μια συναλλαγή. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω ευθύνη. Δεν κανόνισα να τους καλύψω. :confused:
Ναι, χρειάζεσαι κόσμο (πληρώνοντας) που θεωρείς υποδεέστερο σου για να γελάσεις αγνοώντας ότι πολλοί θεωρουν εσένα υποδεέστερο και γελάνε μαζί σου.
Σου είπα, καταλάβαμε τι συμβαίνει δε χρειάζεται να το αναλύσεις περισσότερο.
Το καλό είναι ότι τώρα ξέρουμε πως να σε βρούμε. Εύκολα θα καταλαβουμε ποιός από όλους είσαι εκεί μέσα.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.268
Πόντοι
201

δεν το εχω παρακολουθήσει πολύ το νήμα, αλλά φίλε κάτι μου λέει πως δεν πας στο δάσος για κυνήγι

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
Ναι, χρειάζεσαι κόσμο (πληρώνοντας) που θεωρείς υποδεέστερο σου για να γελάσεις αγνοώντας ότι πολλοί θεωρουν εσένα υποδεέστερο και γελάνε μαζί σου.
Σου είπα, καταλάβαμε τι συμβαίνει δε χρειάζεται να το αναλύσεις περισσότερο.
Το καλό είναι ότι τώρα ξέρουμε πως να σε βρούμε. Εύκολα θα καταλαβουμε ποιός από όλους είσαι εκεί μέσα.
Ότι και να λες πρέπει να καταλάβεις ότι αν ο κάθε μαλάκας δέχεται να γίνει ρόμπα για τα λεφτά δεν φταίει κανείς άλλος από τον ίδιο. :confused: Πολλές φορές βέβαια πέφτει πολύ γέλιο χωρίς καν να υπάρχει κίνητρο.
Το ποσοστό ηλιθιότητας στους τσοντοσινεμάδες αγγίζει το 70%. :2funny: Αν θέλετε να με βρείτε, μπορώ να έρθω. Κάντε καμία ενημέρωση που είστε μόνο "περάσαμε καλά, θα το ξανακάνουμε". Αυτά σε εμένα δεν περνάνε. Πήγαινε για ύπνο τώρα.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
326
Πόντοι
21
δεν το εχω παρακολουθήσει πολύ το νήμα, αλλά φίλε κάτι μου λέει πως δεν πας στο δάσος για κυνήγι
Τόσες μέρες το λεω. Επιτέλους το καταλάβατε. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Μόνο οι μαλάκες κι οι εγκεφαλικά ανάπηροι ζευγαρώνουν στην αιχμαλωσία και σε στημένες καταστάσεις με ραντεβουδάκια ενημερώσεων. Εγώ παίζω τσάμπιονς λιγκ.
:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom