Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
152
Πόντοι
1
Ότι και να λες πρέπει να καταλάβεις ότι αν ο κάθε μαλάκας δέχεται να γίνει ρόμπα για τα λεφτά δεν φταίει κανείς άλλος από τον ίδιο. :confused: Πολλές φορές βέβαια πέφτει πολύ γέλιο χωρίς καν να υπάρχει κίνητρο.
Το ποσοστό ηλιθιότητας στους τσοντοσινεμάδες αγγίζει το 70%. :2funny: Αν θέλετε να με βρείτε, μπορώ να έρθω. Κάντε καμία ενημέρωση που είστε μόνο "περάσαμε καλά, θα το ξανακάνουμε". Αυτά σε εμένα δεν περνάνε. Πήγαινε για ύπνο τώρα.
Για κάποιο ευνόητο λόγο όμως ασχολείσαι με ηλίθιους. Τουλάχιστον αυτοί θα βγάλουν και κέρδος από εσένα. Να πληρώσεις πολλούς για να γελάσεις με την ψυχή σου.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Στο μεταξύ δεν μπαίνει κι ο ματάκιας μέγκας να γράψει κανένα καλό. :2funny:Φαντάζομαι πάλι θα είναι 10 άτομα μέσα με δύο κρος με το ζόρι και θα πέφτει κάποιο γέλιο. Τα κρος θα θέλουν ανδρακλες και καλά, τα ζόμπι θα έχουν αράξει μην μπει ζευγάρι..Μιλάμε δηλαδή για μεγάλα μυαλά. :2funny:

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
1
Δεν περιμενα ποτε οτι ο λα κολαν θα γλενταγε ετσι καποιον.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
952
Πόντοι
81
@andras28 ρε συ, δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Ούτε εμένα μου κάνει το concept του μαγαζιού, αλλά κάποιοι την βρίσκουν εκεί και γουστάρουν. Αλλο οι προσδοκίες μας για το μαγαζί και άλλο η πραγματικότητα. Καλά θα ήταν να είχε πιο πολλά ζευγάρια και να έχει ενδιαφέρον και για εμας, αλλά οκ, that's it! Κάποιοι είναι gay, cross κλπ και τη βρίσκουν, μια χαρά. Κι εγώ αν ήμουν gay, το έχω ξαναπεί, θα ήταν το στέκι μου.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Για κάποιο ευνόητο λόγο όμως ασχολείσαι με ηλίθιους. Τουλάχιστον αυτοί θα βγάλουν και κέρδος από εσένα. Να πληρώσεις πολλούς για να γελάσεις με την ψυχή σου.
Να προσέχεις πως εκφραζεσαι γιατί πριν πούλησες μούρη λέγοντας ότι θα με βρείτε. Τώρα το σουλούπωσες λίγο. Δεν χρειάζεται να με βρείτε. Θα σας βρω εγώ όταν θέλω. Μην ανησυχείς πάντως. Δεν πληρώνω όλους τους ηλίθιους. Αφού είπαμε...είναι ηλίθιοι. :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
@andras28 ρε συ, δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Ούτε εμένα μου κάνει το concept του μαγαζιού, αλλά κάποιοι την βρίσκουν εκεί και γουστάρουν. Αλλο οι προσδοκίες μας για το μαγαζί και άλλο η πραγματικότητα. Καλά θα ήταν να είχε πιο πολλά ζευγάρια και να έχει ενδιαφέρον και για εμας, αλλά οκ, that's it! Κάποιοι είναι gay, cross κλπ και τη βρίσκουν, μια χαρά. Κι εγώ αν ήμουν gay, το έχω ξαναπεί, θα ήταν το στέκι μου.
Ποιο κάνω δηλαδη; δεν μπήκα στην πόρτα και να μην μπορούν να περάσουν. Ας πάνε. Εγώ θα κάνω ότι μου αρέσει. :confused:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
952
Πόντοι
81
Επίσης, όλο αυτό το beef που γίνεται, είναι σούπερ και δωρεάν διαφήμιση για το μαγαζί. Οπως και τότε με Μάγκι και Κωστάκη. Στο μαγαζί γράφουμε ότι δεν πάνε πολλά ζευγάρια, στα @@ του, έτσι κι αλλιώς δεν πάνε, δεν χάνει κάτι. Αλλά από το χαμό στα σχόλια και που παίζει συνέχεια το thread, είμαι σίγουρος ότι το έχουν επισκεπτεί πολύ νέοι πελάτες. Και η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση είναι, φάση "κράζεις, θαυμάζεις".

