Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Καλό θα ήταν να μην λέμε για τον κάθε ενα το μακρύ μας και το κοντό μας...ανεβασε ο τύπος μια φωτογραφία και για δικούς του λόγους που σε τελική ανάλυση δεν έχει κανένα λόγο να πει δεν ήρθαν... Και τι έγινε ρε παιδιά... Το κάναμε θεωρία συνωμοσίας... Ύποπτο έτσι κάνουν... Έλεος... Σε τελική στο σινεμά πάτε για γυναίκα; αν έχω λάθος συγνώμη αλλά μιπος κάναμε την τρίχα τριχιά;;; και κάτι ακόμα... Μια από τις φορές που έχω βρεθεί με ζευγάρι στο σινεμά ήταν τα παιδιά... Ναι ήμουν τυχερός... Ναι λοιπόν είναι υπαρκτό ζευγάρι... Για όσους αμφιβάλλουν...

• Like
Αντιδράσεις: Milen

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Πολύς ντόρος ρε παιδιά.....αμέσως να πέσετε κάποιοι να δώσετε εξηγήσεις ότι το ζευγαρι δεν είναι μούφα...Αν ήταν πραγματικό και ήθελαν να επισκεφθούν τον χώρο δεν θα ασχολούνταν.
Πολύ απλά θα μπορούσε να πει ότι κατι τους ετυχε και δεν πηγαν.
Για να πέφτετε όμως όλοι να προσπαθείτε να δώσετε εξηγήσεις , δηλαδή να ρίξετε στάχτη στα μάτια...
Αδίκως προσπαθείτε λοιπόν φίλοι να ρίξετε στάχτη στα μάτια....έχουμε μάθει καλά και κατά καιρούς τις μούφες που κάνει ο ιδιοκτήτης ώστε να φέρνει συνέχεια κόσμο.

Είναι τόσο σκατένιο το μαγαζί που φάνηκε και εχτές με το ξύλο που έπεσε με τα τραβέλια και μαζεύτηκε όλη η ελληνική αστυνομία.
Έχω πολύυυυ καιρό να πάω στο μαγαζί αυτό και σίγουρα δεν θα ξαναπάω.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Επειδή διαβάζω μαλακιες από όλους εσας που και καλά έχετε γνώμη και ξέρετε...
Είμαστε ζευγάρι δεν έχουμε γράψει ποτέ για άλλο σινεμά και έχουμε πάει πολλές φορές στο adult και δεν έχετε γράψει τίποτα...
Δεν είμαστε τσιράκια κανενός ισα ισα που μας έχει απαγορευτεί να ανεβάζουμε φωτο από μέσα από το σινεμά...

Καυλωνουμε να διαβάζουμε σχολια κάτω από τις φωτο ....
Θα έρθουμε συντομαα και θα φοράει αυτό το φόρεμα...
Προφανως και δεν θα ενημερώσουμε το ποτέ θα γίνει γιατί θα έχει πολύ κόσμο και δεν θα γίνει η φάση μας...
Δεν προτρέπουμε κόσμο ούτε κοροϊδεύουμε κανέναν...
Όσοι βρεθούν αν είναι σωστοί κ καθαροί θα περάσουν καλά ...
Το να μας πετύχετε είναι δύσκολο γιατί Ούτε κ εμείς ξέρουμε ποτέ θα πάμε ακριβως...
Όταν καυλωσει το καυλακι μου θα μου πει πήγαινε με τώρα να με γαμησουν.
Οταν βγούμε από το σινεμά τότε θα ανεβάσουμε φωτο... για να μην λέτε όλοι εσείς οι γνωστές ότι είναι μούφα...
Αυτα από εμάς .

φιλε δεν ειναι φορεμα αυτο που φοραει η κοπελα ...