Btw όταν είχα πάει εγώ, είχε 1 ωραίο ζευγάρι (δεν έπαιξαν, έφυγαν γρήγορα γιατί τους έπρηξαν τα ζόμπι που τους ακολουθούσαν από πίσω) και 2 μόνες κοπέλες, παίζει να ήταν λεσβίες, όσο έμεινα έβλεπαν ταινία χαλαρά. Με είχε πλησιάσει ένας gay, οκ, μιλούσαμε, δεν ενόχλησε παραπάνω. Σαν χώρος ειναι πολύ καλός, απλά δεν είναι για τα γούστα μας.

Πάμε αύριο μπαλαντερ βραδιά αν το ψήνεις xi xi

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Κάποια ζώα νομίζουν θα παρουσιάζουν το μαγαζάκι ως υπέροχο χώρο συγκεντρώσεων λέγοντας "περάσαμε υπέροχα, θα ξαναπάμε". Έτσι νομίζουν. :confused:Ούτε ακριβής ενημέρωση υπάρχει τι και πως, ούτε τίποτα. Έχουν και μεγάλη γλώσσα οι σερβιέτες με τις περούκες κι οι ηλίθιοι υποστηρικτές τους. :2funny:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
952
Πόντοι
81
Κάποια ζώα νομίζουν θα παρουσιάζουν το μαγαζάκι ως υπέροχο χώρο συγκεντρώσεων λέγοντας "περάσαμε υπέροχα, θα ξαναπάμε". Έτσι νομίζουν. :confused:Ούτε ακριβής ενημέρωση υπάρχει τι και πως, ούτε τίποτα. Έχουν και μεγάλη γλώσσα οι σερβιέτες με τις περούκες κι οι ηλίθιοι υποστηρικτές τους. :2funny:
Δηλαδή ήθελες να κρατούν στην είσοδο και βιβλίο συμβάντων; χα χα

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Επίσης, όλο αυτό το beef που γίνεται, είναι σούπερ και δωρεάν διαφήμιση για το μαγαζί. Οπως και τότε με Μάγκι και Κωστάκη. Στο μαγαζί γράφουμε ότι δεν πάνε πολλά ζευγάρια, στα @@ του, έτσι κι αλλιώς δεν πάνε, δεν χάνει κάτι. Αλλά από το χαμό στα σχόλια και που παίζει συνέχεια το thread, είμαι σίγουρος ότι το έχουν επισκεπτεί πολύ νέοι πελάτες. Και η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση είναι, φάση "κράζεις, θαυμάζεις".

Btw όταν είχα πάει εγώ, είχε 1 ωραίο ζευγάρι (δεν έπαιξαν, έφυγαν γρήγορα γιατί τους έπρηξαν τα ζόμπι που τους ακολουθούσαν από πίσω) και 2 μόνες κοπέλες, παίζει να ήταν λεσβίες, όσο έμεινα έβλεπαν ταινία χαλαρά. Με είχε πλησιάσει ένας gay, οκ, μιλούσαμε, δεν ενόχλησε παραπάνω. Σαν χώρος ειναι πολύ καλός, απλά δεν είναι για τα γούστα μας.

Πάμε αύριο μπαλαντερ βραδιά αν το ψήνεις xi xi
Τα ζόμπι είναι χρήσιμα γιατί πληρώνουν κι έχουν γέλιο. Είδες τι είπες; δεν άφηναν το ζευγάρι. Ωραίο γελιο. Ποιοτικο. Τα ζόμπι όμως συντηρούν το κατάστημα. Αυτό δεν το λέει κάνεις. Τα κρος ήρθαν τώρα έτσι για ξεκάρφωμα, δεν τα γαμάει κανένας. :2funny:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Δηλαδή ήθελες να κρατούν στην είσοδο και βιβλίο συμβάντων; χα χα
Εσένα πως σου φαίνεται να μπαίνει το κάθε αρχίδι δέκανίκι και να λέει περάσαμε ωραία ενώ δεν έγινε τίποτα; το λέει μήπως ψαρωσουν άλλοι και πάνε, έτσι ώστε να υπάρξουν πιθανότητες για κάτι. Αυτό λέγεται κομπίνα. :confused: Να γιατί χρειάζεται η ειρωνεία και να γιατί πρέπει να πέφτει γέλιο.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
952
Πόντοι
81
Ας πούμε ότι είναι έτσι. Το θέμα είναι να το αμφισβητήσουν και να τους κράξουν άτομα που ήταν τότε στο μαγαζί, όχι εσύ, εγώ ή ο καθένας που απλά υποθέτουμε ότι λένε ψέματα, αν λένε. Αλλά κι αν λένε, στα @@ μας. Θα πάει ο άλλος 1-2 φορές, αν του αρέσει μένει, αν όχι φεύγει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.446
Πόντοι
6.056
Εσύ τελικά πρέπει να είσαι μεγάλος βλάκας
Πέρασα να σας ... τον παρουσιάσω !
Είναι το παλιό μέλος Ντοναλντ Ντακ.