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ δεν ανέφερα ότι το ζευγάρι είναι fake απλά, είπα ότι ή ανακοίνωσεις τον ποτέ καί τό αν θα πάτε προσελκύει περισσότερους πελάτες λιγουριδες η μη. Επίσης έχω να προσθέσω ότι το 99% του κοινού του σινεμά πληρωνη 9 ευρώ εισιτήριο με την συγουρια ότι θά μπει ζευγάρι και θα σπρώξει δεν είναι έτσι όμως

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσω 2 πραγματάκια... Δεν έχω καμία σχέση με το ζευγάρι πέρα από μια φορά που στάθηκα τυχερός και πέρασα πολύ καλά με την κοπέλα... Όχι μόνος αλλά με άλλους μαζί... Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι μεγάλος δόλος να ποσταρουν ότι θα έρθει ζευγαράκι για φάση αλλά καλό θα ήταν να μην υπαρχει προκατάληψη ότι το ζευγάρι είναι fake η ότι είναι μουφα ποστ από το σινεμά... Σε άλλο σινεμά ζευγάρι που ερχόταν συνέχεια (τους γνωρίζω προσωπικά και εκτός σινεμά) τους είχαν βγάλει βίζιτες βαλτους από την επιχείρηση κτλ τα γνωστά... Το μόνο που κατάφεραν είναι να μην ξαναπατήσουν... Ξενέρωσαν... Τελος το μόνο που έκανα είναι να επιβεβαιώσω αυτό που έζησα... Δλδ ότι πέρασα στο παρελθόν μια ωραία φάση στο σινεμά με την κοπέλα...δεν είμαι με το μέρος ΚΑΝΕΝΌΣ απλά νόμιζα ότι θεωρείτε fake τα παιδιά... Λοιπόν τουλάχιστον τα παιδιά δεν είναι... Το μαγαζί αν ρίχνει τυράκι... Σίγουρα σύντομα δεν θα υπάρχουν ούτε ποντίκια.... Αυτά!!! ΝΑ ΠΕΡΝΆΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΆ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσω 2 πραγματάκια... Δεν έχω καμία σχέση με το ζευγάρι πέρα από μια φορά που στάθηκα τυχερός και πέρασα πολύ καλά με την κοπέλα... Όχι μόνος αλλά με άλλους μαζί... Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι μεγάλος δόλος να ποσταρουν ότι θα έρθει ζευγαράκι για φάση αλλά καλό θα ήταν να μην υπαρχει προκατάληψη ότι το ζευγάρι είναι fake η ότι είναι μουφα ποστ από το σινεμά... Σε άλλο σινεμά ζευγάρι που ερχόταν συνέχεια (τους γνωρίζω προσωπικά και εκτός σινεμά) τους είχαν βγάλει βίζιτες βαλτους από την επιχείρηση κτλ τα γνωστά... Το μόνο που κατάφεραν είναι να μην ξαναπατήσουν... Ξενέρωσαν... Τελος το μόνο που έκανα είναι να επιβεβαιώσω αυτό που έζησα... Δλδ ότι πέρασα στο παρελθόν μια ωραία φάση στο σινεμά με την κοπέλα...δεν είμαι με το μέρος ΚΑΝΕΝΌΣ απλά νόμιζα ότι θεωρείτε fake τα παιδιά... Λοιπόν τουλάχιστον τα παιδιά δεν είναι... Το μαγαζί αν ρίχνει τυράκι... Σίγουρα σύντομα δεν θα υπάρχουν ούτε ποντίκια.... Αυτά!!! ΝΑ ΠΕΡΝΆΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΆ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!!

καλο θα ειναι τοτε τα ζευγαρια που ποσταρουν εδω οτι θα πανε ... να ειναι τουλαχιστον 100% σιγουροι οτι θα πανε και μετα να ενημερωνουν... προς αποφυγη παρεξηγήσεων ...

Μια φορα την ειχα πατησει κ εγω ετσι πριν 1-2 χρονια και μαλιστα μιληγαμε και με πμ ...