Σπάνιος μαλάκας.
Ο τύπος που έκανεκαμάκι στην Ερμού.
Μέχρι που τον μάζεψαν .

Δεν μάθαμε αν τον βάλαν και σε άσυλο.

Είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
Αν ήταν εδώ το Δεκέμβριο , θα είχε βγει Mr Malakas 2024.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Ας πούμε ότι είναι έτσι. Το θέμα είναι να το αμφισβητήσουν και να τους κράξουν άτομα που ήταν τότε στο μαγαζί, όχι εσύ, εγώ ή ο καθένας που απλά υποθέτουμε ότι λένε ψέματα, αν λένε. Αλλά κι αν λένε, στα @@ μας. Θα πάει ο άλλος 1-2 φορές, αν του αρέσει μένει, αν όχι φεύγει.
Μα πώς να τους κράξουν αφού οι απατεώνες δεν λένε τίποτα για την ώρα που ήταν εκεί. Μόνο πετούν μετά ένα " είχε ζευγάρι" ή "είχε κρος" κτλ και "περάσαμε υπέροχα" με κάτι αλλά σάλια. :2funny:Κακό ψόφο στις οικογένειες των πούστηδων και λεσβιών που πάνε εκεί και μετά λένε ψέμματα. :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.446
Πόντοι
6.056
Εσυ εισαι του ρομαντζου και απεχεις απο ολο αυτο. Μπαινεις για να γελας αλλα τωρα βαζεις μεσα και τον εαυτο σου οταν γραφεις στον πρωτο πληθυντικο. Εγω δεν θα ξαναασχοληθω με εσενα γιατι εισαι απλα βλακας. Να ξερεις κατι ομως. Απο την στιγμη που μπαινεις σε ενα σαιτ, που αφορα το σεξ σε ολες του τις εκφανσεις, για να γελασεις σημαινει οτι εχεις πολυ μιζερη ζωη και χρησιμοποιεις το σαιτ για να κανεις συγκριση και να νοιωσεις καλυτερα. Ειναι απλα αξιολυπητο. Στην ουσια εισαι ενα ζομπι σαν αυτα του σινεμα αλλα σε διαδικτυακη μορφη.
Πως απαξιώνεις έτσι το ... ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ ;;;;

Μάλλον δεν γνωρίζεις το διάσημο ... ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ !!
Κλασικός μαλάκας.
Μοναδικός.
Πήγαινε και την έπεφτε σε γυναίκες στην Ερμού !!!!

Και μάζευε πολλές έλεγε.
Το μάζευε δεν ξεκαθάρισε.

Φάπες ;;
Ροχάλες ;
Κλωτσιές ;;;

Διανυκτευρεύσεις σε κρατητήριο ;
Τρελάδικο ;;;;

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ;;;;;;

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
330
Πόντοι
21
Α ωραία ήρθε ο Τέλης Μασκαρπόνε. :2funny:Τέλης Σταλόνε. Να ξέρετε ότι αυτός με ζηλεύει και λέει μαλακίες επειδή δεν έχει γαμήσει ποτέ γυναίκα ενώ εγώ κάνω καμάκι και γαμάω. Τον ενοχλεί διότι απαξιώνω τις πουτάνες. Μέχρι και την γυναίκα του με προξενιό την πήρε ο χοντρομαλάκας. Τρώει κωλοδάκτυλα αβέρτα, φώναξε την μάνα του να του φέρει λεφτά σε ξενοδοχείο που ήταν με πουτάνα σε πρόγραμμα αυταρχικό και θέλει να λέγεται πορνοεραστης. Γλύφει και ξαναγλύφει όπως ο ίδιος έχει πει για πάρει μπρος η πουτάνα. Μυαλό κουκούτσι. Αύριο πρώτα ο Θεός τα υπόλοιπα.:2funny:

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
44
Πόντοι
0
Παροιμία ονομάζεται ένα σύντομο απόφθεγμα που εκφράζει -τις περισσότερες φορές με αλληγορικό τρόπο- ισχυρισμούς που αποτελούν το απόσταγμα μακράς πείρας πολλών ανθρώπων. Έτσι, οι παροιμίες προσλαμβάνουν πολλές φορές έναν διδακτικό χαρακτήρα.