Milen

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Like
166
Πόντοι
0
Έχουμε γράψει ότι θα έρθουμε σύντομα...
Και αυτό θα γίνει...
Δεν είπαμε ποτέ  μέρα κ ώρα και δεν εμφανιστήκαμε ...
Την καυλα μας κάνουμε φροντίστε να κάνετε και έσεις την δίκη σας...
Εμείς θα κάτσουμε για μισή ώρα το πολύ.
Άρα για να ελπίζει κάποιος ότι θα μας πετύχει πρέπει μα θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό ως κωλοφσρδο...είναι 16 ώρες την ημέρα ανοιχτό όποτε...
Και κυρίως ποτέ δεν προσκαλέσαμε κόσμο...

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Και κάτι ακόμα... Το να κάνει ο κάθε ένας την καυλα του ειναι μαγκιά του... Το να κράζουμε με την πρώτη ευκαιρία... Είναι άσχημο... Είναι η άποψη μου!!! Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά να κατηνιαζουμε με το παραμικρό... Την καυλα μας και τα γούστα μας κάνουμε ρε συναγωνιστές....

kaltilas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
78
Πόντοι
0
Μάγκες σταματήστε να γκρινιάζετε και να κάνετε σαν πεινασμένοι, ήμαρτον πια. Μερικοί συμπεριφέρεστε ακριβώς όπως και μέσα στο σινεμά. Το ζευγάρι όντως δεν είπε "ελάτε την τάδε ημέρα και ώρα" και δεν πήγε. Είπε απλά οτι θα πάει τις επόμενες ημέρες (γενικά). Μαλακία; Μαλακία. Δεν έχει νόημα να το λες γενικά. Ή λες συγκεκριμένα πότε θα πας ή δεν λες καθόλου και πας όποτε σου καυλώσει και γράφεις μετά για το σκηνικό σου για να γουστάρεις. Απο κει και πέρα το να κάνετε σαν πεινασμένοι έφηβοι μόνο ξενερώνει το ζευγάρι και εμάς τους υπόλοιπους και μιζεριάζετε και εσείς. Ζούμε τόσα χρόνια χωρίς να έχουμε πηδήξει την κοπελιά, θα συνεχίσουμε να ζούμε είτε την πηδήξουμε είτε όχι. Κουλάρετε...    

STG85

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
132
Πόντοι
0
Μολις έσκασε μύτη ένα από τα γνωστά ζευγάρια με τις απίστευτες βυζαρες!!

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Αντε καλό βόλι...

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Είμαστε ζευγάρι δεν έχουμε γράψει ποτέ για άλλο σινεμά και έχουμε πάει πολλές φορές στο adult και δεν έχετε γράψει τίποτα...
Δεν είμαστε τσιράκια κανενός ισα ισα που μας έχει απαγορευτεί να ανεβάζουμε φωτο από μέσα από το σινεμά...

Προφανως και δεν θα ενημερώσουμε το ποτέ θα γίνει γιατί θα έχει πολύ κόσμο και δεν θα γίνει η φάση μας...
Το να μας πετύχετε είναι δύσκολο γιατί Ούτε κ εμείς ξέρουμε ποτέ θα πάμε ακριβως...
Οταν βγούμε από το σινεμά τότε θα ανεβάσουμε φωτο... για να μην λέτε όλοι εσείς οι γνωστές ότι είναι μούφα...
Αυτα από εμάς .

καβλα η γραμμουλα στο μουνακι της κοπελιας...
λιγο στο πλαι ηθελε το φεορεματακι να δουμε κ τα χειλακια...που ειναι για ρουφιγμα

• Like

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Αυτα από εμάς .
Καλέ μου φίλε όποιος καταλαβαίνει πιστεύει... για τους υπόλοιπους μην σκας. Δεν χρειάζονται αποδείξεις στους μακάκες.

• Like

Milen

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Like
166
Πόντοι
0
Καλά ήταν και σήμερα...

Συνημμένα