Συχνά είναι σύντομος έμμετρος ή πεζός λόγος, που διατυπώνει παραστατικά μια σοφή γνώμη, διαπίστωση ή συμβουλή, που επαναλαμβάνεται στον καθημερινό λόγο, ως επιχείρημα ή παράδειγμα.

Διακρίνονται από ζωηρή και πλούσια σε εικόνες φαντασία, ενώ τις περισσότερες φορές έχουν τη μορφή κάποιου δίστιχου.

Η παροιμια που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι αυτη που λεει ''οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες'' παρολα αυτα θα κανω την προσπάθεια μου.
προσυπογράφοντας μέχρι τελίτσας ο,τι εγραψε ο συντροφος @info@123 στο τελευταιο του μηνυμα και μιας και με εχει πιασει το στομαχι μου και το κεφαλι μου απο το χαμηλο επιπεδο του θεματος τις τελευταιες μερες, θα ελεγα να μην απαντησει ξανα κανενας στα δυο τρια μελη (με τα τεσσερα πεντε προφιλ) που προσπαθουν να δυναμιτίσουν το κλιμα, να τονωσουν το εγω τους, να βγαλουν την κομπλα τους και να κανουν ολους τους υπολοιπους μεροκαματο βαζοντας τους να τσακωνονται στο ιντερνετ σαν τον πατερα μου.

Στην τελικη, οποιος ερχεται στο σινεμα, ξερει αν απαξιώνονται τα κρος, αν εχει ζευγαρια και ποσο συχνα, αν οι αυτοματοι πωλητες εχουν κρυα η ζεστη κοκακολα και τα τοιαυτα.
Οποιος δεν ερχεται -ειτε γιατι τσιγκουνευευται τα φραγκα, ειτε γιατι θεωρει οτι δεν αξιζει τον κοπο, ειτε γιατι εχει φαει την πορτα του- ας κατσει να λεει για τον μητσο τον τανζανο, για κατουρηματα σε τοιχους, για κρος που στην πραγματικοτητα ειναι φτωχοι πουστηδες και τα σχετικα. Μην του απαντατε.

οπως εχει πει και η ποιητρια ''μες στο κλειστο δωματιο, εκει υπαρχουν ολα, αν εχεις ματια να τα δεις, αν εχεις χερια να τα αγγιξεις, μες στο κλειστο δωματιο, ολα και τιποτα.''

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.446
Πόντοι
6.056
Παιδιά αν κάνουμε όλοι εμείς σε αυτούς τους δύο αναφορά θα μπλοκάρουν τα προφίλ τους που είναι κ τρολλ , ας κάνουμε αναφορά κ μη ξανά ασχοληθούμε
Ο Ντόναλντ Ντακ ; ή andras28 ;
Κάνεις λάθος.
Μόνο ... όσο είναι μέσα .... δεν μπαίνει εδώ.
Μόλις .... βγει .... κάνει νέο προφίλ και επανέρχεται .

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

kinky_lover

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Τόσες μέρες το λεω. Επιτέλους το καταλάβατε. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Μόνο οι μαλάκες κι οι εγκεφαλικά ανάπηροι ζευγαρώνουν στην αιχμαλωσία και σε στημένες καταστάσεις με ραντεβουδάκια ενημερώσεων. Εγώ παίζω τσάμπιονς λιγκ.
:confused:
Βλάχο. Είσαι σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα και κύριο στόχο έχει την ενημέρωση για τις βίζιτες και τα μπουρδέλα(δες το όνομα), αλλά εσύ δεν πληρώνεις για να γαμας. Και όχι μόνο αυτό αλλά χαρακτηρίζεις και άσχημα όλους εδώ μέσα απου πληρώνουμε για να γαμαμε οπως και όταν θελουμε. Για να βγάζουμε γούστα δηλαδή. Μηπως λέω μήπως είσαι λίγο μαλακας; Μήπως είσαι και λίγο μίζερος; Μήπως είσαι και λιγο παπατζας; Και μήπως ο λόγος που δεν πληρώνεις είναι γιατί είσαι άχρηστος και μπατιρης; ε; Μήπως;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom